Azalia
Przeglądaj forum |
|
Strona główna » Dom i Rodzina » Jaka jest procedura, gdy zaginie chory człowiek? |
| Autor | (Odpowiedzi: 4) |
|---|---|
| Azalia | Post #1 2005-07-01 17:48 (3 lata temu) |
Z nami od: 24-06-2005 |
Zaginął w Anglii mój znajomy. Wiem, że może się po prostu szwendać w alkoholowym amoku, bo był (do niedawna) nie pijącym alkoholikiem (dwa razy był w Polsce na leczeniu), chyba wrócił do picia. Przyjaciele zgłosili jego zaginięcie na policji, ale czy policja angielska szuka w ogóle takich osób? Jestem w Polsce i niewiele mogę zrobić. Czy ktoś może tu pomóc? W Polsce na ludzi chorych na alkoholizm nie zwraca się zbytnio uwagi, bo to niemal "normalność", a do kogo zwrócic się w Anglii? Znajomy "zniknął" z okolic Londynu (Camberley). Czy jeśli policja szuka, to jak długo? Na ile się przykłada? Pomóżcie, bo on w Polsce zostawił schorowaną matkę, która się zamartwia
Azalia
|
| Anonim | Post #2 2005-07-01 18:23 (3 lata temu) |
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
policja szuka, oczywiscie. tylko czasem takich ludzi trudno znalezc... kiedys kobiecie zaginal maz (tez chory, facet podobno miala tendencje do zapominania kim jest i gdzie jest) - weszla do sklepu, i stracila go z oczu na kilka minut, w ciagu ktorych ze slepu wyszedl i zniknal. bylam swiadkiem jak szukala go cala grupa policjantow + helikopter. tyle ze zaczeli go szukac w jakas godzine po jego zniknieciu - wiec szanse na znalezienie duze.
jak uplynie wiecej czasu to juz niestety trudniej szukac... ale szukaja. |
| Anonim | Post #3 2005-07-01 19:37 (3 lata temu) |
|
|
| Anonim | Post #4 2005-08-11 22:26 (3 lata temu) |
|
sprobujcie sie skontaktowac z
http://www.missingpersons.org/ |
| Anonim | Post #5 2005-08-11 23:05 (3 lata temu) |
|