Forum dyskusyjne

Dom i Rodzina » JELEN NA DRODZE!!

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Dom i Rodzina" opiekują się: frelcia, Nenna1

Strona główna » Dom i Rodzina » JELEN NA DRODZE!!

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 6)
megus13

Post #1

2008-06-30 22:15:35 (3 miesiące temu)

megus13

Kobieta

Z nami od: 07-05-2008

Czy mozna sie starac o odszkodowanie jesli nie z mojej winy wyskoczyl mi jelen na drodze i poturbowal mi auto, o jeleniu juz nie wspomne:-( poprostu czy moge liczyc na odszkodowanie? zaznaczam ze mojej osobie nic sie nie stalo,a auto jest ubezpieczone na full. dziekuje za odpowiidz,pozdrawiam;-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

megus13

Post #2

2008-06-30 22:34:12 (3 miesiące temu)

megus13

Kobieta

no tego nie moge nigdzie znalesc:-[ na forum

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #3

2008-07-01 10:10:07 (3 miesiące temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

No raczej na forum nie masz opublikowanych warunkow ubezpieczenia ;)
Moza telefon do ubezpieczyciela/przeczytanie ksiazeczki z zakresem ubezpieczenia....

Do góry stronyOffline

monikaspodymek

Post #4

2008-07-01 20:03:37 (3 miesiące temu)

monikaspodymek

Kobieta

Z nami od: 11-10-2006

Hej. Moj szef tez mial taki wypadek. Jelen niestety nie przezyl, ale samochod tak. VW Polo. Niestety musial pokryc koszty z wlasnego ubezpieczenia no bo niby kogo mial o koszty pozwac? Jelenia? Gajowego?:-]:-]:-]
...XXX...

Do góry stronyOffline

uleule

Post #5

2008-07-07 14:06:52 (3 miesiące temu)

uleule

Kobieta

Z nami od: 12-05-2008

pamietajcie o tym, ze jesli cokolwiek stanie sie z waszym autem musicie w ciagu 48h zglosic to do ubezpieczalni, nie zaleznie czy z waszej winy czy nie!
w twoim przypadku najlepiej byloby abys wezwala juz wtedy policje, ktora sporzadzi raport.
Jesli masz full ubezpieczenie (comperhensive) to ubezpieczalnia zrobi ci autko na wlasny koszt, mozesz jedynie w nastepnym roku placic troche wiecej, bo w pytaniu o claim bedziesz musiala podac yes i dlaczego juz kozystalas z pomocy ubezpieczalni.
Ja mialam tez podobny problem w Passacie, ubezpieczalnia mi wyplacila 800£ bo nie chcieli sie bawic w naprawy, a nastepnie doplacilam do ubezpieczenia 75£.
Napisz jak sprawa wyglada teraz:-D
Ula

Do góry stronyOffline

stokesay

Post #6

2008-07-07 16:41:43 (3 miesiące temu)

stokesay

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 30-05-2007

Mialem tez cos w tym stylu, tzn nie mialem kogo oskarzac o spowodowanie wypadku, z tym ze ktos mi po prostu walnal w auto na parkingu w nocy i uciekl. Raport na policji i zgloszenie do ubezpieczalni (samochod mial comprehensive insurance), ktora zabrala auto do serwisu. Ten stwierdzil koszt przewyzszajacy wartosc auta, dostalem zwrot kasy, ale niestety znizki poszly sie...;-) Jesli masz ubezpieczenie Third Part, raczej szkoda nie odzyskania :-( Jesli masz ubezpieczenie Comprehensive a niezbyt wartosciowe auto nie wiem czy jest sens tracic No Claim Discount...
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu :]

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

megus13

Post #7

2008-07-07 18:39:50 (3 miesiące temu)

megus13

Kobieta

dziekuje za zainteresowanie;-) tak mamy comperhensive,no autko to Reno Laguna 2 i z pewnoscia jest warta naprawy,wzieli nam autko i juz tydzien naprawiaja,ale dali zastepcze:) pewnie w nowym roku ubezpieczenie sie podniesie z lekka:-? pozdrawiam wszystkich polakow;-)

Do góry stronyOffline