MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Aborcja - nie!!!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 27 z 106 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 26 | 27 | 28 ... 104 | 105 | 106 ] - Skocz do strony

Str 27 z 106

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2009-11-07 09:27:15 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2009-11-07 09:48:44 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2009-11-07 09:52:46 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

vitaclub

Post #4 Ocena: 0

2009-11-07 10:44:57 (16 lat temu)

vitaclub

Kobieta

Z nami od: 07-11-2008

No tak wprowadzic legalna aborcje na zyczenie. Super. I pozniej te kobietki ida "dobrowolnie" czeso zmuszane przez partnerow, rodziny do klinik i tam koncza "dobrowolnie" podkreslam zycie swojego dziecka. A ponizej placza w poduszke?
Powiecie zaraz ze tak sie nie mzoe stac, ze to dwoch lekarzy potrzeba itd. A niecaly miesiac temu bylam z pewna Polka u lekarza bo sie okazalo ze dziecko ma wady rozwojowe. Nie raczyl on postarac sie zeby przy tak waznej wizycie byl tlumacz. I gdyby mnie tam nie bylo to owa Polka myslac ze ratuje swoje dziecko zabila by je. Dobrowlnie- tak??

Prosze nie mow mi tu ze kobieta ma wybor i ze z legalnej aborcji korzystaja wylacznie te osoby, ktore chca.
Przy swojej pierwszej ciazy- wszyscy w delikatny sposob sugerowali bym sie pozbyla dziecka. Lekarz mowila cos o tym jak bedzie cholernie trudno, ze jeszcze mam czas i ze mloda jestem. Serwisy studencie, ktore chcialam prosic o pomoc widzialy tylko gdzie znajduja sie najblizsze kliniki aborcyjne i co zrobic by sie dziecka pozbyc. Nikt z tych prochoice (czyli za wyborem) nie chcial mi nic innego powiedziec i innych wyborach. I gdyby nie moja wiedza i poglady moj maly pewnie by nie zyl. A ja?? Co z emna by bylo za kilka lat?

Ciekawe czemus ie kobietom nie mowi o ryzyku syndromu postaborcyjnego. To nie jest tak jakies lekkie przygniebienie, ale ciezka depresja ktora czesto prowadzi do mysli i czynow samobojczych. Ciekawe czemu nikt nie mowi o ryzyku wystapienia raka piersi u kobiet po aborcji??

http://www.youtube.com/watch?v=z94EkBboW50&feature=player_embedded

Dlaczego lekarze nie grzmia ze wzrasta ryzyko poronien, nieplodnosci, problemow z kolejnymi ciazami i z depresja po urodzeniu kolejnego dziecka??
Hmmm- czyli wedlug Was kobiety maja wybor? Uwierzcie- pracujac z ciezarnymi i kobietami po aborcji powiem Wam ze nie maja wyboru. I za ten ich wybor pozniej gorzko zaluja.

A co z tym dzieckiem? Ono nie ma prawa do zycia? Jesli chcecie, aby rodzone byly dzieci tylko z planowanych ciaz to musze Was zaskoczyc. Pewnie i Was dzis nie byloby na swiecie. Nasi rodzice nie mieli wpadek? Popytajcie ich, a pozniej sobie odpowiedcie na pytania czy idac Waszym tokiem myslenia bylibyscie dzis tutaj.
Tak, kobieta ma wybor- ale jesli wybiera nad wlasnym zyciem, a nie nad zyciem dziecka.
Te dzieci chca zyc.
A Wy- zwolennicy aborcji mozecie krzyczec tak glosno tylko i wylacznie ze ktos Wam juz dal szanse.
alive

Do góry stronyOffline

vitaclub

Post #5 Ocena: 0

2009-11-07 10:46:24 (16 lat temu)

vitaclub

Kobieta

Z nami od: 07-11-2008

Polecam strone Rebecca'i dla tych ktorzy twierdza ze aborcja w wyniku gwaltu powinna byc legalna.
alive

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2009-11-07 10:55:56 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2009-11-07 10:57:36 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2009-11-07 12:10:50 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2009-11-07 12:11:40 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2009-11-07 12:16:58 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 27 z 106 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 26 | 27 | 28 ... 104 | 105 | 106 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,