MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Będe mamą - jestem mamą.

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 1512 z 9770 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1511 | 1512 | 1513 ... 9768 | 9769 | 9770 ] - Skocz do strony

Str 1512 z 9770

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2010-01-14 13:02:51 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2010-01-14 13:13:26 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2010-01-14 13:30:57 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

violcia2403

Post #4 Ocena: 0

2010-01-14 13:33:55 (16 lat temu)

violcia2403

Konto usunięte

Obiad zjedzony, posprzątane, Mąż usypia Kubę... no to czas na komputer :-)

zapomniałabym... WITAM WSZYSTKICH :-P

Wczoraj sie tak wku.... bo czekam już miesiąc na wizyte u okulisty (pisałam wam o tym wczoraj akurat) i nic nie przychodzi. Na paczke z ebaya też już sporo czekam i nic !
Posłałam wczoraj męża do właściciela naszego mieszkania żeby zapytał czy przypadkiem nic do nas nie przyszło i przyniósł pełno listów ! W tym oczywiście paczka z ebaya i list ze szpitala, że 6 stycznia mam przyjść na badania do okulisty!!:-Y:-Y:-Y
Dupek...!! wrrr....
Odszedłeś... zanim tak naprawdę się pojawiłeś... :( 14 grudnia 2009r. [*] Mateuszek...

Do góry stronyOffline

doti24

Post #5 Ocena: 0

2010-01-14 13:50:49 (16 lat temu)

doti24

Kobieta

Z nami od: 16-06-2009

Violcia ten Twój landlord jakiś niepoważny, jak można przetrzymywać czyjeś listy.Teraz go powinnaś wysłać do GP, żeby się a Ciebie tłumaczył.

NowaMama napewno się pochwale nowinkami, mała z nikim obcym nie zostanie, ale jak już pisałam tatuś się nią zajmie.

Dobra uciekam dokończyć zupkę.
D.J.D.A.D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

nedieee

Post #6 Ocena: 0

2010-01-14 14:16:15 (16 lat temu)

nedieee

Kobieta

Z nami od: 27-07-2008

Hej
A ja juz zureczek mam ugotowana a ziemniaczki z marchereczka cebulka i czosnkiem pieka sie razem z pieczenia:):):):)

Moja niunia posp[ala jak nigdy ledwie h i tak placzliwa sie obudzial.

Ok uciekam do niej po stoi i placze nademna pozniej wiecej napisze:)
"Radocha największa na świecie jest nie z bogactwa a z tego że żyjesz jak chcesz ......mam załoge co płynie i miłośc też : )"

Do góry stronyOffline

bobcio08

Post #7 Ocena: 0

2010-01-14 14:57:07 (16 lat temu)

bobcio08

Kobieta

Z nami od: 03-02-2009

Hej dziewczyny :) Mam pytanie mieszkam tu od niedawna i dopiero zaczynam orientowac sie gdzie co jest... Ale najbardziej interesuja mnie miejsca dla dzieci do zabaw :) i nie chodzi mi o parki na swiezym powietrzu :P Poszperalam troche w necie i znalazlam pare adresow... "Jungle World" "Yellow Sub-Brunswick Business Park" "St.Georges Playing Fields", moze polecacie jakies inne? bylabym wdzieczna... apropo... oczywiscie jesli ktoras z Was jest chetna na takie spotkanie to tym lepiej dla mnie :P zawsze bedzie razniej :) synek niedlugo skonczy 2 latka

Do góry stronyOffline

frelcia

Post #8 Ocena: 0

2010-01-14 15:13:09 (16 lat temu)

frelcia

Kobieta

Z nami od: 01-05-2007

Normalnie jak wyszlam o 11.00 z domu to dopiero przywloklam sie z powrotem. Odprowadzilam Viki do przedszkola (wyla jakby ja ktos ze skory rwal), ale co zrobic...zycie.......potem ppolecialam na male zakupki a byly tak male ze musialam wrocic taksowka:-]:-]:-]....jak wrocilam to maz do mnie ze trzeba isc po Viki do przedszkola. Powiedzialam, mu ze ok ide a on ma obrac ziemniaki, zrobic mizerie, sobie kanapki do pracy i polozyc malego. Jak wstal na nogi i pewnym siebie glosem....wiesz kochanie to ja pojde po nia lepiej bo juz polowe zapomnialem co mialem zrobic....:-]:-]:-]...a wiec juz porobione, kotlety opanierowane, kanapki gotowe, maly spi a ja pije kawe.zajelo mi to 30 minut:-]:-]:-].

Aniczka mozesz wziasc takie sa saszetki do rozpuszczania, ja je bralam jak karmilam Viki, nazywaja sie LEMSIP MAX. Co do polopiryny to ja bralam ale nie powiem ci czy mozna, mi nic nie bylo ani malej tez, ale......wiesz jak jest.
Zrob sobie syrop z cebu;li i plucz gardlo woda z sola i na noc nasmaruj sobie krtan Vickiem. Gwarantuje ze pomoze. Aha ja bralam jeszcze polskie tabletki gripex ale tylko na noc jak odciaglam pokarm zeby po wzieciu nie karmic 3 godzinki.

Nowamama ciesze sie ze moglam pomoc w wyborze menu na obiad.
:-)

Do góry stronyOffline

mako123

Post #9 Ocena: 0

2010-01-14 15:17:35 (16 lat temu)

mako123

Kobieta

Z nami od: 23-02-2008

Jestem popołudniu. Obiadek się gotuje dopiero teraz z racji że udałam się na zakupy do Sainsbury's i chyba wykupiłam wszystko co możliwe od pampersów po słoiczki ipt...

Dziękuje Wam wszystkim za słowa otuchy. Mam nadzieję że podobłam a jak nie to się zwolnie i tyle ;-)

Ja nie przerwanie od 5 lat używam jednego szamponu czasem odżywkę z tej samej serii i nigdy się nie zawiodłam. A jest to DOVE

Violcia też bym się zdenerwowała na takie landlorda...wrrr za karę spóźnij się z płatnością rentu. A tak wogole to ja już czekam na przesyłkę od mamy z polski już ponad tydzień i nic!!

Aniczka chętnie bym Ci coś poleciła na ucztę dla teściów tylko moje szare komórki coś nie pracują "jadalnie" ostatnio. Ale pomyślę i coś wymyślę i napiszę :-]

Co ja miałam jeszcze...aha idę zrobić sobie próbę egzaminu bo póki co mała śpi z tatusiem.

Aaa zapytam tutaj może wiecie coś..jak wiecie mój mąż ma całego przeciętego palca. Pod samym paznkciem i nie mogli tego zszyć więc dali jakiś elastyczny bandaż. Zaszepili go przeciw tężcowi i dali antybiotyk. Do pracy może chodzić ale raczej nic nie zrobi bo ból niesamowity a krew do teraz się sączy. Czy gdyby udal się do GP mógłby dostać zwolnienie lekarskie?? jak myślicie?? a skoro to wypadek przy pracy to chyba 100% płatne??
Rodzisz się oryginalny nie umieraj jako czyjaś kopia, bądz sobą.... "Temple of Love"

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2010-01-14 16:13:12 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 1512 z 9770 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1511 | 1512 | 1513 ... 9768 | 9769 | 9770 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,