The Nokia N95 Black 8GB mobile

Forum dyskusyjne

Dom i Rodzina » Sezon urlopowy.....

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Dom i Rodzina" opiekują się: frelcia, Nenna1

Strona główna » Dom i Rodzina » Sezon urlopowy.....

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 7)
Nenna1

Post #1

2008-07-01 10:42:35 (3 miesiące temu)

Nenna1

Kobieta

Moderator

Z nami od: 22-05-2007

Lato,wakacje,urlopy....zaczyna sie gonitwa po "wypoczynek".
Macie pomysl/sprawdzone miejsca gdzie sie udac ,by wypoczac zgodnie z upodobaniem i zasobnoscia naszych kieszeni?
Polska-Europa-Swiat....jesli tak to gdzie?Podzielcie sie wrazeniami,wspomnieniami z wakacji....Moze skorzysta ktos,kto nie ma jeszcze sprecyzowanych planow?;-)
...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas.. Jak latwo - w milczeniu pochylic twarz.. "

Do góry stronyOnline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krunschwitz

Post #2

2008-07-01 11:24:28 (3 miesiące temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 21-05-2006

Nenna ,nie bluznij...Tylko nie Polska.No chyba ze masz bardzo duzo pieniedzy do wydania:-]:-]
Every car is 'for sale', the question is how much?

Do góry stronyOnline

Nenna1

Post #3

2008-07-01 11:27:44 (3 miesiące temu)

Nenna1

Kobieta

Moderator

Hmm..no wiesz ..pisza tu takze ludzie , ktorzy sa w Polsce i wyjazd zagraniczny jest poza ich zasiegiem.A i w Polsce jest duzo miejsc godnych polecenia.;-)
Ale jesli nie Polska -to co?...moze zacznij;-):-D
...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas.. Jak latwo - w milczeniu pochylic twarz.. "

Do góry stronyOnline

krunschwitz

Post #4

2008-07-01 11:35:27 (3 miesiące temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Moderator

Zgadzam sie z tym,ze w Polsce jest duzo pieknych miejsc do zwiedzenia.
Nie zgadzam sie z tym ,ze jesli kogos stac na wczasy w PL to nie stac go na wczasy zagraniczne.Po zliczeniu wszelkich kosztow,zagraniczne wczasy wychodza taniej i masz gwarancje pieknej pogody:-D
Taka jest moja opinia.A co do miejsc....hm,chocazby slynna Chorwacja.Zalezy kto co lubi.Ja osobiscie wybieram bardziej egzotyczne miejsca.Ale to juz troche inny przedzial cenowy niz Chorwacja;-)

Do góry stronyOnline

Nenna1

Post #5

2008-07-01 12:07:25 (3 miesiące temu)

Nenna1

Kobieta

Moderator

Czy ja wiem.?..w Polsce - bierzesz plecak,namiot i dawaj np. w gory....za pare zlociszy w sumie..A juz zagranice troche trudniej tak wyruszyc,ze nie wspomne o paszporcie czy barierze jezykowej,walucie..
Dlatego -dla kazdego -to ,co mu najbardziej pasuje..;-);-)Kazde rady -mile widziane :-D

Do góry stronyOnline

Webmaster

Post #6

2008-07-01 12:10:32 (3 miesiące temu)

Webmaster

Mężczyzna

Administrator

Z nami od: 18-04-2003

Ja wprawdzie nie mam nic do zaproponowania, ale chętnie poczytam sugestie gdzie (i za ile) można się wybrać, żeby nie stracić wakacyjnego czasu :-)
Moja praca jest bardzo odpowiedzialna, gorzej ze mną...

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

Richmond

Post #7

2008-07-01 12:13:16 (3 miesiące temu)

Richmond

Kobieta

Moderator

Z nami od: 06-02-2007

Ja proponuje urlopy poza sezonem. Bylam ostatnio w Lake District poza sezonem i w niektorych miejscowosciach nie dalo sie nigdzie zaparkowac, mimo ze wszystkie parkingi byly platne. Nie chcialabym znalezc sie tam w szczycie sezonu.

Chociaz polecam Szkocje w sierpniu, kiedy kwitna wrzosy, bardzo malowniczo i spokojnie. Warto pokrecic sie po roznych bocznych drogach i mniej uczeszczanych rejonach.
Nie ponosze odpowiedzialnosci za skorzystanie z udzielonych porad.

Do góry stronyOffline

krunschwitz

Post #8

2008-07-01 12:38:16 (3 miesiące temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Moderator

Cytat:

2008-07-01 12:07:25, Nenna1 napisał(a):
Czy ja wiem.?..w Polsce - bierzesz plecak,namiot i dawaj np. w gory....za pare zlociszy w sumie..A juz zagranice troche trudniej tak wyruszyc,ze nie wspomne o paszporcie czy barierze jezykowej,walucie..
Dlatego -dla kazdego -to ,co mu najbardziej pasuje..;-);-)Kazde rady -mile widziane :-D

To prawda.Jak ktos lubi wedrowki po gorach z plecakiem i namiotem to goraco polecam Bieszczady.To chyba ostatnie nieskomercjalizowane miejsce w Polsce,idealne na wloczege.I te krajobrazy...:-Da uwielbiam Bieszczady we wrzesniu:-W

Do góry stronyOnline