2009-11-24 10:27:03, Steven_Rogalsky napisał(a):
Czy u Was w Lidlu jest też ta ich firmowa cola (Freeway).
[ Ostatnio edytowany przez: <i>Steven_Rogalsky</i> 24-11-2009 10:27 ]
mozliwe, bo mam wrażenie ze widziałem ten wynalazek, ale kupuje normalną pepsi około funta za 2, 2litrowe butelki.
W Lidlu kupujemy jarzyny bo faktycznie w większości przypadków są smaczniejsze, chyba dlatego że importują z cieplejszych i biedniejszych krajów
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Kupuje też puszki solonych migdałów, orzechów, uwielbiam.
nigdy w kuchni nie może zabraknąć zapasu owoców w puszce

spróbujcie suszonych śliwek w syropie :> pycha
z puszkowych zakupów to kukurydza, groszek, fasola itp
Z serów raczej tylko mozzarele, bo żółty ser kupuje w sainsburym, taki w żółtym opakowaniu Lerdammer, mieki, o aksamitnym smaku

Czasami mięso, kurczaki, wołowina kotlety, ale tylko jak wygrzebie się paczki z ładnymi kawałkami, bo zazwyczaj są poprzerastane
parówki mi kiedyś w miarę smakowały, ale jakoś tak strasznie mulą teraz jadam tylko polskie "jedynki", ciężko dostać ale to jedyne które mi smakują.
śledzie w różnych sosach, faktycznie dobre, najbadziej mi smakują w koperkowym.
jest jeszcze taka kiełbasa pakowana, zawsze koło kabanosów, tylko trzeba brać tą w zielonej folii, smaczna ... ale jak się ją zawinie w plasterek boczku i zrobi na grillu, to ja pierdziu
Dobra jest bo nie leje się z niej woda i nie gasi grila tak jak to bywa z innymi
Teraz nie wiem gdzie najbliżej jest Lidl, mamy tu Aldi-ego, jeszcze tam nie byłem... znam go tylko z dzieciństwa, z niemiec