Str 8586.8 z 9770 |
|
---|---|
Kitek1 | Post #1 Ocena: 0 2013-07-25 13:59:58 (12 lat temu) |
Z nami od: 14-09-2012 Skąd: Yyyyy a to istotne? |
Gosiaczku, starszne, naprawdę starszne. CHyba nie potrzebnie oglądałam, bo teraz się nie mogę pozbierać do kupy. Mnie by coś takiego w ogóle do głowy nie przyszło... jak w ogóle, nie tylko w samochodzie, można zostawić małe dziecko same//
![]() Jesli lubisz tuniki i sukienki, zapraszam na moją stornę TOP.
|
kardam | Post #2 Ocena: 0 2013-07-25 14:04:07 (12 lat temu) |
Z nami od: 04-07-2013 Skąd: North East |
Acha i zahaczylam o New Look i mieli tez na wyprzedazy ubrania ciazowe, wiec jak ktoras z Was potrzebuje uzupelnic garderobe to jest czym
![]() ![]() |
perfekcja | Post #3 Ocena: 0 2013-07-25 14:11:50 (12 lat temu) |
Z nami od: 17-05-2008 Skąd: UK |
Wrocilam od lekarza.
Wszystko wyglada OK. Wiek ciazy 25w+6d, przeplywy w porzadku, mala wazy 840 gram. Znaczy sie powinnam chyba zaczac wic gniazdo, nie? Bo ja jeszcze nic nie mam, poza ubrankami na pierwsze 3 miesiace i wanienka ![]() A Wy juz wszystko, podklady maty i inne cuda. Chyba na poczatek skupie sie na lozeczku. Potem reszta. Dziewczyny Samurajka dobrze pisze, nie ma co panikowac, ze brzuch mniejszy niz powinien byc, bo tak naprawde nikt nie wie jaki powinien byc. Ja mimo, ze jestem stara dupa, choruje na przewlekla chorobe i biore stale leki to jestem optymistka. Wszystko jest OK, a jesli by nie bylo, to by mi przeciez powiedzieli. W ulotce lekow, ktore biore jest napisane tak: Jeśli jesteś lub przypuszczasz, że jesteś w ciąży, a także gdy karmisz piersią. Nie stosować w ciąży i okresie karmienia piersią. Należy stosować skuteczne metody antykoncepcji, gdy którekolwiek z partnerów stosuje lek cytotoksyczny. I co? I jakos moja corka ma sie dobrze, mimo iz biore ten lek od ponad dwoch lat, powinnam robic w gacie ze strachu, ale wierze lekarzom, ze jest dobrze. I nie zadreczam sie- ja nie moge zyc bez tego leku, nie mam wyboru i mysle, ze moja corka sobie z tym swietnie radzi ![]() Jedyne czym moja ciaza rozni sie od Waszych, to to, ze mam wizyty co 2 tygodnie, na przemian polozna i lekarz i za kazdym razem jak widze lekarza to mam usg, tak jak dzisiaj. Wszystkie urodzimy zdrowe dzieci, mowie Wam! |
Post #4 Ocena: 0 2013-07-25 14:13:06 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
kardam | Post #5 Ocena: 0 2013-07-25 14:13:20 (12 lat temu) |
Cytat: 2013-07-25 13:59:58, Kitek1 napisał(a): Gosiaczku, starszne, naprawdę starszne. CHyba nie potrzebnie oglądałam, bo teraz się nie mogę pozbierać do kupy. Mnie by coś takiego w ogóle do głowy nie przyszło... jak w ogóle, nie tylko w samochodzie, można zostawić małe dziecko same// ![]() Dlatego tez ja nie obejrzalam do konca ![]() ![]() |
|
|
katarzyna85 | Post #6 Ocena: 0 2013-07-25 14:22:13 (12 lat temu) |
Z nami od: 21-05-2009 Skąd: manchester |
Macie racje dziewczyny nie ma co sie zamartwiac,skoro polozna powiedziala ze jest wszystko dobrze to tak jest,a za tydzien mam usg i zobacze moje malenstwo,doczekac sie nie moge
![]() |
katarzyna85 | Post #7 Ocena: 0 2013-07-25 14:26:32 (12 lat temu) |
Z nami od: 21-05-2009 Skąd: manchester |
Cytat: 2013-07-25 14:11:50, perfekcja napisał(a): Wrocilam od lekarza. Wszystko wyglada OK. Wiek ciazy 25w+6d, przeplywy w porzadku, mala wazy 840 gram. Znaczy sie powinnam chyba zaczac wic gniazdo, nie? Bo ja jeszcze nic nie mam, poza ubrankami na pierwsze 3 miesiace i wanienka ![]() A Wy juz wszystko, podklady maty i inne cuda. Chyba na poczatek skupie sie na lozeczku. Potem reszta. Dziewczyny Samurajka dobrze pisze, nie ma co panikowac, ze brzuch mniejszy niz powinien byc, bo tak naprawde nikt nie wie jaki powinien byc. Ja mimo, ze jestem stara dupa, choruje na przewlekla chorobe i biore stale leki to jestem optymistka. Wszystko jest OK, a jesli by nie bylo, to by mi przeciez powiedzieli. W ulotce lekow, ktore biore jest napisane tak: Jeśli jesteś lub przypuszczasz, że jesteś w ciąży, a także gdy karmisz piersią. Nie stosować w ciąży i okresie karmienia piersią. Należy stosować skuteczne metody antykoncepcji, gdy którekolwiek z partnerów stosuje lek cytotoksyczny. I co? I jakos moja corka ma sie dobrze, mimo iz biore ten lek od ponad dwoch lat, powinnam robic w gacie ze strachu, ale wierze lekarzom, ze jest dobrze. I nie zadreczam sie- ja nie moge zyc bez tego leku, nie mam wyboru i mysle, ze moja corka sobie z tym swietnie radzi ![]() Jedyne czym moja ciaza rozni sie od Waszych, to to, ze mam wizyty co 2 tygodnie, na przemian polozna i lekarz i za kazdym razem jak widze lekarza to mam usg, tak jak dzisiaj. Wszystkie urodzimy zdrowe dzieci, mowie Wam! Ja jeszcze w lozeczko i wanienke sie nie zaopatrzylam ale planuje w sierpniu ![]() ![]() ![]() |
kardam | Post #8 Ocena: 0 2013-07-25 14:32:02 (12 lat temu) |
a ja ubranka kupowalam tylko do 3 miesiecy (te do 6mc mam tylko 2 sweterki, bo byly w Next na wyprzedazy).
Ja rodze okolo polowy wrzesnia i sie zastanawiam jaki kombinezon kupic dziecku na pierwsze wyjscia z domu? |
Samurajka | Post #9 Ocena: 0 2013-07-25 14:36:02 (12 lat temu) |
Z nami od: 14-08-2010 Skąd: Marden |
Cytat: 2013-07-25 14:32:02, kardam napisał(a): a ja ubranka kupowalam tylko do 3 miesiecy (te do 6mc mam tylko 2 sweterki, bo byly w Next na wyprzedazy). Ja rodze okolo polowy wrzesnia i sie zastanawiam jaki kombinezon kupic dziecku na pierwsze wyjscia z domu? My rodzimy w podobnym terminie ![]() Aaaaa teraz doczytalam,na pierwsze wyjscie z domu a nie ze szpitala ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Samurajka 25-07-2013 14:38 ] Nadzieja, to matka tych, którzy nie boją się rzucać myśli w daleką przyszłość.
![]() |
kardam | Post #10 Ocena: 0 2013-07-25 14:39:20 (12 lat temu) |
Cytat: 2013-07-25 14:36:02, Samurajka napisał(a): Cytat: 2013-07-25 14:32:02, kardam napisał(a): a ja ubranka kupowalam tylko do 3 miesiecy (te do 6mc mam tylko 2 sweterki, bo byly w Next na wyprzedazy). Ja rodze okolo polowy wrzesnia i sie zastanawiam jaki kombinezon kupic dziecku na pierwsze wyjscia z domu? My rodzimy w podobnym terminie ![]() No wlasnie ja tez mam taki gruby kombinezon jak na koniec listopada/grudzien. To co widzialam w Mothercare wydaje mi sie za grube jak na wrzesien ![]() |