| Autor |
(Odpowiedzi: 7) |
| Nenna1 |
Post #1 2008-07-01 10:42:35 (3 miesiące temu) |

Z nami od: 22-05-2007 Skąd: London |
Lato,wakacje,urlopy....zaczyna sie gonitwa po "wypoczynek".
Macie pomysl/sprawdzone miejsca gdzie sie udac ,by wypoczac zgodnie z upodobaniem i zasobnoscia naszych kieszeni?
Polska-Europa-Swiat....jesli tak to gdzie?Podzielcie sie wrazeniami,wspomnieniami z wakacji....Moze skorzysta ktos,kto nie ma jeszcze sprecyzowanych planow?  ...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas..
Jak latwo - w milczeniu pochylic twarz.. "
|
|

|
 |
|
| krunschwitz |
Post #2 2008-07-01 11:24:28 (3 miesiące temu) |

Z nami od: 21-05-2006 Skąd: London |
Nenna ,nie bluznij...Tylko nie Polska.No chyba ze masz bardzo duzo pieniedzy do wydania ![:-] :-]](modules/Forum/images/smilies/yellow/icon_cheesygrin.gif) ![:-] :-]](modules/Forum/images/smilies/yellow/icon_cheesygrin.gif) Every car is 'for sale', the question is how much?
|
|

|
 |
|
| Nenna1 |
Post #3 2008-07-01 11:27:44 (3 miesiące temu) |

Hmm..no wiesz ..pisza tu takze ludzie , ktorzy sa w Polsce i wyjazd zagraniczny jest poza ich zasiegiem.A i w Polsce jest duzo miejsc godnych polecenia.
Ale jesli nie Polska -to co?...moze zacznij   ...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas..
|
|

|
 |
|
| krunschwitz |
Post #4 2008-07-01 11:35:27 (3 miesiące temu) |

Zgadzam sie z tym,ze w Polsce jest duzo pieknych miejsc do zwiedzenia.
Nie zgadzam sie z tym ,ze jesli kogos stac na wczasy w PL to nie stac go na wczasy zagraniczne.Po zliczeniu wszelkich kosztow,zagraniczne wczasy wychodza taniej i masz gwarancje pieknej pogody
Taka jest moja opinia.A co do miejsc....hm,chocazby slynna Chorwacja.Zalezy kto co lubi.Ja osobiscie wybieram bardziej egzotyczne miejsca.Ale to juz troche inny przedzial cenowy niz Chorwacja  Every car is 'for sale', the question is how much?
|
|

|
 |
|
| Nenna1 |
Post #5 2008-07-01 12:07:25 (3 miesiące temu) |

Czy ja wiem.?..w Polsce - bierzesz plecak,namiot i dawaj np. w gory....za pare zlociszy w sumie..A juz zagranice troche trudniej tak wyruszyc,ze nie wspomne o paszporcie czy barierze jezykowej,walucie..
Dlatego -dla kazdego -to ,co mu najbardziej pasuje..   Kazde rady -mile widziane  ...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas..
|
|

|
 |
|
| Webmaster |
Post #6 2008-07-01 12:10:32 (3 miesiące temu) |

Z nami od: 18-04-2003 Skąd: Londyn |
Ja wprawdzie nie mam nic do zaproponowania, ale chętnie poczytam sugestie gdzie (i za ile) można się wybrać, żeby nie stracić wakacyjnego czasu  Moja praca jest bardzo odpowiedzialna, gorzej ze mną...
|
|

|

|
|
| Richmond |
Post #7 2008-07-01 12:13:16 (3 miesiące temu) |

Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Richmond |
Ja proponuje urlopy poza sezonem. Bylam ostatnio w Lake District poza sezonem i w niektorych miejscowosciach nie dalo sie nigdzie zaparkowac, mimo ze wszystkie parkingi byly platne. Nie chcialabym znalezc sie tam w szczycie sezonu.
Chociaz polecam Szkocje w sierpniu, kiedy kwitna wrzosy, bardzo malowniczo i spokojnie. Warto pokrecic sie po roznych bocznych drogach i mniej uczeszczanych rejonach. Nie ponosze odpowiedzialnosci za skorzystanie z udzielonych porad.
|
|

|
 |
|
| krunschwitz |
Post #8 2008-07-01 12:38:16 (3 miesiące temu) |

Cytat:
2008-07-01 12:07:25, Nenna1 napisał(a):
Czy ja wiem.?..w Polsce - bierzesz plecak,namiot i dawaj np. w gory....za pare zlociszy w sumie..A juz zagranice troche trudniej tak wyruszyc,ze nie wspomne o paszporcie czy barierze jezykowej,walucie..
Dlatego -dla kazdego -to ,co mu najbardziej pasuje..   Kazde rady -mile widziane
To prawda.Jak ktos lubi wedrowki po gorach z plecakiem i namiotem to goraco polecam Bieszczady.To chyba ostatnie nieskomercjalizowane miejsce w Polsce,idealne na wloczege.I te krajobrazy...  a uwielbiam Bieszczady we wrzesniu  Every car is 'for sale', the question is how much?
|
|

|
 |
|