MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kim jestem .... ? Znam juz odpowiedz ...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 4 z 5

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

SiwyZmc

Post #1 Ocena: 0

2009-02-14 17:54:45 (17 lat temu)

SiwyZmc

Mężczyzna

Z nami od: 06-02-2008

skonczcie swoje brednie. Chlopak napisac jak wyglada jego sprawa, prosi o pomoc a zamias niej dostaje dziesiatki postow do poczytania jak to ludzie sie kloca. Zaproponujcie pomoc albo spadajcie na drzewa!

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

MONIKA_I_MARIUS

Post #2 Ocena: 0

2009-02-14 17:59:01 (17 lat temu)

MONIKA_I_MARIUSZ

Kobieta

Z nami od: 14-02-2009

Przeczytaj uwarznie WIDZIALAM GO DWA RAZY NIE W JC I NIE W SZPITALU TYLKO W COUNSIL CROYDON w szpitalu widzial go tlumacz ktory rozpoznal w nim swojego osobe dla ktorej juz tlumaczyl
ZAPEWNIAM CIE ZE POMOGLA BYM OMENOWI ALE Z TEGO CO WIDZIALEAM ON POTRZEBUJE POMOCY OSOBY ZNAJACEJ JEZYK ANGIELSKI do ktorych ja zaliczac sie nie moge czego w tej chwili zaluje :( A TY ZAMIAST ANALIZOWAC JEGO WPISY MOZE ZASTANOWISZ SIE JAK MOZNA OMENOWI POMOC ? SKORO JESTES TAKIM OMNIBUSEM ,ZNAJACYM SIE CHOCIAZ BY NA PADACZCEJESLI NIE TO SPOJRZ W KALENDARZ 14 LUTY I OLEJ MNIE I TEGO OMENA ...

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Anthrax

Post #3 Ocena: 0

2009-02-14 18:03:21 (17 lat temu)

Anthrax

Z nami od: 31-01-2009

Cytat:

2009-02-14 17:59:01, MONIKA_I_MARIUSZ napisał(a):
Przeczytaj uwarznie WIDZIALAM GO DWA RAZY NIE W JC I NIE W SZPITALU TYLKO W COUNSIL CROYDON w szpitalu widzial go tlumacz ktory rozpoznal w nim swojego osobe dla ktorej juz tlumaczyl
ZAPEWNIAM CIE ZE POMOGLA BYM OMENOWI ALE Z TEGO CO WIDZIALEAM ON POTRZEBUJE POMOCY OSOBY ZNAJACEJ JEZYK ANGIELSKI do ktorych ja zaliczac sie nie moge czego w tej chwili zaluje :( A TY ZAMIAST ANALIZOWAC JEGO WPISY MOZE ZASTANOWISZ SIE JAK MOZNA OMENOWI POMOC ? SKORO JESTES TAKIM OMNIBUSEM ,ZNAJACYM SIE CHOCIAZ BY NA PADACZCEJESLI NIE TO SPOJRZ W KALENDARZ 14 LUTY I OLEJ MNIE I TEGO OMENA ...

oczywiscie najlatwiej wybrnac z sytuacji zaslaniajac sie brakiem jezyka angielskiego. No wiec prosze bardzo, poddaje ci pomysl - umow sie z omenem w councilu i zalatw wzajemnego tlumacza a jesli nie przysluguje to mu tego tlumacza ZASPONSORUJ!!
-----------.Bee alive!!..: w w w. s a v e o u r b e e s. o r g. u k --------------------- Support Bacteria - It's The Only Culture Some People Have

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

MONIKA_I_MARIUS

Post #4 Ocena: 0

2009-02-14 18:14:02 (17 lat temu)

MONIKA_I_MARIUSZ

Kobieta

Nie kazdy zna tak perfekcyjnie jezyk jak ty sa jeszcze osoby glupsze od ciebie takie jak ja i chociarz omen ( bez obrazy ) ty z pewnoscia pracujesz w city i jestes bardziej angolem niz polakiem i to wlasnie dzieki takim osoba jak ty omen jest zbywany,tak traktowany Nie trzeba byc angolem abymoc DECYDOWAC O LOSIE CZLOWIEKA nie powinienam tego pisac ALE ZYCZE TOBIE ABYS CHOS PRZEZ JEDEN DZIEN WCIELIL SIE W POSTAC OMENA

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

kaarroollcciiaa

Post #5 Ocena: 0

2009-02-14 19:23:36 (17 lat temu)

kaarroollcciiaa

Kobieta

Z nami od: 25-01-2009

Cytat:

[B]2009-02-13 17:21:37, ommen72 napisał(a):

DZIEKI TEMU CZLOWIEKOWI WIEM KIM JESTEM

JESTEM TYLKO POLAKIEM

Dla mnie bycie Polakiem to wielka rzecz!!!I nie można myśleć jestem tylko Polakiem bo wtedy inni po nas deptają i mają za gorszych!! Musimy pokazać, że jesteśmy dumni z tego, że jesteśmy Polakami i tak samo jak ciapci, murzyni czy Japończycy (których jest na wyspie wielu)powinniśmy walczyć o swoje prawa nie dając odsyłać się z kwitkiem. Nie możemy pokazywać, że mogą nas dyskryminować.
POLACY!!! Powinniśmy się trzymać razem i pomagać tu sobie nawzajem!!! Kto wie kiedy Wy będziecie potrzebować pomocy!!!
Powodzenia ommen72!!
Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailNumer gadu-gadu

Jakobs

Post #6 Ocena: 0

2009-02-14 20:08:15 (17 lat temu)

Jakobs

Konto usunięte

Zgadzam sie w 100% z Karolcia !
Si vis pacem, para bellum.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

vitek

Post #7 Ocena: 0

2009-02-14 20:52:45 (17 lat temu)

vitek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-06-2007

Anthrax dobrze pisze.
Wydaje mi się że ten omen ma problemy psychiczne, z pewnościa council chciał mu pomóc, ale on nie pozwoli sobie pomóc bo treścią jego życia jest chodzenie do biura councilu i uskarżanie się na swój los oraz rzekome prześladowanie z powodu jego narodowości. A teraz znalazł sobie nowe miejsce do swojego uskarżania czyli to forum.
Proszę mnie dobrze zrozumieć, to nie znaczy że ten człowiek nie ma prawa do godnego życia. Ale trudno będzie mu pomóc bo on sam nie pozwala sobie pomóc a jak to zrobić wbrew jego woli?
The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWW

MONIKA_I_MARIUS

Post #8 Ocena: 0

2009-02-14 21:56:29 (17 lat temu)

MONIKA_I_MARIUSZ

Kobieta

Zastanawiajace co pisze vitek
Czytalam dokladnie wszystkie jego wpisy Z tego co przeczytalam to pracowal mial dom znajomych pozniej problemy w pracy wypadek pobicie i w koncu utrata wszystkiego gdzies podrodze byl sad i policja
Pytanie do VITKA jak bys sie zachowywal w w/w sytuacji ? Do kogo bys sie zwrocil o pomoc ? Z PEWNOSCIA CALA RZESZA WYPOWIADAJACYCH SIE POBIERA ROZNEGO RODZAJU BENEFITY ( ja tez ) TO DLACZEGO UWAZASZ ZE COUNSIL BYL TAK POMOCNY ( wiem cos na ten temat bo sama walczylam w tym samym counsilu przez kilka miesiecy ) WYBACZ MI ALE TU O WSZYSTKO MUSISZ WALCZYC I NIE UWIERZE W TO JAK KTOS MI NAPISZE ZE POSZEDL DO COUNSILU I NATYCHMIAST DOSTAL MIESZKANIE ... A OSOBY TAM PRACUJACE SA PRZYJAZNIE NASTAWIONE I ROZDAJA MIESZKANIA I BENEFITY NA LEWO I PRAWO BYC MOZE TY TEZ MASZ MIESZKANIE SOCJALNE I POBIERASZ TEZ BENEFITY ( JESLI TAK ) to przyponmij sobie ile czekales na mieszkanie ?
Latwo jest oceniac czlowieka jesli ciebie to nie dotyczy
Nie kazdy jest tak zaradny jak ty A OMEN ZWRACA SIE DO NAS O PORADE POMOC

ALE WIDZE ZE TEJ POMOCY NIE OTRZYMA a komentarze tego typu to prosze dodawac np BEDE MAMA ... LUB PRZEPROWADZKA !!! ( nie obrazajac nikogo )BO LOS CZLOWIEKA JEST WAM OBOJETNY I NAJLEPIEJ JEST PISAC ZE SIE NAPRZYKSZA W COUNSILU A ONI TAAAAK BARDZO CHCA JEMU POMOC

JA TEZ WIEM KIM JESTEM JESTEM TYLKO BEZRADNA POLKA NIE ZNAJACA JEZYKA ANGIELSKIEGO I JEST MI WSTYD ZA TYCH KTORZY POZJADALI WSZYSTKIE ROZUMY I NIE POTRAFIA ( NIE CHCA ) POMOC RODAKOWI

MAM NADZIEJE ZE OMEN PRZECZYTA WASZE KOMENTARZE KTORE DOPROWADZA GO DO SAMOSPALENIA ..... A WTEDY PRZECZYTAMY W PRASIE O TAJEMNICZEJ SMIERCI POLAKA I PODANY NR POLICJI Z PROSBA O INFORMACJE ( OSOBISCIE ZADZWONIE I PODAM TEN LINK ) A PRASA POLONIJNA NIE ZOSTAWI NA WAS/NAS SUCHEJ NITKI I POTRZEBA TRAGEDII ABY OTWORZYC OCZY ZASLEPIONBE FUNTAMI POLACZKOM DO KTORYCH NALEZE I JA

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Webmaster

Post #9 Ocena: 0

2009-02-14 22:02:41 (17 lat temu)

Webmaster

Mężczyzna

Z nami od: 18-04-2003

Cytat:

2009-02-14 21:56:29, MONIKA_I_MARIUSZ napisał(a):
MAM NADZIEJE ZE OMEN PRZECZYTA WASZE KOMENTARZE KTORE DOPROWADZA GO DO SAMOSPALENIA .....

Czy z Tobą jest na pewno wszystko w porządku? Bo z kolei czytając Twoje wypowiedzi dochodzę do wniosku, jakbyś tylko czekała na takie rozwiązanie. Jeżeli nie potrafisz pomóc, najlepiej nic nie pisz.
Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie ;)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

vitek

Post #10 Ocena: 0

2009-02-14 22:09:43 (17 lat temu)

vitek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-06-2007

Napisałem tak po przeczytaniu twojego postu o rozmowie z tłumaczem. Wynika z tego że omen jest znanym bywalcem biura councilu. Wiadomo też że council nikogo kto nie ma gdzie pójść nie wyrzuci na ulicę. Dostanie skierowanie do schroniska. Ale jak nie będzie chciał tam pojść to siłą go nie zaprowadzą?
Jak jest chory to leczenie każdy ma zapewnione przez nhs bezpłatne.
Ale trzeba chcieć się leczyć.
Co jeszcze można zrobić?

To tylko moje spekulacje ale wydaje się że bardzo prawdopodobne. Więcej nie wiem bo w przeciwieństwie do ciebie nie spotkałem tego człowieka.
The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWW

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,