Cytat:
2009-02-26 13:18:56, vitaclub napisał(a):
Ja mowie o natychiastowej adopcji jesli matka zdecyduje sie podczas ciazy na oddanie dziecka.
Moja znajoma tez dziecko wziela prosto ze szpitala i nie czekala na nie 6 miesiecy.
Jak nie zytasz ze zrozumieniem tylko przez zlosc i zaslepenieni ze ja i tylko ja mam racje moje zdanie jest jedyne sluszne to sie nie udzielaj...
ja nie usunelabym dziecka, nie jesli by ciaza nie zagrazala zyciu...
ale sa przypadki ze kobety to robia, i prxytaczanie jedego przykladu na milion ze dziecko mailo byc usuniete a nie zostalo czy urodzilo sie to kropla w morzu w porownaiu z tymi ktore sa katowane, topione, zamykane w beczkach....takich jest wiecej...wiec jak kobieta tak ma postapic to lkepiej zeby embrion zostaj humanitarnie usuniety...albo podpowiedziec tejkoebiecie gdzie ma sie udac zeby oddac dziecko ludzim ktrzyn na nie czekaja..
a do tego nie wiem skad wyscie wzieli to o holandi ja znalazlam taki cos w googlach:
http://aborcja-2004.w.interia.pl/aborcja_w_europie.htm
to wyskoczylo jako pierwsze ale gdyby poszperac to na pewno byloby bardzej odpowiednie zrodlo...
wiec nie opierajcie sie na takich ze keidys gdzies czytalam bo tak sie plotka rozwija...zle zobaczylam, nie doczytalam i tworze niestworzone hist..
to u UK jest najwyzszy prog w calej unii...