Ale jak tylko zaopatrzę się to nie omieszkam napisać

Str 14 z 16 |
|
---|---|
user105 | Post #1 Ocena: 0 2010-12-12 21:20:03 (14 lat temu) |
Z nami od: 25-05-2007 |
swiss taka ze szwajcarskim krzyzykiem, z wypełnieniem takim jak są w kulach lindor od lindt nie pamietam dokłanie nazwy a opakowania nie mam bo oczywiscie pozarlem wszystkie jakie miałem tuz po zakupie
![]() Ale jak tylko zaopatrzę się to nie omieszkam napisać ![]() |
Adacymru | Post #2 Ocena: 0 2010-12-12 21:32:11 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2010-12-12 21:10:03, cebuleczka napisał(a): a co to za czekolada ?? Ja ci dam czekolade Cebuleczka..... ![]()
Ada
|
kksiezniczka | Post #3 Ocena: 0 2010-12-13 07:10:51 (14 lat temu) |
Z nami od: 22-12-2006 Skąd: Już nie Essex |
A ja w Lidlu kupuję:
musli w niebieskim opakowaniu ![]() parówki ser czasami owoce i warzywa mrożoną mieszanke warzywną czasem kurczaka taka chałke maślana krojona-pycha mąż lubi te ich cole nektar multivitamina pomidory w puszce I na pewno coś tam jeszcze by sie znalazło ![]() ...Wehikuł czasu to byłby cud...
|
midian25 | Post #4 Ocena: 0 2010-12-13 07:23:22 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Już od prawie 2 lat w lidlu nie byłam,bo mam za daleko.Jeden lidl na prawie 80000 miescinę i na dodatek na przeciwnym końcu.Szkoda..
Bo jak dla mnie rewelacyjny sklep.Kiedyś kupowałam kiełbaski-kabanossi się chyba nazywają, śledzie w konserwach-dla mnie rewelka,owoce,czasem jakieś winko,jogurty owocowe,mocarellę i smietanę kremową. Szkoda ze do tego lidla tak daleko, a nawet autem kompletnie nie po drodze... "Gotta move out! Keep him at bay kurrrde"
|
anna69 | Post #5 Ocena: 0 2010-12-13 08:34:06 (14 lat temu) |
Z nami od: 06-08-2008 Skąd: W Yorkshire |
a ja z Lidla lubie Ice tea i sa tam takie gotowe male kotleciki z warzywami z indyka (takie jakby mielone czy cos...) pyszne
![]() do tgeo maja nalepsza fete, marchewke z groszkeim w puszce.....i zawsze sie cos jeszcze nawinie - oooo i slodycze moj misko uwielbia i buleczki razowe mrozone do piekarnika i nie tylko te mrozone ![]() Ja mam po drodze z pracy, tzn mijam autobusem, ale jakos mi nigdy nie po drodze wysiasc i znow na busa pozniej czekac....ale musze pojechac w tym tygodniu po mikolaje czekoladowe dla dzieciakow naszych znajomych na sieta ![]() |
|
|
Post #6 Ocena: 0 2010-12-13 10:55:03 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Adacymru | Post #7 Ocena: 0 2011-01-03 00:25:31 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Niedawno kupilam "mieszanke" w pudelku na chleb w Lidlu (Wheat Rye) i dzisiaj zabraklo nam chleba, wiec sprobowalam. Powiem wam ze bardzo smaczny wyszedl (jedna foremka 30cm na 7cm), przy minimalnym wysilku (mozna rowniez uzyc w maszynie). Trzy minuty mikserem zmieszac zalaczona make z drozdzami (ja kupilam dodatkowe, bo nie przeczytalam na opakowaniu, ze sa zalaczone), i letnia wode. Postalo 15 min, potem do foremki (pisze, zeby wyscielic papierem, ale na drugi raz nie bede uzywac papieru, bo mi sie przyczepil do chleba), w foremce w cieple 45 min, i w piekarniku 45 min, naprawde smaczny. Moge poleic z czystym sumieniem. Widzialam jeszcze inne rodzaje, bede probowac nastepnym razem.
Ada
|
andypolo | Post #8 Ocena: 0 2011-01-03 00:36:49 (14 lat temu) |
Z nami od: 27-03-2010 Skąd: C-L-S |
Ja też piekę chleb z gotowych mieszanek. Tylko, że nie miksuję, bo mój bread maker robi to za mnie. Wrzucam do niego składniki, a reszta to już jego robota. Proponuje Ci kupić silikonowe foremki w HomeBargain lub B&M. Nic Ci nie przypali się.
|
Adacymru | Post #9 Ocena: 0 2011-01-03 00:45:01 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Wlasnie sie kiedys zastanawialam na nimi, ja uzywalam takich w dnem szklanym, ze mozna podwazyc i "wypchnac" wypiek.
Ada
|
elizaglasgow | Post #10 Ocena: 0 2011-01-03 01:21:07 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 05-09-2009 Skąd: glasgow |
Cytat: 2010-12-12 10:09:32, Vivienne napisał(a): Cytat: 2010-12-12 09:22:37, krakn napisał(a): no widzisz ty nie nazekasz.. czyli ani lidl ani tesco... Wychodzi na to ze najlepsza praca to taka gdzie jeszcze nie pracowalismy ![]() Dlatego zawsze powtarzam drogie mamuski, ze jak kochacie swoje dzieci to zadbajcie o zakres obowiazkow i prac do wykonania od najmniejszego bajdla, to potem dzieciak nie bedzie w szoku jak pojdzie do pracy. a ja dopisze: zadbajcie o edukacje swoich dzieci. Zamiast kolejnej plazmy pieniadze zainwestujcie w rozwoj intelektualny pociech, zeby nie musialy one pracowac fizycznie. A wracajac do tematu, moim supermarketem jest Morrison i zauwazylam, ze na kasach sa zawsze te same osoby, inne osoby pracuja w dziale miesnym, inne rybnym. Ponadto rozmawialm kiedys z dziewczyna, ktora pracuje w M. i prace sobie chwalila. Ja tez najczesciej robie zakupy w Morrisons i wciaz widze te same twarze przy kasie.Ludzie poznaja mnie, rozmawiaja ze mna.Ci sami stoja tez w kiosku, personel nie zmienia sie od kilku lat.Gdyby bylo tak zle, chyba rezygnowaliby z pracy, albo zostali zwalniani. Lidla nie lubie, jakos mi sie nie podoba brak polek, balagan w lodowkach, misz masz-np slodycze obok chemii.Jakosc tez do mnie nie przemawia.Latem kupuje tam kielbase na grilla, chyba to jest jedyna rzecz, ktorej nie kupie gdzie indziej, od reki.Musze udac sie do polskiego sklepu, no albo pozostaje mi slaska z morlin, z tesco, ktora to na grilla sie nie nadaje-niewiele z niej zostaje i jakos robi sie z miesiaca na miesiac coraz mniejsza, niedlugo opakowanie nie bedzie mialo wiecej niz 100gr ![]() |