MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kim jestem .... ? Znam juz odpowiedz ...

« poprzednia strona

Strona 5 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 5 z 5

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

beata76

Post #1 Ocena: 0

2009-02-14 22:10:55 (17 lat temu)

beata76

Kobieta

Z nami od: 13-03-2007

Cytat:

2009-02-14 21:56:29, MONIKA_I_MARIUSZ napisał(a):
Zastanawiajace co pisze vitek
Czytalam dokladnie wszystkie jego wpisy Z tego co przeczytalam to pracowal mial dom znajomych pozniej problemy w pracy wypadek pobicie i w koncu utrata wszystkiego gdzies podrodze byl sad i policja
Pytanie do VITKA jak bys sie zachowywal w w/w sytuacji ? Do kogo bys sie zwrocil o pomoc ? Z PEWNOSCIA CALA RZESZA WYPOWIADAJACYCH SIE POBIERA ROZNEGO RODZAJU BENEFITY ( ja tez ) TO DLACZEGO UWAZASZ ZE COUNSIL BYL TAK POMOCNY ( wiem cos na ten temat bo sama walczylam w tym samym counsilu przez kilka miesiecy ) WYBACZ MI ALE TU O WSZYSTKO MUSISZ WALCZYC I NIE UWIERZE W TO JAK KTOS MI NAPISZE ZE POSZEDL DO COUNSILU I NATYCHMIAST DOSTAL MIESZKANIE ... A OSOBY TAM PRACUJACE SA PRZYJAZNIE NASTAWIONE I ROZDAJA MIESZKANIA I BENEFITY NA LEWO I PRAWO BYC MOZE TY TEZ MASZ MIESZKANIE SOCJALNE I POBIERASZ TEZ BENEFITY ( JESLI TAK ) to przyponmij sobie ile czekales na mieszkanie ?
Latwo jest oceniac czlowieka jesli ciebie to nie dotyczy
Nie kazdy jest tak zaradny jak ty A OMEN ZWRACA SIE DO NAS O PORADE POMOC

ALE WIDZE ZE TEJ POMOCY NIE OTRZYMA a komentarze tego typu to prosze dodawac np BEDE MAMA ... LUB PRZEPROWADZKA !!! ( nie obrazajac nikogo )BO LOS CZLOWIEKA JEST WAM OBOJETNY I NAJLEPIEJ JEST PISAC ZE SIE NAPRZYKSZA W COUNSILU A ONI TAAAAK BARDZO CHCA JEMU POMOC

JA TEZ WIEM KIM JESTEM JESTEM TYLKO BEZRADNA POLKA NIE ZNAJACA JEZYKA ANGIELSKIEGO I JEST MI WSTYD ZA TYCH KTORZY POZJADALI WSZYSTKIE ROZUMY I NIE POTRAFIA ( NIE CHCA ) POMOC RODAKOWI

MAM NADZIEJE ZE OMEN PRZECZYTA WASZE KOMENTARZE KTORE DOPROWADZA GO DO SAMOSPALENIA ..... A WTEDY PRZECZYTAMY W PRASIE O TAJEMNICZEJ SMIERCI POLAKA I PODANY NR POLICJI Z PROSBA O INFORMACJE ( OSOBISCIE ZADZWONIE I PODAM TEN LINK ) A PRASA POLONIJNA NIE ZOSTAWI NA WAS/NAS SUCHEJ NITKI I POTRZEBA TRAGEDII ABY OTWORZYC OCZY ZASLEPIONBE FUNTAMI POLACZKOM DO KTORYCH NALEZE I JA

Wlasnie, to ty caly czas wypisujesz o tym ze on chce popelnic samobojstwo.Znasz go,znasz dobrze jego sytuacje to mu pomoz,jezeli nie ty to moze jakis twoj znajomy,idzcie razem z nim.
Nikt z nas nie moze mu pomoc skoro go nie zna,nie widzial go,nie wie naprawde w jakiej on jest sytuacji.
Zbierz tylek i zamiast wypisywac te bzdury to mu pomoz, zebys nie musiala sie czuc niczemu winna.
Kobieta piękna, lecz pozbawiona bystrości umysłu, nie daje kochankowi nic poza fizycznym delektowaniem się jej urodą. Brzydka, ale mądra może do tego stopnia rozkochać mężczyznę w swojej inteligencji, że nie pragnie on niczego ponadto.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #2 Ocena: 0

2009-02-14 22:15:20 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

AGALON

Post #3 Ocena: 0

2009-02-14 22:20:23 (17 lat temu)

AGALON

Konto usunięte

Cytat:
MAM NADZIEJE ZE OMEN PRZECZYTA WASZE KOMENTARZE KTORE DOPROWADZA GO DO SAMOSPALENIA .....

My myslimy inaczej i zyczymy mu wszystkiego najlepszego. Z takim podejsciem=(komentarzem) napewno mu nie pomozesz, nie doda to mu sil... W zwiazku z Twoimi wypowiedziami jestem zmuszona temat zamknac, ktory niestety nie sluzy celem wsparcia a raczej.... :-(

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 5 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,