MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Będe mamą - jestem mamą.

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3457 z 9770 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 3456 | 3457 | 3458 ... 9768 | 9769 | 9770 ] - Skocz do strony

Str 3457 z 9770

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

KasiaW82

Post #1 Ocena: 0

2010-08-12 13:08:06 (15 lat temu)

KasiaW82

Kobieta

Z nami od: 06-07-2010

Cytat:

2010-08-12 12:09:19, Aniczka napisał(a):
DUDZIA,KASIA,SIKORKA dołączam do was.....juz miałysmy jeden klub niewidzialnych a raczej nadal mamy....więc teraz mamy drugi...tylko jak do nazwać????? KLUB DEPRESJA??????:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-] Mam nadzieje ze nikogo ie urażę?????

mi juz troche lepiej ale oczy od placzu napuchniete ze na spacer z malym bede musiala pujsc pozniej jak doprowadze sie do lepszego stanu ;)klub zdesperowanych mam dobre co :-]:-]:-]
A Ty Basienko krzycz na nas i wyciagaj nas z tej deprechy:-]
Przyjażń jednego roztropnego człowieka jest bardziej wartościowa niż przyjażń wszystkich głupców...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

frelcia

Post #2 Ocena: 0

2010-08-12 13:09:13 (15 lat temu)

frelcia

Kobieta

Z nami od: 01-05-2007

Witajcie dziewczyny po dluzszej nieobecnosci, ale wytlumaczyc sie moge jedynie praca. Troszke czasu potrzebuje zeby sie wkrecic, ale juz powoli sie wrabiam. Wczoraj przed praca bylismy z malym u lekarza bo znowu kaszle brzydko i ma straszny katar, ale dzis w koncu przespal cala nocke. Katar ustal a wiec oby juz najgorsze za mna bo dwie poprzednie nocki spalismy na siedzaco bo maly sie dusil. Najlepsze to to, ze wczoraj poszlismy do lekarza a zbadala go pielegniarka ktora mi robila cytologie i przepisywala tabletki anty. Po prostu paranoja. Nawet sie ja zapytalam czy ona ma tak duzo specjalizacji. Nie wiedziala co odpowiedziec bo sie jej glupio zrobilo. I nawet moj maz po wyjsciu z gabinetu nie umial uwierzyc ze ja zapytalam. Ale przyznal mi racje. No i jak to standardowo maly ma wirusa, oskrzela i pluca czyste. Bardzo dobry sluch ma ta pielegniarka bo maly darl sie a ona slyszala ze plucka ok. Ahhh brak mi slow. Kazala dawac paracetamol i zapytala czy mam. No to jj odpowiedzialam, ze mam w domu 6 butelek. Brak slow po prostu.

Przed chwilka odprawilam babcie z dziecmi i kolega na lotnisko bo przylatuje moj tata a babcia w sobote leci z Viki do polski. Niestety ja na 14.00 do pracy, maz do 22.00 a wiec babcia z cala ekipa musiala jechac. Zal mi jej bo sie biedna urobi. Cztery dni z rzedu siedzi z dziecmi do 22.00. To znaczy do 20.00 bo o tej porze dzieci ida spac.

No to teraz wszystkim solenizantom ktorych przegapilam zycze duzo zdrowka i usmiechow.

Dorotko na ta coreczke zycze Ci duzo sil i jak najmniej nie przespanych nocy.

Sikorka bardzo Ci wspolczuje i trzymam kciuki. Pamietaj, ze czas leczy rany.

Dudzia wiem co Cie dopadlo bo Ja tez to przechodzilam i tydzien pozniej juz rejestrowalam sie w agencji pracy. Dasz rade i zobaczysz jak odpoczniesz jak pojdziesz do pracy, do ludzi. Niby potem dom na glowie ale wszystko idzie pogodzic.

Basiura nie obwiniaj sie, ze jestes zla mama. Hormony, zmeczenie daly znac o sobie. Jestes super mama i na pocieszenie powiem Ci, ze takich dni moze byc wiecej bo to normalne przy dwojce dziecicaczkow. Ja teraz odpoczelam ale jak zostane sama to pewnie tez bede padnieta bo od kiedy maly zaczal chodzic to trzeba go pilnowac caly czas.

W ogole wszystkie dziewczyny bardzo za Wami tesknie. Nie obiecuje poprawy bo tata bedzie u mnie i chce go pozabierac w rozne miejsca bo w ogole to on dzis pierwszy raz leci samolotem i jak dzwonilam do mamy to mowila ze mial stresa.

Uciekam do pracy, ale dzis zamawiam taksowke bo w ogole od rana strasznie kreci mi sie w glowie. I powiem wam ze jem duzoooo a nosze juz rozmiar 8. W sumie zawsze taki nosilam, ale widze po ubraniach ze brzucha nie mam i robie sie jakas chudsza a wiec pora zaczac myslec o lykaniu witamin.

Juz Wam nie truje. Uciekam sie ubierac kochaniutkie.

BaskaG moze i u mnie wyczyscisz sofe:-]
:-)

Do góry stronyOffline

KasiaW82

Post #3 Ocena: 0

2010-08-12 13:11:28 (15 lat temu)

KasiaW82

Kobieta

Z nami od: 06-07-2010

Cytat:

2010-08-12 12:16:37, basiura napisał(a):
dziewczyny ja dzisiaj tez jestem w podlym nastroju. od rana wstalam lewa noga i jeszcze moja mnie doprowadza do szalu. bylam tak wsciekla ze nawet jej wlalam a pozniej siadla i sie rozryczalam, co ja durna robie. jestem okropna matka a tu drugie w drodze...

Basiura,nerwy kazdemu puszczaja,ja tez czasem jak wrzasne na malego to czuje sie jak najgorsza matka,bo przeciez on ma nie cale 12 miesiecy,co takie malenstwo rozumie,placze i przytula sie do matki ktora na niego wrzeszczy,staram sie panowac nad soba ale czasem nie daje rady,naszczescie rzadko to sie zdaza
Przyjażń jednego roztropnego człowieka jest bardziej wartościowa niż przyjażń wszystkich głupców...

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #4 Ocena: 0

2010-08-12 13:18:08 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

sikorka23

Post #5 Ocena: 0

2010-08-12 13:34:02 (15 lat temu)

sikorka23

Kobieta

Z nami od: 25-06-2010

Frelcia dzieki za slowa otuchy.
Ale dzisiaj nastroje. Maz przyjechal, a ja mu zaczelam wyrzuty robic, no i tylko sie wkurzyl. Juz sama nie wiem czy to mi tak odbija. Mam nadzieje, ze w koncu mi przejdzie.

Do góry stronyOffline

doti24

Post #6 Ocena: 0

2010-08-12 14:04:00 (15 lat temu)

doti24

Kobieta

Z nami od: 16-06-2009

Witajcie!

Dudzia każdy ma chwilę słabości i podłamania, będzie lepiej.

U mnie jakoś czas mija, z karmieniem nie tak różowo, bo mała ciągle głodna, ale już wprowadzam butelki, bo nie chcę żeby było jak przy Dominice, mleka niewiele i za wolno przybierała na wadzę, a teraz widzę że zanosiłoby się na to samo.Była dziś położna, mała spadła z wagi 160gram, ale wszytsko jest w normie. Nie zmuszała mnie jak przy Dominice do karmienia piersią(inna położna). Bynajmniej mała się najada i jest spokojniejsza.

Dominika jak zobaczyła siostrzyczkę była bardzo roześmiana, ale mąż zajął się maleństwem, a ja się przywitałam z nią i spędziłam krótką chwilkę. Potem dopiero poszła podziwiać siostrę. Jak na razie nie jest źle, czasem nie rozumie że musi być trochę ciszej, ale daje jej potrzymać na kolanach, głaskać, pomaga przy przebieraniu. Jak ja się zajmuję Agatką to jej uwagę poświęca mama,albo mąż. Czasem widzę u niej przejawy zazdrości, ale to raczej normalne.

No dobra to chyba na tyle.
Pozdrawiam Was mamusie.
A i dziękuję za komentarze na NK :-D
D.J.D.A.D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

grambros

Post #7 Ocena: 0

2010-08-12 14:10:23 (15 lat temu)

grambros

Kobieta

Z nami od: 15-06-2007

Frelcia nie przepracowuj się zbytnio bo nam się jeszcze rozchorujesz :)
Wiecie co czasami dobrze tak sobie ponarzekać od razu robi się lżej na duszy .
Właśnie mi się przypomniało że moja mała glizdka kończy dzisiaj 11 miesięcy .

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

grambros

Post #8 Ocena: 0

2010-08-12 14:12:28 (15 lat temu)

grambros

Kobieta

Z nami od: 15-06-2007

Doti śliczna jest ta Twoja córeczka :)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #9 Ocena: 0

2010-08-12 14:16:06 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

skrzat5

Post #10 Ocena: 0

2010-08-12 14:47:06 (15 lat temu)

skrzat5

Kobieta

Z nami od: 19-09-2009

Cytat:

2010-08-12 14:10:23, grambros napisał(a):
Właśnie mi się przypomniało że moja mała glizdka kończy dzisiaj 11 miesięcy .

Wszystkiego najlepszego na te 11 miesięcy.

Sylwia nie pracuj za dużo.
Dziewczyny co to za depresje głowa do góry i dacie radę.
To, co przychodzi nam zbyt łatwo, nisko cenimy.

Do góry stronyOffline

Strona 3457 z 9770 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 3456 | 3457 | 3458 ... 9768 | 9769 | 9770 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,