MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 12 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

Str 12 z 16

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

krakn

Post #1 Ocena: 0

2010-12-12 09:22:37 (14 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

no widzisz ty nie nazekasz..
czyli ani lidl ani tesco...
Wychodzi na to ze najlepsza praca to taka gdzie jeszcze nie pracowalismy :)))

Dlatego zawsze powtarzam drogie mamuski, ze jak kochacie swoje dzieci to zadbajcie o zakres obowiazkow i prac do wykonania od najmniejszego bajdla, to potem dzieciak nie bedzie w szoku jak pojdzie do pracy.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer AIM

Vivienne

Post #2 Ocena: 0

2010-12-12 10:09:32 (14 lat temu)

Vivienne

Kobieta

Z nami od: 26-01-2010

Cytat:

2010-12-12 09:22:37, krakn napisał(a):

Dlatego zawsze powtarzam drogie mamuski, ze jak kochacie swoje dzieci to zadbajcie o zakres obowiazkow i prac do wykonania od najmniejszego bajdla, to potem dzieciak nie bedzie w szoku jak pojdzie do pracy.

a ja dopisze: zadbajcie o edukacje swoich dzieci. Zamiast kolejnej plazmy pieniadze zainwestujcie w rozwoj intelektualny pociech, zeby nie musialy one pracowac fizycznie.

A wracajac do tematu, moim supermarketem jest Morrison i zauwazylam, ze na kasach sa zawsze te same osoby, inne osoby pracuja w dziale miesnym, inne rybnym. Ponadto rozmawialm kiedys z dziewczyna, ktora pracuje w M. i prace sobie chwalila.

Do góry stronyOffline

krakn

Post #3 Ocena: 0

2010-12-12 11:02:08 (14 lat temu)

krakn

Mężczyzna

cora sasiada pracuje w naszym wiejskim W. Rose, tez zadowolona, ale tez nie do konca jest tak ze kasjer jak nie ma klientow to siedzi i pilje paznokcie, po prostu idzie na magazyn albo miedzy polki, ale nie ma cisnienia ile towarow na minute, no ale w tym sklepie za towary sie placi dwa razy tyle co w lidlu.

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2010-12-12 14:22:30 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

user105

Post #5 Ocena: 0

2010-12-12 18:54:52 (14 lat temu)

user105

Z nami od: 25-05-2007

Cytat:

2010-12-12 14:22:30, leonka napisał(a):
Cytat:

nie tylko lidl stosuje takie metody

He he... Sie usmialam... Metody: masz na mysli lista obowiazkow, z angielskiego: job description...:-]:-] Powiem w tajemnicy ze kazdy dobry pracodawca takowe "metody" stosuje.

Jak tu zarobic by sie nie narobic. Coz, sa inne sposoby, np: benefity8-) Albo zostac mamagerem;-)

Przepraszam bardzo, metody - metodami zwiększania efektywnosci pracownika OK ale przydzielanie zadan pracownikowi ktore sa "ponad ludzkie sily" lub nie do wykonania to juz trąca o mobbing.
Wydaje mi się, ze niepotrzebnie atakujecie dziewczyne, byc moze jest ona jedna z tych osob ktore chca by wszystkie zlecone zadania zostaly wykonane a nie daje rady.

@anetka114 moje rady :
1)pomysl sobie ze w Polsce dostala bys za tą samą prace 600 zl i z cala pewnoscia nie byla bys traktowana lepiej.
2) jesli punkt 1 nie pomogl - pojedz na urlop do Polski
3) jesli punkty 1i2 nie pomogly zmien prace.

A tak odnosnie cen lidlowskich to nie zauwazylem ze tam jakos jest specjalnie taniej, najtanszy wydaje mi sie tesco i asda.
Nie wiem byc moze akurat te artykuly ktore kupuję są w lidlu drozsze.

Do góry stronyOffline

anetka114

Post #6 Ocena: 0

2010-12-12 19:15:22 (14 lat temu)

anetka114

Kobieta

Z nami od: 11-12-2010

Cytat:

2010-12-12 07:16:45, NowaMama napisał(a):
Proponuje zatrudnic sie w Tesco i porownac, tak sie sklada, ze tam pracuje i oprocz wykladanie towaru trzeba chodzic na kasy, lapac zlodziei, pomoc w piekarni wiec nie tylko lidl stosuje takie metody, ale w przeciwienstwie do ciebie na prace nie narzekam, bo przynajmniej mam co robic i nie musze udzielac sie w watku "nuda w paracy", a jak ci nie pasuje to nikt ciebie lancuchami do bramy nie przywiazal wiec mozesz zmienic prace

pewnie ze nikt mnie nie trzyma i dlatego zaczynam szukac nowej pracy! to co pisze mam nadzieje bedzie przestroga dla tych co mysla o pracy w lidlu. wielu mysli ze moze mi sie pracowac sie chce i sobie tu na forum postanowilam ponarzekac. to tak wcale nie jest, bo praca jest naprawde ciezka. prosze sobie wyobrazic palete nabialu i wedlin, ok.1,5m wysokosci. wymagaja zeby to wylozyc w 20 minut. i to tez nie jest tak ze ja tylko narzekam, bo na tym sie nie konczy, np. zanim przyjelam sie do lidla w tym sklepie w ktorym ja jestem nie placili za nadgodziny, twierdzac ze to pracownik nie wyrobil sie z robota i dlatego musi zostac dluzej. Gdy zorientowalam co sie tam dzieje zaczelam sie z nimi o to klocic. Dzisiaj placa, mysle ze dzieki temu ze ktos sie w koncu odezwal.

Do góry stronyOffline

anetka114

Post #7 Ocena: 0

2010-12-12 19:20:22 (14 lat temu)

anetka114

Kobieta

Z nami od: 11-12-2010

Cytat:

2010-12-12 10:09:32, Vivienne napisał(a):
Cytat:

2010-12-12 09:22:37, krakn napisał(a):

a ja dopisze: zadbajcie o edukacje swoich dzieci. Zamiast kolejnej plazmy pieniadze zainwestujcie w rozwoj intelektualny pociech, zeby nie musialy one pracowac fizycznie.

A wracajac do tematu, moim supermarketem jest Morrison i zauwazylam, ze na kasach sa zawsze te same osoby, inne osoby pracuja w dziale miesnym, inne rybnym. Ponadto rozmawialm kiedys z dziewczyna, ktora pracuje w M. i prace sobie chwalila.

ja poznalam w lidlu managera ktory przeszedl z pozycji supervisora w morrisonie. w morrisonie mial gorsza place i pozycje. co jest interesujace - zalowal swojego wyboru...

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2010-12-12 19:23:05 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Mieszko

Post #9 Ocena: 0

2010-12-12 19:33:48 (14 lat temu)

Mieszko

Kobieta

Z nami od: 16-07-2009

Cytat:

2010-12-12 19:15:22, anetka114 napisał(a):

wielu mysli ze moze mi sie pracowac sie chce i sobie tu na forum postanowilam ponarzekac. to tak wcale nie jest, bo praca jest naprawde ciezka.

Bez urazy, ale tak właśnie brzmią twoje posty - trzeba pracować, o menadżerach piszesz z wyższością, ach, jacy to oni głupi, mało godzin... i dlatego takie odpowiedzi otrzymałaś. Nie tylko ta praca jest ciężka, BTW.

A wracając do głównego założenia tego wątku: ja polecam muffinki Triple Chocolate, słone precelki, czekolady, serki Yofrutta. No i my zawsze kupujemy dużo drinków energetycznych (niestety, uwielbiamy je) - wolimy je od Red Bulla itp. wynalazków.

Do góry stronyOffline

krakn

Post #10 Ocena: 0

2010-12-12 19:41:35 (14 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Cytat:

2010-12-12 19:15:22, anetka114 napisał(a):
bo praca jest naprawde ciezka. prosze sobie wyobrazic palete nabialu i wedlin, ok.1,5m wysokosci. wymagaja zeby to wylozyc w 20 minut.

no faktycznie cieżako albo licho :)
hm, to u mnie tez byś faktycznie nie dała rady,
Moja Beata przenosi około 100 wiader wody i tyle samo scieku dziennie, i nosi po 2 naraz często z piętra na piętro :-]:-]

Ale za to wygrywa zawody na ręke z bikersami :-]:-]:-]

Nie pękaj, dasz rade, a jak nie dasz to już wiesz nie trac tam czasu

Do góry stronyOffline

Strona 12 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,