MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Podroz samolotem,a jedzenie dla niemowlaka

« poprzednia strona

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 4 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

luludi_

Post #1 Ocena: 0

2008-09-30 19:31:53 (17 lat temu)

luludi_

Kobieta

Z nami od: 06-07-2008

ja tez polecam sam wozek..niedawno lecialam do polski z moim 4miesiecznym synkiem..troche klopotow przy odprawiemoj bagaz liczyl 25kg czyli 10kg za duzo,a oprocz tego byl podreczny ktory ie wiem ile wazyl(moj chlopak zabral go i stanal z boku)..trafilam na super goscia ktory nie kazal mi doplaca tych kg(12pound/kg)tak wiec udalo mi sie przemycic jeszcze druga torbe;-)ale droga pozniej, odprawa i dojscie do samolotu to juz nie bylo za latwo.wode przewiozlam w wiekszej ilosci kazali sprobowac;-)jedyny problem to to ze nikt mi nie pomogl zniesc wozka po schodach..wszystko w pospiechu bo bylam juz spozniona na samolot..a potem siedzialam 30min bo znow lot sie opoznil..maly padl mi jak tylko zaczelismy sie wznosci w powietrze i przez prawie caly lot spal..ostatnie 20min troche marudzil..a potem to juz wszystko ok..wiec martwilam sie a w sumie bylo ok..teraz czeka nas powrot a maly juz jest troche wiekszy wiec teraz moze byc problem z lotem.poczekamy zobaczymy
KieDy cOs upArCie GasNIe ZAuFaJ IsKieRce NadZiei..

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

elmirka

Post #2 Ocena: 0

2008-09-30 19:46:52 (17 lat temu)

elmirka

Kobieta

Z nami od: 23-01-2008

Zdziwilam sie, ze piszecie, ze dziecko trzeba wyciagac z nosidelka.. Tez myslalam, ze tak bedzie i jak sobie dam rade w zwiazku z tym, ale nikt mi dziecka nie kazal wyjmowac - ani w tutaj ani w Polsce..

Do góry stronyOffline

justys22

Post #3 Ocena: 0

2008-10-01 22:59:50 (17 lat temu)

justys22

Kobieta

Z nami od: 31-08-2007

No widzisz-mnie kazali wyjmowac-w jedna i druga strone...Moze zalezy od tego na kogo trafisz.Moja ccorcia wazy prawie 12 kg,wiec naprawde bylo mi ciezko ja odpinac i zapinac na nowo...Znow lece za kilka dni i tez bez wozka(w raynair juz jeden mi popsuli,wiec kupilam w Polsce nastepny i wrocilam z nim do uk,ale boje sie go brac ze soba,bo wielu znajomym posputo wozek i teraz kupilam zwykla spacerowke na allegro-jak zepsuja nie bede plakac)w 1 strone-nie wiem,jak dam rade-jakos bede musiala:) Poza tym czasem zdarza sie,ze lot jest opozniony i czy warto tak dziecko meczyc w nosidelku?No nie wiem...

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,