MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Podroz samolotem,a jedzenie dla niemowlaka

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 2 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

luludi_

Post #1 Ocena: 0

2008-08-21 20:08:55 (17 lat temu)

luludi_

Kobieta

Z nami od: 06-07-2008

kurcze mogli by zezwalac na taki maly bagaz dla dzieciny..zeby wrzucic co ci potrzebne bo nawet zebt go przewinac to bede zmuszona wydzierac tamten bagaz i gramolic sie miedzy ludzmi.cholra polityka.
KieDy cOs upArCie GasNIe ZAuFaJ IsKieRce NadZiei..

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Basiapsk

Post #2 Ocena: 0

2008-08-21 22:32:04 (17 lat temu)

Basiapsk

Kobieta

Z nami od: 18-05-2008

Ja w lipcu jak leciałam z Luton to miałam dotatkową torbę od wózka o wymiarach 38x25x13 i nikt nie zwrócił mi uwagi... Zmieściłam tam sok, mleko, 2 deserki, pieluszki, chusteczki, poncho i zabawki :-)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

aisab

Post #3 Ocena: 0

2008-08-22 21:27:55 (17 lat temu)

aisab

Kobieta

Z nami od: 03-05-2007

Ale niestety regulaminowo takowej torby miec nie wolno, a szanse ze nie zwroca uwagi sa niewielkie, wiec lepiej na takie cos sie nie nastawiac, bo potem trzeba bedzie to upchnac do swojej torby(co pewnie nie bedzie latwe bo zazwyczaj zamykana jest juz na styk) lub oddac panu przy wejsciu:-?:-?:-?
jest dobrze :-)

Do góry stronyOffline

luludi_

Post #4 Ocena: 0

2008-08-24 11:10:34 (17 lat temu)

luludi_

Kobieta

mamuski..a jak przewozilyscie mleko dla malego??w termosie a moze bralyscie podgrzewacz do wody??

Do góry stronyOffline

ania_caterham

Post #5 Ocena: 0

2008-08-24 11:16:24 (17 lat temu)

ania_caterham

Kobieta

Z nami od: 06-05-2007

W samolocie jest mozliwosc podgrzania ... trzeba tylko poprosic ... tak samo na lotnisku ... mozna zapytac w jakiejs restauracji lub kafejce. Nigdny nie robili mi z tym problemu.

Do góry stronyOffline

nicia

Post #6 Ocena: 0

2008-08-24 11:27:51 (17 lat temu)

nicia

Kobieta

Z nami od: 15-10-2006

Hej.Ja leciałam pod koniec czerwca z East Midlands z 5 miesięczną córką i muszę powiedzieć że kazali mi wszystko próbować co miałam dla dziecka i wózek strasznie mi przetrzepali.Zależy jakie mleko dajesz swojemu maluchowi.Po odprawie możesz zajść do Bootsa i tam kupić mleko Aptamil gotowe w kartoniku,zawsze możesz przelać do butelki.Ja tak zrobiłam.Co do bagaz€ to mogłam dodatkowe 5kg na dziecko zabrać jako bagaż podręczny.Widocznie zależy jaka linia.;-)

Do góry stronyOffline

luludi_

Post #7 Ocena: 0

2008-08-25 08:14:01 (17 lat temu)

luludi_

Kobieta

dzis wybieram sie na dluzszy spacer z malym wiec zabieram termos z goraca woda i mleczko w proszku..zobaczymy jak dlugo mi sie utrzyma ta woda ciepla.

Do góry stronyOffline

benjamin33

Post #8 Ocena: 0

2008-08-25 08:51:42 (17 lat temu)

benjamin33

Kobieta

Z nami od: 17-10-2007

My niby nie mielismy problemu bo dziecko pilo zawsze mleko z serii ready made,wiec bylo gotowe w buteleczkach.Niestety stewardesa nie chciala podgrzac mleczka brrr...powiedziala,ze nie ma takiej mozliwosci( co za baba).Szczesliwie byl tam facet z obslugi,ktory bardzo mi pomagal przez caly lot.On jakos problemu nie widzial,zabral butelke,podgrzal i bylo ok. A tak poza tym mielismy soki i jedzenie i nikt nawet nie kwestionowal tego faktu choc pojemnosc byla wieksza niz 100 ml.Do tego przymkneli oko na to,ze bagaz podreczny byl dosc duzy i wlasciwie nie spelnial wymaganych kryteriow dotyczacych wymiarow.

Do góry stronyOffline

luludi_

Post #9 Ocena: 0

2008-08-25 09:26:20 (17 lat temu)

luludi_

Kobieta

zalezy jak trawisz ja pamietam jak swego czasu lecialam do domu i pani ktora odbierala bagaz kazala mi doplacic za nadbagaz a pani w okienku obok zredukowala ich nadbagaz ze musieli tylko zaplacic z 2kg a nie 8kg :-? ja nigdy nie mialam takiego szczescia ale sprobuje przewiesc wiecej jak sie nie uda to dam chlopakowi czesc ktora mi bedzie zbedna.a wode w domu sobie zagrzeje moze wytrzyma te 5godz.choc maly nie ma problemu..czasem woli pic zimniejsze mleko.bardziej przejmuje sie tym zeby nie zaczal plakac mi w samolocie,lece sama wiec na pewno nie bedzie dla mnie latwo:-(

Do góry stronyOffline

benjamin33

Post #10 Ocena: 0

2008-08-25 09:44:02 (17 lat temu)

benjamin33

Kobieta

Z nami od: 17-10-2007

Wiesz,ja lecialam z dwojka dzieci...SAMA.Nie spaly,marudzily.Te wszystkie odprawy to byl koszmar dla mnie.
Nie wiem czy bedziesz mogla zabrac termos.Kup raz takie gotowe mleczko i sprobuj czy dziecku bedzie odpowiadalo.Jest to naprawde duze ulatwienie w podrozy i nie tylko.Albo moze oni dadza Ci w samolocie przegotowana wode.

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,