Jak cie tak oburza co sie dzieje z twoimi podatkami w tym kraju, to zmien kraj. Skoro tutejsi sami idioci, to jakim ktos idiota musi byc, ze sie miedzy idiotow pcha, a potem narzeka.
Str 6 z 8 |
|
---|---|
Adacymru | Post #1 Ocena: 0 2009-03-05 22:13:40 (17 lat temu) |
Konto usunięte |
Ze tez nie wprowadzili takiej selekcji przed twoim przyjsciem na swiat.
Jak cie tak oburza co sie dzieje z twoimi podatkami w tym kraju, to zmien kraj. Skoro tutejsi sami idioci, to jakim ktos idiota musi byc, ze sie miedzy idiotow pcha, a potem narzeka.
Ada
|
hanias | Post #2 Ocena: 0 2009-03-05 22:24:21 (17 lat temu) |
Z nami od: 07-11-2008 Skąd: tunbridge wells |
Cytat: 2009-03-05 22:13:40, Adacymru napisał(a): Ze tez nie wprowadzili takiej selekcji przed twoim przyjsciem na swiat. Jak cie tak oburza co sie dzieje z twoimi podatkami w tym kraju, to zmien kraj. Skoro tutejsi sami idioci, to jakim ktos idiota musi byc, ze sie miedzy idiotow pcha, a potem narzeka. ale wiesz co... polock ma poniekad racje. spotkalam ostatnio kumpele angielke. ma ona 2 dzieci...z trzecim w drodze.samotna matka - hehe. wiesz, zwykla rozmowa - a jak tam na nowym mieszkaniu, jak tam mama i dzieciaki... pracujesz?? JA??NIE NO CO TY? MAM SIE MECZYC?? PRZECIEZ I TAK DOSTAJE PIENIADZE. MI TAK DOBRZE. wiec ja wrocilam do swojej pracy.. ๑۩۞۩๑=======๑۩۞۩๑=======๑۩۞۩๑
|
vitek | Post #3 Ocena: 0 2009-03-05 22:34:16 (17 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-06-2007 Skąd: Yorkshire |
Cytat: 2009-03-05 22:24:21, hanias napisał(a): wiec ja wrocilam do swojej pracy.. a po co? trzeba było zrobić tak samo jak twoja koleżanka skoro jej tak zazdrościsz ![]() to co robią Anglicy i z czego żyją to nie nasza sprawa. Jak im rząd płaci to niech im będzie na zdrowie. My na to nie mamy żadnego wpływu bo nie możemy głosować (btw. nawet jakbyśmy mogli i tak nikt by tego nie robił). Jak przyjeżdżasz do kogoś to też mówisz mu jak ma sobie dom urządzić? The Mythbuster
|
hanias | Post #4 Ocena: 0 2009-03-05 23:00:11 (17 lat temu) |
Cytat: 2009-03-05 22:34:16, vitek napisał(a): Cytat: 2009-03-05 22:24:21, hanias napisał(a): wiec ja wrocilam do swojej pracy.. a po co? trzeba było zrobić tak samo jak twoja koleżanka skoro jej tak zazdrościsz ![]() to co robią Anglicy i z czego żyją to nie nasza sprawa. Jak im rząd płaci to niech im będzie na zdrowie. My na to nie mamy żadnego wpływu bo nie możemy głosować (btw. nawet jakbyśmy mogli i tak nikt by tego nie robił). Jak przyjeżdżasz do kogoś to też mówisz mu jak ma sobie dom urządzić? a kto powiedzial ze ja jej zazdroszcze?? ona ma swoj sposob na zycie a ja swoj. ja czerpie 100% przyjemnosci z pracy, a moje dziecie 100% przyjemnosci z przebywania z rowiesnikami. i tak nam jest dobrze... ![]() ale dlaczego piszesz - My na to nie mamy żadnego wpływu bo nie możemy głosować ???????????????? taki wyszczekany niby jestes a na liste wyborcza sie nie wpisales?? ![]() ๑۩۞۩๑=======๑۩۞۩๑=======๑۩۞۩๑
|
vitek | Post #5 Ocena: 0 2009-03-05 23:09:25 (17 lat temu) |
Wyszczekany wpisał się
I wcale nie zazdrości tym samotnym mamom z kupką dzieciaków ale bez chłopa. Tylko wam się wydaje że mają nie wiem jakie kokosy z tych benefitów. Naprawdę to klepią bidę że hej. Oczywiście żebrać nie muszą ku waszemu oburzeniu. Ale żadnego ciekawego życia nie mają The Mythbuster
|
|
|
hanias | Post #6 Ocena: 0 2009-03-05 23:19:13 (17 lat temu) |
tyle to i ja wiem
szkoda ze ten narod TAAAAAAAAAAAKI leniwy ๑۩۞۩๑=======๑۩۞۩๑=======๑۩۞۩๑
|
vitek | Post #7 Ocena: 0 2009-03-06 01:14:36 (17 lat temu) |
A Polacy taacy pracowici i co z tego mamy? Jesteśmy Meksykiem Europy. Czyli pracowitość to nie wszystko
The Mythbuster
|
Agusia78 | Post #8 Ocena: 0 2009-03-06 09:03:40 (17 lat temu) |
Z nami od: 10-08-2008 Skąd: Deiniolen |
Tak czytam te Wasze posty, na kilku forach...i strasznie jesteście dla siebie złośliwi...wredni...po co??? Zamiast sobie pomagać, jeden drugiego obraża, atakuję...bez sensu
![]() ...Pewnie teraz mnie zaatakujecie...cóż...polska mentalność ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Agusia78 06-03-2009 09:04 ] Be who you are and say what you feel cause those who mind don't matter, and those who matter don't mind.
|
Post #9 Ocena: 0 2009-03-06 09:12:24 (17 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
lalka1 | Post #10 Ocena: 0 2009-03-06 10:17:44 (17 lat temu) |
Z nami od: 04-04-2007 Skąd: Ipswich |
Ja mam pytanie troche nie na temat ale moze bedziecie mogli mi pomoc. Nasluchalam sie wiele o tym, ze w Anglii dobro dziecka jest na pierwszym miejscu. Jesli nie zapewnia mu sie godnych warunkow zycia to moga wrecz dziecko zabrac do rodziny zastepczej i oddac dopiero jak sytuacja rodzicow sie poprawi. Ja z mezem i synkiem wynajmujemy jeden pokoj -living room. Ale w counsilu zglosilismy ze mamy dwa -byli na kontroli i jako pokoj synka pokazalismy im niezamieszkana sypialnie na gorze. Wogole w domu sa dobre warunki bo na cztery pokoje jest tu oprocz nas jeszcze jedna rodzina, tez rodzice z dzieckiem. Tyle ze oni faktycznie zajmuja dwa pokoje, ale my nie bo nasz living jest na dole a sypialnia dla synka bylaby na gorze. Niestety nie mozemy z niej korzystac bo raz ze placimy od pokoju i do duzo, a dwa ze jakis czas temu mielismy wlamanie w nocy do domu i teraz nie mam mowy o tym zeby synek spal na innym poziomie domu niz my. Wiec wracajac do meritum - chcemy starac sie o mieszkanie counsilowskie, jesli zglosilibysmy ze mieszkamy w jednym pokoju to mielibysmy wieksze szanse ale czy nie ryzykujemy ze jesli nie beda nam mieli co zaoferowac nie zabiora nam dziecka? A moze popadam w paranoje?
|