Cytat:
2010-01-14 10:17:27, chrupka napisał(a):
Cytat:
2010-01-14 08:53:42, tondekaga napisał(a):
Cytat:
2010-01-14 08:12:55, kksiezniczka napisał(a):
I czemu tak ciemno,ja sie pytam?
bo paskudna pogoda, niebo zachmurzone, pada deszcz, a prognoza na dalsze dni i tak nie napawa optymizmem
witam i ja
zgadzam się Aguś z tobą , ponuro że nawet szare komórki nie chcą współpracowac zemną
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Wczoraj śnieg a dziś deszcz:-Y
Dziewczyny ,pytanie do mam które maja córcie. Czy wasze niunie bawią sie autkami i kobelkami, bo moja niechce lalek tylko bawi sie autkami i kobelkami
Chrupka, moja to jest samochodziara, ostatnio nawet kupiliśmy jej autko na pilota i ma tyle frajdy z tego że hoho. A autek ogólnie to ma chyba z 10. Jeśli Nikusia upodobała sobie autka, to nic złego, różnorakie zabawki w jakiś sposób kształtują dzieci.A z czasem gusta mogą jej się zmienić.
Mako poradzisz sobie, na początku będzie ciężko, ale do wszystkiego człowiek się przyzwyczaja.
A ja mam pytanie raczej do mamuś z więcej niż jednym dzieckiem, czy na usg zabierałyście swoje szkraby?Bo ja nie bardzo wiem co mam zrobić, przysłali mi list z terminem i było napisane że wolą aby dzieci nie przyprowadzać. A z tego co pamiętam to pierwsze usg trwa jakoś dłużej, bo to krew pobiorą, siusiu zabiorą a i jeszcze mam spotkanie z endokrynologiem.
[ Ostatnio edytowany przez: doti24 14-01-2010 10:35 ]
D.J.D.A.D