MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Będe mamą - jestem mamą.

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 9 z 9770 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ... 9768 | 9769 | 9770 ] - Skocz do strony

Str 9 z 9770

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

luludi_

Post #1 Ocena: 0

2008-07-08 16:58:45 (17 lat temu)

luludi_

Kobieta

Z nami od: 06-07-2008

anitanitamta..z doswiadczenia kolezanek pracujacych ze mna wiem ze zalatwialy sobie po kilka tygodni zwolnienia lekarskiego.wystarczylo ze cos nagadaly lekarzowi o swoich dolegliwosciach,jedna to nawet powiedziala mu ze spadla ze schodów(przytrafilo sie jej kilka tygodni pozniej)i dostala wtedy chyba 4 tyg.ale zawsze mozesz pojsc znow do lekarza i otrzymac kolejne zwolnienie.ja mialam inne podejscie do tego..pracowalam jako housekeeper w jednym z londynskich hoteli,czasem moj dzien pracy trwal 14h:-?a nastepnego dnia zjawialam sie rano zwarta i gotowa by znow spedzic w niej kilka godzin.moja szefowa tego nie rozumiala..choc tez jak sie pozniej okazalo zaszla w ciaze i urodzila w 26tyg..
powiem ci jedno,w dniu kiedy poronilam 1-e dziecko zawali sie dla mnie caly swiat,dlugo nie moglam dojsc do siebie,trzy miesiace pozniej kiedy na tescie ciazowym pojawily sie dwie kreseczki bylam w 7-ym niebie.z niecierpliwoscia czekalam na kazde USG,zeby zobaczyc ta mala iskierke.mialam ciezki porod,skonczylo sie na proznociagu bo maly utknal w kanale rodnym.dziekuje Bogu ze wszystko sie dobrze skonczylo,a moj maly pingwinek..rosnie i rosnie..i tylko lezka kreci sie w oku jak slysze jak zaczyna glozyc..smiejac sie od ucha do ucha.
wiec nie mysl co bedzie pozniej..najpierw zrobcie ten krok ktory zaowocuje wam nowym zycie a dopiero pozniej bedziesz sie matwic co z praca.
KieDy cOs upArCie GasNIe ZAuFaJ IsKieRce NadZiei..

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

luludi_

Post #2 Ocena: 0

2008-07-08 17:03:44 (17 lat temu)

luludi_

Kobieta

kocurek dziekuje:-D.ja na poczatku nie wiedzialam ze to malenstwo sie rusza,bo w moim przypadku przypominalo cos jak burczenie w brzuchu,dziwny skurcz czy cos w tym stylu..zajazylam ze to bylo to dopiero po kilku/nastu dniach kiedy pojawialo sie to samo i to znacznie czesciej.:-D

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2008-07-09 17:45:16 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

luludi_

Post #4 Ocena: 0

2008-07-10 10:12:04 (17 lat temu)

luludi_

Kobieta

mi caly czas powtarzali zebym spala na lewym boku:-? bo podobno dobre dla malenstwa..ale tak jak i ty uwielbiam spac na brzuchu..wiec i w ciazy tez dosc czesto mi sie to zdarzalo,nieswiadomie przekrecalam sie na brzuch,problem pojawil sie dopiero jak zaczal mi brzuszek rosnac coraz wiekszy,wtedy juz nie dalo rady,kladlam sie wiec na lewym boku i miedzy kolana wkladalam sobie poduche..bardzo mi to pomoglo przy zasypianiu.wiec nie martw sie twoj organizm sam ci pewnego dnia oswiadczy ze juz koniec ze spaniem na brzuchu:-]

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2008-07-11 17:30:22 (17 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

gosian

Post #6 Ocena: 0

2008-07-11 17:50:48 (17 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

To gratuluje kocurku....w końcu się doczekałaś....Moje pierwsze dziecie jak sie zaczęło ruszać to po pierwszym dniu zrobiła sobie dwu dniową przerwę,więc to jest różnie....Zobaczysz jeszcze najlepsze przed tobą.:-]:motylki:
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

butterfly42

Post #7 Ocena: 0

2008-07-11 18:43:18 (17 lat temu)

butterfly42

Kobieta

Z nami od: 27-02-2008

Ja równiez uwielbiam spac na brzuchu i na poczatku ciazy spałam własnie tak.Potem jednak brzuszek mi urósł i nie dało rady juz tak spac,wiec spałam na boku lub na plecach.A co do ruchów to kazda dzidzia jest inna i z ruchami tez to róznie wyglada.Moja pierwsza córcia była niesamowicie ruchliwa,wciaz sie kreciła i kopała.Druga natomiast potrafiła sie nie ruszac przez kilka godzi,nieraz pół dnia sie nie poruszała i juz sie bałam ze cos jest nie tak...jednak wieczorem zawsze dawałoa o sobie znac.Kiedy ja zmeczona po całym dniu chciałam odpoczac na kanapie ona wtedy zaczynała swoje harce i gdy tylko ja przestawałam sie ruszac ona zaczynała:-]:-]:-] za to teraz nawet minuty nie usiedzi na miejscu:-]:-]:-]

[ Ostatnio edytowany przez: butterfly42 11-07-2008 18:44 ]

Do góry stronyOffline

agusia30

Post #8 Ocena: 0

2008-07-11 20:22:55 (17 lat temu)

agusia30

Kobieta

Z nami od: 26-06-2008

no to w końcu... a raczej nareszcie. gratulacje kocurku. ja jeszcze muszę poczekać na moje maleństwo:-P na pewno masz już polowe za sobą, teraz tylko do daty pierwszego ruchu dodaj 9 i już masz datę porodu wyznaczona na 100%:-)

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2008-07-12 18:44:15 (17 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2008-07-14 10:37:24 (17 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 9 z 9770 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ... 9768 | 9769 | 9770 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,