MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Będe mamą - jestem mamą.

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 8526.8 z 9770 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8525.8 | 8526.8 | 8527.8 ... 9768 | 9769 | 9770 ] - Skocz do strony

Str 8526.8 z 9770

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

gosiaczek3006

Post #1 Ocena: 0

2013-07-09 13:55:45 (12 lat temu)

gosiaczek3006

Kobieta

Z nami od: 20-12-2010

Upalnie*THUMBS UP* I pomimo, ze ledwo chodze to nie zamienilabym takiej pogody na inna:)

Bylam na chwile na miescie, mialy byc drobne zakupy, a przytargalam do domnu lustro i 2 duze ramki na zdjecia dla Mlodej, jeszcze mialam wziasc dla nas do salonu i sypialni ale juz mi kasy braklo*PARDON*

Mloda wrozila wczoraj ze skzoly z bolem glowy i faktycznie musiala sie zle czuc bo zjadla obiad i spala 2 godzinki:-o Upaly, szaleja, pewnie z 2 gryzy kanapki za caly dzien i sa efekty*DONT_KNOW*

Ja siedze w domku bo na taki skwar sie nie nadaje:-( Ewentualnie ogrodek i cien, ale to tez tylko na chwile...dopiero wieczorem jak zjawa wylaniam sie z domu i okupuje lezak na ogrodku:)

Kardam mnie tez sie nudzi, wiec non stop na necie...tylko ostatnio mi cos szwankuje...okazalo sie, ze to siec a nie telefon wiec nic nie zdzialam, chociaz chyba wieczorkiem przejade sie do vodafonu i dopytam. Skoro tyle miesiecy bylo ok to niby teraz cos musi byc zich winy...a za internet placic musze co miesiac wiec moze cos doradza*DONT_KNOW*
Pozatym na Fb jesli jestes jest mnostwo grup gdzie mozna gadac do woli i towarzystwo fajne*THUMBS UP* Takze polecam Ci jesli masz czas:) Ja jestem na 4 w tym 2 Polskich mam w Uk...

...Jesli dozyjesz 100 lat,to ja chce zyc 100 lat minus jeden dzien,zebym nigdy nie musiala zyc bez Ciebie....

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

kardam

Post #2 Ocena: 0

2013-07-09 14:20:24 (12 lat temu)

kardam

Kobieta

Z nami od: 04-07-2013

Przeszlam sie na poczte i w moim tempie w taka pogode zamiast to mi zajac 20 minut, zajelo prawie godzine :)

Do góry stronyOffline

Sandra12

Post #3 Ocena: 0

2013-07-09 14:32:40 (12 lat temu)

Sandra12

Kobieta

Z nami od: 21-06-2013

Pogoda boska a ja dostaje jakiejś depresji.... dalej nie mam pracy i tęsknie strasznie za Polska...ale w Polsce to samo bym pewnie miała... bezrobocie. nie wiem co już mam zrobić, wszystko mnie drażni, z moim facetem się kłócę bo jestem tym wszystkim przytłoczona, nie wiem co mam robić .... Po za tym ja tak samo odkąd jestem w ciąży jestem aseksualna. I totalnie oziębła i nie chce nic nawet głupiego przytulenia.... jest mi co chwile niedobrze.... mam okrutne mdłości które żyć mi nie dają ;/ i ogólnie wszystko jest do d.... :(

Do góry stronyOffline

kardam

Post #4 Ocena: 0

2013-07-09 14:45:30 (12 lat temu)

kardam

Kobieta

Sandra12 hormony Ci szaleja po prostu. A mdlosci to okropna rzecz - mialam w pierwszym trymestrze, przez nie nabawilam sie wstretu doslownie do kazdego jedzenia. Dopiero od poczatku trzeciego trymestru moglam wracac do pelnego menu.
Aseksualnosc u mnie tez wystepuje, ale to chyba naturalne. Ja po prostu nie mam ochoty, choc poprzytulac chce mi sie, to na cos wiecej nie mam ochoty, jeszcze mam Symphisis Pubis Dysfunctionn od okolo 15tc i z trudnoscia i z bolem poruszam sie, wiec tym bardziej mi sie nie chce fikolkow i moj maz tez nie chce mnie narazac na bol, wiec i jemu sie odechcialo.

Do góry stronyOffline

Krycha-Mycha

Post #5 Ocena: 0

2013-07-09 15:35:01 (12 lat temu)

Krycha-Mycha

Kobieta

Z nami od: 10-06-2013

U mnie jak zawsze bez przebojów się nie obyło.Rano wylądowałam z córką w przychodni.Boli ją brzuch,mdłości,skóra blada,zero energii,problem z załatwieniem się.Na dodatek lekarz młody,przystojny a ta Moja Gwiazda bordowa się robiła jak z nią gadał.Koniec końców ponoć infekcja wirusowa,antybiotyk i mocz do badania.
Mam nadzieje,że to nic poważnego i plany wakacji nie ulegną zmianie.
Na dodatek żelazko znów robi zwarcie t trzeba było gonić po nowe.Chyba ktoś mnie przeklął.
-
Pranko zrobiłam,chatka ogarnięta,obiadek zaraz zaliczymy i laba.Będe leżeć w cieniu i dziergać na drutach.Jak to strasznie brzmi jak popołudnie u emerytki..:-]

Do góry stronyOffline

kardam

Post #6 Ocena: 0

2013-07-09 16:14:00 (12 lat temu)

kardam

Kobieta

Mi pralka nawala - własność landlorda. Pranie ręczne zawsze trwało 1:20, a teraz o dziwo trwa 0:40! Jak uużywam długie to w pół cyklu staje i święci się lampka, że pause ktoś włączył. A moje Maleństwo ma przyjść na świąt za dwa miesiące. Mam nadzieję, że agencja się zepnie i zdąży ja naprawić/kupić nową

Do góry stronyOffline

Gabryska1234

Post #7 Ocena: 0

2013-07-09 16:58:03 (12 lat temu)

Gabryska1234

Kobieta

Z nami od: 13-08-2010

masakra jak skwarzy.... w pracy tak parzylo ze az niedobrze mi sie robilo...
po pracy bylam u poloznej - nagralam sobie bicie seruszka mojej corci ;-) a potem pojechalismy na truskwaki na farme - myslalam ze zejde tak parzylo...
no ale tez narzekac nie bede za bardzo bo lato w uk to rzadkosc...

Do góry stronyOffline

Krycha-Mycha

Post #8 Ocena: 0

2013-07-09 17:45:14 (12 lat temu)

Krycha-Mycha

Kobieta

Z nami od: 10-06-2013

Ja się trochę boję tych upałów bo źle je znoszę.Zaraz robię się bordowa,puchnę i zdycham a niedługo czas zbierać się do wyjazdu.
:-[

Do góry stronyOffline

gosiaczek3006

Post #9 Ocena: 0

2013-07-09 17:45:56 (12 lat temu)

gosiaczek3006

Kobieta

Z nami od: 20-12-2010

Juz ta godzina a grzeje jak o 12 w poludnie:)
Przywiozlam Mloda ze szkoly i padlam:/ Musialam sie godzinke zdrzemnac, tak mnie scielo z nog, ze zasypialam na stojaco:/
Teraz wylazlam na ogrodek ale sie nie da posiedziec tak prazy:(

Sandra
Jestes tu krotko, wszystko odrazy po przyjezdzie Wam sie zwalilo na glowe i dlatego masz taki nastroj:/
Na pocieszenie Ci powiem, ze jestem tu juz ktorys rok i czasem mnie lapie taka depresja, ze siedze i becze, a najchetniej bym sie spakowala i wrocila do Pl:(
A co do mdlosci, to nie chce mi sie szukac moich wczesniejszych wpisow, bo bys poczytala co ja przechodzilam:( do 4 miesiaca cudem bylo wyjscie z domu, nie dosc, ze mdlosci to wszystkie inne mozliwe dolegliwisci ciazowe... Ja lezalam i beczalam z bezsilnosci:( A i wiadomo o seksie moj mogl pomarzyc:) Dopiero w 2 trymestrze mialam przyplyw energii, a teraz znow mnie dopada zmeczenie:( no ale to juz przed porodem... Moj rozumial i nawet nie smial pisknac:-]
Bo wiedzial, ze jestem chodzaca:-| i ma mnie nie denerwowac:-)
...Jesli dozyjesz 100 lat,to ja chce zyc 100 lat minus jeden dzien,zebym nigdy nie musiala zyc bez Ciebie....

Do góry stronyOffline

Sandra12

Post #10 Ocena: 0

2013-07-09 17:55:28 (12 lat temu)

Sandra12

Kobieta

Z nami od: 21-06-2013

no właśnie wszytsko zwaliło nam się na głowę, martwię się strasznie jak to dalej będzie ... oby dobrze .. mam nadzieje, że te mdłosci mi przejdą bo są nie do życia, ja jak tylko wchodzę do sklepu to dostaje takich mdłości, że muszę szybko wyjść. Tak samo mam wstręt do każdego jedzenia ..zmuszam się aby coś zjeść i to mnie typowo zadziwia... jestem cholernie głodna -- ugotuje obiad a nie mogę go tknąć.... to jest poprostu nienormalne. Nie wspominając, że stanie nad garami i gotowanie również wywołuje mdłości i wymioty ;/ chciałabym wziąść się jakoś w garść ale nie potrafię na prawdę... strasznie źle mi jest ... również co chwile płacze a mój facet nie potrafi mnie zrozumieć zresztą ja nawet sama czasami nie potrafie siebie zrozumieć wiem że to hormony ale dla mnie ta ciąża jest totalnym zaskoczeniem i nie potrafię się w tym wszystkim odnaleźć i nie potrafię jakoś sobie w głowie poukładać jak będzie wyglądać moje życie. Jestem spanikowana totalnie... boję się i to wywołuje u mnie płacz, smutek, żal, i jakąś gorycz .... musze jakoś przez to przejść ale nie jest mi łatwo :( :( :( :( boję się o przyszłość.

Do góry stronyOffline

Strona 8526.8 z 9770 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8525.8 | 8526.8 | 8527.8 ... 9768 | 9769 | 9770 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,