MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Ubezpieczenie telefonu!!!

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2008-10-24 12:48:54 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

daggerss

Post #2 Ocena: 0

2008-10-24 12:52:35 (17 lat temu)

daggerss

Kobieta

Z nami od: 21-03-2008

Wydaje mi sie ze nikt nie moze Cie zmusic do placenia za cos czego nie chcesz, ale z drugiej strony to sie przydaje, wiec powinniscie o tym pomyslec tak mi sie wydaje.
Powiem Ci z wlasnego przykladu, ciesze sie ze mam ubezpieczenie, bo ja mam Nokie N95 i juz 3ci raz jest w naprawie.
*YAHOO*

Do góry stronyOffline

KINGMASTERKA

Post #3 Ocena: 0

2008-10-24 12:57:26 (17 lat temu)

KINGMASTERKA

Kobieta

Z nami od: 22-09-2008

..jesli Twoj telefon jest na garancji nie musisz miec ubezpieczenia a masz prawo domagac sie wymiany na drugi ,jesli Ci szwankuje..
..ja niejednokrotnie wymianialam tak tel.ale robilam to telefonicznie i prosilam o przyslanie do domu nowego ,bo nie mam czasu na lazenie po punktach ...przychodzil pan z delivrki ,ktory zabieral stary i dawał nowy ..
.malo osob korzysta z tej opcji ..bo malo kto wie o tym...

pozdrawiam;-)

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

Post #4 Ocena: 0

2008-10-24 13:23:02 (17 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

arielka30

Post #5 Ocena: 0

2008-10-24 13:39:43 (17 lat temu)

arielka30

Kobieta

Z nami od: 22-10-2008

Ja miałam taka sytuacje ale w T-Mobile brałam telefon na abonament i tez musiałam wziaść na niego ubezpiecenie Zaproponowano mi m-czne w kwocie 5.99 Nie duża kwota ale ubezpieczenie sie przydało po ok paru m-cy zalał mi sie telefon i niestety przestał chodzić Zadzwoniłam do ubezpieczalni, przysłali mi koperte kazali wrzucic w nia telefon i odesłac Po 3 dniach dostałam nowy telefon z folia i całym wyposażeniem Jedno tylko mnie zdziwiło choć płaciłam m-c ubezpieczenie i tak sciągneli mi dodatkowo z konta 25 fun za? W sumie niewiem za co chyba naprawe koszt wysyłki itd :-)

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2008-10-24 14:18:52 (17 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

anna69

Post #7 Ocena: 0

2008-10-24 14:26:48 (17 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

Cytat:

2008-10-24 12:57:26, KINGMASTERKA napisał(a):
..jesli Twoj telefon jest na garancji nie musisz miec ubezpieczenia a masz prawo domagac sie wymiany na drugi ,jesli Ci szwankuje..
..ja niejednokrotnie wymianialam tak tel.ale robilam to telefonicznie i prosilam o przyslanie do domu nowego ,bo nie mam czasu na lazenie po punktach ...przychodzil pan z delivrki ,ktory zabieral stary i dawał nowy ..
.malo osob korzysta z tej opcji ..bo malo kto wie o tym...

pozdrawiam;-)

ale taka opcja jest tylko jak tel sie zepsul nie z twojej winy, a jesli np go zalejesz, upiscisz, zgubisz czy ukradna ci to nic z tym nie zribisz na gwarancji, a ubezpieczniee da ci nowy tel.
Ja mam ubezpieczony tel w Lloydsie i z 2 tel, za ubz podrozne, AA cover, i karte transferu pieniaczy place L7 miesiecznie i jestem zadowolona. Ostatnio koledze te wpadl to WC i mial to ubz i poniewac jego tel byl dosc stary i nie byl dostepny w sklepc jako nowy to dali mu nowy wyzsay model odpowiednik starego. wiec ok:-)
uwazam ze ubzoiecznie sie przyudaje:-)
ale chyba nikt nie powinnien cie do tego zmuszac...

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #8 Ocena: 0

2008-10-24 14:32:07 (17 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

To jak nastepnym razem beda Wam mowic, ze musicie miec ubezpieczenie, to powiedzcie, ze macie juz ubezpieczenie w ramach konta bankowego lub ze ubezpieczenie mieszkania obejmuje rowniez telefon. Warto zwrocic uwage, ze content insurance moze miec opcje ubezpieczenia przedmiotow poza domem: w to moze wchodzic aparat, telefon, komputer itp.

Pierwsze slysze, zeby byl mus ubezpieczenia telefonow. Bylabym tez ostrozna, gdy dzwoni ktos i twierdzi, ze musi Wam sprzedac ubezpieczenie, ewentualnie oferuje Wam tansze. To po prostu bardzo agresywna sprzedaz uslug. Nigdy nie zgadzajacie sie na kupno uslug przez telefon, jesli sami nie kontaktowaliscie sie z firma w tej sprawie i chcieliscie te uslugi zamowic. Jak dzwoni ktos bez uprzedzenia to jest duza szansa, ze chce sprzedac cos co jest Wam nie potrzebne lub jest to przekret i chodzi o dane Waszej karty.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

moniunia

Post #9 Ocena: 0

2008-10-24 14:42:53 (17 lat temu)

moniunia

Kobieta

Z nami od: 16-02-2008

A ja Wam zdradzę tajemnice służbową ;-)
Telefony z sieci O2 kiedy zostaną zalane woda na przykład, zostają wymienione na nowe:-D

Do góry stronyOffline

krakn

Post #10 Ocena: 0

2008-10-24 14:53:31 (17 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

do mnie jak kato s dzwoni z marketingu to ja mowie ze nie rozumiem po angielsku i mam spokój :)
czasami się jednak opłaca, ja w ciagu 4 miesiecy zepsułem 3 telefony, 1. pękł wyświetlacz samoistnie na plaży, chyba od temperatury bo był w czarnej torebce.
2. wilgoć, przy czyszczeniu carpetów bywa że niemal pływam w parze, zwłaszcza gdy są to flaty i muszę wstawić maszynę do mieszkania
3 nokia 6500 clasic, mimo że była na pasku w skórzanym etui, to okazała się strasznie giętka, śliczny zgrabny wręcz damski telefonik, ale gdy zdejmowałem maszynę z samochodu przycisnąłem go i to samo poleciał wyświetlacz na pół.

żadna z tych usterek nie jest na gwarancji, wiec gdybym miał ubezpieczenie nie było by problemu, faktem też jest że wcześniej miałem telefon po kilka lat i nic mu nie było obudowę miał nie jeden w opłakanym stanie ale działał, a te nowe :( :-Y:-[
Z drugiej strony jak komuś padnie na umowie bez gwarancji to zawsze można jakiś kupić za 20 funia i dojechać do końca umowy zaoszczędzi się w stosunku do ubezpieczenia sporo pieniazków
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,