MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Problem ze zmywarką

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

marcheweczka

Post #1 Ocena: 0

2009-02-16 08:20:27 (16 lat temu)

marcheweczka

Kobieta

Z nami od: 27-07-2007

Cytat:

2009-02-15 23:02:38, ex-rak napisał(a):
nasza tez nawalila (z tydzien temu)......na razie czekamy, az skruszeje....

PS. w lokalnej gazecie znalazlem ogloszenie lokalnej firmy, ktora takie rzeczy naprawia, ale nie wiem czy warto sie wdawac w naprawe.
i tu wlasnie pojawia si eto pytanie-czy warto.....ja 3 tyg kupilam piekna Beko srebrna zmywarke na ebayu.....jestem zadowolona,bo myje ladnie,nie tlucze naczyn i jest cichutka....moze Vitku poszukaj w swojej okolicy czego uzywanego,bo naprawa napewno bedzie napewno kosztowala pare ladnych funtow
[i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później wątek sam zdechnie ...[/i]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

Richmond

Post #2 Ocena: 0

2009-02-16 09:10:05 (16 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Warto sprawdzic grupy Freecycle. Na swojej okolicznej grupie widzialam kilka zmywarek do oddania w ciagu ostatniego tygodnia, wiec moze i u Ciebie jest cos do wziecia.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Jakobs

Post #3 Ocena: 0

2009-02-16 10:14:19 (16 lat temu)

Jakobs

Konto usunięte

naprawa zmywarki to koszt napewno powyzej 100 jak nie wiecej, wiec nie wime czy nie oplaca sie kupic nowej. Ja na ebayu kupilem nowego Hotpoint Ultima FDW85 z roczna gwarancja za 145, pralke/suszarke WDD960 rowniez tej samej firmy nowa z gwarancja za 150, czyli 3 razy taniej niz w skelpie. Jezeli cos by nawalilo dzwonie do swerwisu i za free wszytsko robia :)
uzywanego sprzetu zabardzo niepolecam, a juz napewno nie pralke, ja sie przejechalem, chcociaz zmywake mialem uzywana z ebayu za 65 i po 2 latach sprzedalem ja na ebayu za 67 :) ale polecam jednak nowy sprzed, oczywsiicie trzeba troche poszukac zeby znalesc w dobrej cenie.
Si vis pacem, para bellum.

Do góry stronyOffline

chinczyk

Post #4 Ocena: 0

2009-02-16 10:17:12 (16 lat temu)

chinczyk

Mężczyzna

Z nami od: 09-07-2008

Cytat:

2009-02-16 10:14:19, Jakobs napisał(a):
naprawa zmywarki to koszt napewno powyzej 100 jak nie wiecej, wiec nie wime czy nie oplaca sie kupic nowej. Ja na ebayu kupilem nowego Hotpoint Ultima FDW85 z roczna gwarancja za 145, pralke/suszarke WDD960 rowniez tej samej firmy nowa z gwarancja za 150, czyli 3 razy taniej niz w skelpie. Jezeli cos by nawalilo dzwonie do swerwisu i za free wszytsko robia :)
uzywanego sprzetu zabardzo niepolecam, a juz napewno nie pralke, ja sie przejechalem, chcociaz zmywake mialem uzywana z ebayu za 65 i po 2 latach sprzedalem ja na ebayu za 67 :) ale polecam jednak nowy sprzed, oczywsiicie trzeba troche poszukac zeby znalesc w dobrej cenie.

ten sprzet co kupiles na ebay'u to pewnie pochodzi z customer returns ,wiec nie jest jak spod igly:-)
yyy

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

Jakobs

Post #5 Ocena: 0

2009-02-16 10:23:27 (16 lat temu)

Jakobs

Konto usunięte

Cytat:

2009-02-16 10:17:12, chinczyk napisał(a):
ten sprzet co kupiles na ebay'u to pewnie pochodzi z customer returns ,wiec nie jest jak spod igly:-)

moze, ale sa nowe i nie byly uzywane, jedyna roznica to cena :) po co przeplacac ?
Si vis pacem, para bellum.

Do góry stronyOffline

vitek

Post #6 Ocena: 0

2009-02-16 10:43:20 (16 lat temu)

vitek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-06-2007

Cytat:

2009-02-16 09:10:05, Richmond napisał(a):
Warto sprawdzic grupy Freecycle. Na swojej okolicznej grupie widzialam kilka zmywarek do oddania w ciagu ostatniego tygodnia, wiec moze i u Ciebie jest cos do wziecia.

Nie jestem pewien czy mnie dobrze zrozumiesz (raczej nie) ale nie jestem zainteresowany używanymi gratami z drugiej ręki

Btw. ceny jednak poszły w górę. Zasługa słabego funta - podziękujmy wspólnie G. Brownowi za konsekwentne powiększanie deficytu budżetowego. Ceny zmywarek kiedyś zaczynały się w granicach £200 - teraz po tyle są tylko absolutnie najtańsze modele
The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Richmond

Post #7 Ocena: 0

2009-02-16 11:11:45 (16 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

OK, kazdy ma to co lubi. Mi nie przeszkadza uzywany sprzet, ma dzialac i byc funkcjonalny. Od czasu jak wynajmuje jest mi absolutnie obojetne jakiej marki jest sprzet i ile ma lat. A na freecycle nie oddaja samych gratow, ale tez relatywnie nowe rzeczy, ktore komus z jakis powodow nie sa potrzebne, czy nie mieszcza sie w nowym mieszkaniu.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,