MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wyprawka dla dziecka!!!

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

berenika

Post #1 Ocena: 0

2011-02-13 16:13:50 (14 lat temu)

berenika

Kobieta

Z nami od: 30-12-2009

Gdy moja dzidzia miała sie pojawić na świecie to kupowałam wszystko nowe pierwsze dziecko wiadomo człowiek trochę przewrażliwiony.Teraz moja córka ma 2latka i zdarza mi sie kupować używane ubranka.
...zawsze warto być człowiekiem choć tak łatwo zejść na psy...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

tofik78

Post #2 Ocena: 0

2011-02-13 17:27:45 (14 lat temu)

tofik78

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

hejka
95% ubranek dla synka kupilismy uzywane na str typu gumtree, z takich stron kupilismy rowniez lozeczko, przewijak, hustawke, bujaczek itd. Z nowych rzeczy to kupilismy highchair z asdy jak byl baby event za 12 czy 15 funtow i bramki bodajze za 7.5. czasem mozna trafic okazje za carbootach. Kupismy tzn bundle ciuszkow dla dziecka tak do 9 miesiaca, nowych nie kupowalismy bo dziecko szybko wyrasta. Synus ma 10tyg i przez pare lat bedzie jedynakiem

Do góry stronyOffline

domanika

Post #3 Ocena: 0

2011-02-13 19:17:07 (14 lat temu)

domanika

Kobieta

Z nami od: 24-04-2008

ja jestem właśnie po robieniu wyprawki. Akurat my sie wyrobiliśmy w styczniu kiedy promocje były największe. Ale szczerze powiem że i tak mieliśmy obeznane kilka sklepów i porównywaliśmy ceny. Kupowalismy w TOYSRUS gdzie ceny są czasem niesamowite i nie sugeruj sie strona internetową, bo czasem w sklepach są lepsze ceny niz na stronach. Poza tym w styczniu w mothercare potrafilam kupic za pol ceny niektore produkty jak np Termometr brauna ktory teraz w promocji w tesco kosztuje 39 funtow ja kupilam za 21. Malo rzeczy w Boots bo jakos ceny byly gorsze, ale to moze taki sezon byl. Łóżeczko kupilam w Tesco z materacem i pościela za 175f a teraz te same widzialam przecenione o 10%. Wozek, nosidelko kupilam na ebay i jestem przeszczesliwa bo w idealnym stanie a za 1/3 ceny nowego.
Moge ci tylko poradzic nie kupuj pieluch :) Jesli sie postarasz dostaniesz kupe giftpackow z pampersami czy HUggis na 1 lub 2 ja w tym tone. Polecam kluby matek z ASDA czy np BOOTS gdzie przy kupnie pieluch masz TORBE DO WOZKA gratis. Poza tym Pampers wysle ci kupony, Jesli masz jakies pytania odezwij sie do mnie na prv ja ci podam moje gg i mozemy pogadac, bo akurat ja mam wszystko max na czasie :).

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

sparkles018

Post #4 Ocena: 0

2011-02-13 19:41:34 (14 lat temu)

sparkles018

Kobieta

Z nami od: 07-02-2011

ja lozeczko kupilam w johnlewis ok 80 funtow i materac na kiddicare za 30 (byl 70 % off ostatnie sztuki)
wozek w mamas papas joolz - jestem bardzo zadowolona. termin mialam na marzec w styczniu wszystko kupilam na sale. duzo zaoszczedzilam.

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2011-02-13 22:17:31 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie