kobieta jak czyści na kolanach to wygląda to bardziej seksownie.
Ale maszyna jednak lepiej.
czyszczenie na kolanach to tylko rozpaprasz brud. i dywan jak nie od razu to wkrótce bedzie wyglądał jeszcze gorzej.
Rdza z ciężarków i wogóle rdza jest niesamowicie trudna do usunięcia.
Odczyn bardzo kwaśny, bardzo silnie i trwale barwi.
tylko w niektórych przypadkach udaje się usunąć i to nie za pierwszym razem.
zasadniczo uwaza się że to permamentne zaplamienie.
2012-11-14 15:28:44, Moniaaa81 napisał(a):
JA moze takie durne pytanie zadam, ale nie znam sie na praniu dywanow. Otoz mam w domu wykladzine biurowa, nie znac praktycznie plam, ale odkad zaczelam potty training z mala to wlasnie latam z pianka....no i wypadaloby wyprac w koncu. Bede uzywala zwyklego odkurzacza pioracego. Tak sie zastanawiam, czy moge tez prac gore domu i schody, bo tam podlogi sa pod spodem drewniane i nie chce zeby przegnilo.
Pianka jest do usuwania plam, ale jednocześnie sama powoduje powstawanie plam, tyle że dość prostych do usunięcia.
Możesz czyścić nawet jak jest drewniana podłoga.
tylko lepiej czyścić przez 2-3 dni po trochu niż raz nalac wody tak że przemoczysz, bo wtedy będą na prawdę jaja

niedawno byłem u takiej klientki, która mi opowiadala że jakiś gościu tak jej czzyscił wykładzine że woda kapała przez deski pietro niżej

Trzeba tak czyścic by wykładzina była lekko wilgotna nie mokra!
musi wyschnąć w kilka godzin.
A zbierająca się woda wokół butów jest niedopuszczalna.
Tzw przemoczenie stosuje się tylko w pewnym celu i tylko na niektórych wykładzinach, wymaga też odpowiedniego sprzętu itd.
Ale to już jest inna bajka.