The Nokia N95 Black 8GB mobile

Forum dyskusyjne

Dom i Rodzina » milczy--chyba na wakacjach...

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Dom i Rodzina" opiekują się: frelcia, Nenna1

Strona główna » Dom i Rodzina » milczy--chyba na wakacjach...

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 4)
jaskiermp

Post #1

2005-07-22 20:22 (3 lata temu)

jaskiermp

Z nami od: 17-07-2005

no niestety bl milczy uparcie...na meile nieodpisuje pewnie na wakacje pojechala:)... co do domu to jednak londyn, :) jednak puki co jestem w trakcie zalatwiania rezydentury... broker stwierdzil ze duzo latwiej dostac kredyt bedac rezydentem..aha dzwonilem do 2ch oglaszajacych sie w polskich gazetkach.obaj stwierdzili ze przy 27tys rocznie smialo mozna wziasc 150.000:)) tyle ze rezydent musi byc:). Swoja droga po ostatnich wydarzeniach (obawiam sie niestety ze nie kompletnie ostatnich - moze tutaj byc roznie ze wszystkim...wlacznie z cenami...) ps. swoja droga... jak mozna 4os niezlapac.... toc w polsce emerytki by ich na miejscu rozszarpaly) ok al eto inny temat wiec sorki i bez komentarza.
jaskiermp pozdrawia Was

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer ICQ

Anonim

Post #2

2005-07-22 20:41 (3 lata temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Jeśli mozesz informuj jak to Ci "idzie"...chcę się sama zabrać za załatwienie rezydencji, resztę już przebrnęłam :)
Niestety na forum raczej ciężko uzyskać informacje...fakt Elza odsyła do linków ale tu chodzi często o informacje praktyczne od ludzi ,którzy sami to przerobili :0
Z góry dzęki :-D

Do góry stronyOffline

Anonimek

Post #3

2005-07-23 10:11 (3 lata temu)

Anonimek

Z nami od: 06-06-2005

Jaskier - weno daj namiar na takiego brokera, ciekawe co by dla mnie mogl wyczarowac :-)

Do góry stronyOffline

jaskiermp

Post #4

2005-07-24 19:11 (3 lata temu)

jaskiermp

Z nami od: 17-07-2005

hmm namiar... znajdziesz go w kazdej coolturze lub goncu oglasza sie bodaj 2ch
1.mirek kruczyk
2. general limited
----akurat nie mam pod reka gazetki z ogloszeniem
jaskiermp pozdrawia Was

Do góry stronyOffline

Numer ICQ

bl

Post #5

2005-08-05 08:07 (3 lata temu)

bl

Z nami od: 03-03-2005

ojej, nie wiedzialm ze ten watek dalej sie ciagnie, nie zagladalam tutaj dlugo
ale wiecie co, nie ma co sie rozwodzic co tu zrobic zeby dostac kredyt,
najlepszy sposob to wziazc do teczki wszystkie dokumenty, kilka ostatnich payslips lub zaswiadczenia o zarobkach, i od banku do banku, najlepiej nie bezposrednio bo w banku zazwyczaj chca nas szybko splawic, wyplate i tak dostana czy nam ten kredyt dadza czy nie, tylko przez mortgage adviser'ow ktorzy siedza sobie czekajac na klienta w kazdym posrednictwie wynajmu/sprzedazy domow
oni nie pobieraja oplat za konsultacje, niektorzy z nich w ogole zalatwiaja kredyt bez oplat /bank im placi za zwerobowanie klienta/ ale oni raczej malo nas interesuja bo zazwyczaj pracuja dla jednego tylko banku
W naszym przypadku /zakladam ze nie mamy rezydentury, krotko tu jestesmy i nie zarabiamy po 50000rocznie/ najlepszy jest niezalezny mortgage adviser ktory nie jest darmowy ale dopoki nic nie zalatwi to nie bierze zadnych oplat, ma podpisane umowy z kazdym jednym bankiem, sprawdzi wszystkie mozliwosci, wybierze najkorzystniejszy kredyt albo chociaz znajdzie ten jedyny dostepny
Moj za zalatwienie kredytu krzyknol 700£ z jednej strony duzo a z drugiej zrobil dobra robote
poza tym za dwa lata jak rata mojego kredytu wzrosnie, przeanalizuje sytuacje na rynku i w razie potrzeby juz bez oplat przeniesie kredyt do innego banku, to naprawde duze udogodnienie miec kogos kto czuwa nad juz istniejacym kredytem
Jak ktos jest zainteresowany podam mailem namiary na niego
no i w miare mozliwosci bede tu czesciej zagladac
pozdrawiam, bl
jaskiermp - sprawdz skrzynke, odpisalam na twojego maila
bl_uk_bl@yahoo.co.uk

bl

Do góry stronyOffline