MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Będe mamą - jestem mamą.

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 1503 z 9770 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1502 | 1503 | 1504 ... 9768 | 9769 | 9770 ] - Skocz do strony

Str 1503 z 9770

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

anetka_sweet

Post #1 Ocena: 0

2010-01-13 19:22:25 (16 lat temu)

anetka_sweet

Kobieta

Z nami od: 15-06-2009

Cytat:

2010-01-13 19:19:32, jadzia09 napisał(a):
Cytat:

2010-01-13 18:52:47, anetka_sweet napisał(a):
Cytat:

2010-01-13 18:51:24, frelcia napisał(a):
Pranko powieszone. Aneta bede za 10 minut tylko odpale pojazd kosmiczny.

U mojej babci stwierdzili raka jelita grubego dokladnie 18 pazdziernika w moje urodziny, umarla w maju w dzien matki a wiec po 7 miesiacach. Coz zrobic, zycie czasami bywa okrutne. Ide kapac moje skarby dwa. O mamo, chyba padne jak je poloze spac. Niewiem skad one maja tyle sily.:-]:-]
no to ladnie.czyli moze nie dozyc nastepnej zimy.super:-Y:-[
frelcia to ja czekam na ciebie i moje pranie tez:-]

Ja pranie już powiesiłam ,hee.

Co do raka ja mialam ,dziadziusia chorował na raka jelita ,operowali nic sie nie odzywało przez magiczne 5 lat,a potem przeżuty jak sie zaczeło to juz nie było rady.Przeżył jeszcze może z pół roku bardzo się męczył z marł w domu którym teraz mieszkam i czuje jakby mnie chronił. I też jestem zdania za powiedzeniem wypłacze sie będzie wkurzona ale przyzwyczai sie i oswoi z ta myslą ,łatwiej będzie.:-[ Współczuje

wieceie ja sie jakos nie zalamuje z tego powowdu bo prawie go nie znam i nie moge nawet powiedziec ze go lubie,ale to przykre jak kogos to spotyka,zwlaszcza ze jest to tak bliska osoba dla mojej mamy.taka byla szczesliwa a tu masz.nie moze bidna sobie zycia ulozyc.jak jzu trafila na porzadnego goscia to takie rzeczy nagle i ciagle cos.a zawsze ma sie wrazenie ze takie rzeczy ans nie dotycza,ze sa gdzies obok nas a jednak...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

butterfly42

Post #2 Ocena: 0

2010-01-13 19:33:03 (16 lat temu)

butterfly42

Kobieta

Z nami od: 27-02-2008

Sek w tym ze ja rodzilam normalnie nie mialam cesarki a dzieci mialy wspolne lozysko.Poza tym kilka dni wczesniej mialam robiony zabieg zamykania naczym krwionosnych w lozysku wiec tym bardziej nie wiem czy bylo ono w calosci,zwlaszcza ze czekali kilkadziesiat minut zanim dali mi zastrzyk wywolujacy skurcze i zanim je urodzilam.Jak juz wczesniej pisalam krwawienie jest bardzo slabe,poza tym nie mam zadnych innych dolegliwosci wiec chyba jednak poczekam do wizyty w szpitalu i tam dopiero powiem im co i jak.Podobno zeby sprawdzic czy wszystko jest w pozadku i czy lozysko urodzilo sie w calosci trzeba zrobic dopochwowe badanie USG.Jesli tak jest faktycznie to powiem im zeby zrobili mi takie badanie i wtedy bede wiedziec czy wszystko jest Ok.;-)

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2010-01-13 19:36:39 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

mako123

Post #4 Ocena: 0

2010-01-13 19:43:21 (16 lat temu)

mako123

Kobieta

Z nami od: 23-02-2008

Witam wieczorkiem.

Nedieee poprzedzę Cię dzisiaj. Dzisiaj na kolację zapiekankę z serem i szynką wcinam :-]

A tak czytam i czytam i oczy przecieram jak się doczytałam że po porodzie dostałyście jakieś zaproszenia do ginekologo :-o bo ja nic takiego nie dostałam i nie byłam. Byłam u mojego GP aby wykonać cytologie a on do mnie że ja się nie kwalifikuję wiekowo :-o

A do mnie właśnie dzwonił mąż który jest w pracy i rozciął palca na pile i chyba pojedzie do szpitala. Przejechał całego palucha pod paznokciem :-[

Doobra. Do mnie przesyłka z płytą doszła więc trzeba coś się pouczyć. Hej ho komu w drogę temu wiertarka :-]
Rodzisz się oryginalny nie umieraj jako czyjaś kopia, bądz sobą.... "Temple of Love"

Do góry stronyOffline

butterfly42

Post #5 Ocena: 0

2010-01-13 20:07:04 (16 lat temu)

butterfly42

Kobieta

Z nami od: 27-02-2008

Przypuszczam ze gdyby to był normalny porod to pewnie bym nie dostala zaproszenia do GP bo po poprzednim porodzie nic nie dostalam.Tym razem przyszlo mi wezwanie ale nie jest ono do GP tylko do szpitala na oddzial kobiecy.Pewnie chodzi o wyniki tych badan do ktorych pobrano mi te 11 probek krwi.Stracilam dzieci w 21 tygodniu ciazy wiec taka maja procedure ze musza porobic badania na wszystkie mozliwe choroby zeby dojsc do tego dlaczego tak sie stalo-to glupie biorac pod uwage jakie mialam komplikacje i ze kilka dni wczeniej mialam robiony zabieg:-|.Mam nadzieje ze gdy poprosze ich o zrobienie cytologi nie beda robic problemow,gdyz nastepny termin mam za dwa lata a nie zamierzam tyle czekac.

Do góry stronyOffline

frelcia

Post #6 Ocena: 0

2010-01-13 20:10:25 (16 lat temu)

frelcia

Kobieta

Z nami od: 01-05-2007

U mnie dzieci spia ja zaraz tez ide sie polozyc i poczytac. Jakos ostatnio ksiazki polubilam.

Marzena jak napisalas o tym przecieziu palca to mi sie przypomnialo jak chodzilam do podstawowki i mama kupila elektryczna maszynke do chleba zebym nie musiala sie meczyc z krojeniem. Zaraz w pierwszy dzien wsadzilam palucha. Chcieli mi szyc ale nie dalo rady bo za dlugo, poszlam z takim przecietym do szkoly. Plaster to zmienialam co 20 minut bo tak sie krew lala. Mam jak wrocilam ze szkoly to zapytala mnie co mi sie stalo a ja ze przecielam troszke palec. Kazala mi pokazac, no i jak pokazalam to zarac pogotowie wzywala. Lekarz powiedzial, ze to juz za dlugo czekalam bo podobno szyje sie takie cos do paru godzin. Nie pamietam juz zreszta. Ale kazal sie modlic zeby sie zroslo - no i zroslo sie. Ja to mam szczescie.

Porozgladam sie tu jeszcze troszke i ide pod kolderke. Sama to sie wyspie ale zmarzne bo moj kaloryfer w pracy. Zartuje mamy ogrzewanie na noc wlaczone czasowo i jest cieplutko.

ANiczka a jak tam twoje ogrzewanie, dalej marzniesz??
:-)

Do góry stronyOffline

kksiezniczka

Post #7 Ocena: 0

2010-01-13 20:17:26 (16 lat temu)

kksiezniczka

Kobieta

Z nami od: 22-12-2006

No i ja zaraz mykam pod kołderke z książką.Odsapne troszkę,bo przez te poszukiwania auta to z tego mojego męża żadna pomoc w tym tygodniu.A jutro do roboty na 14.Czuję,że dopiero tam odetchnę,chociaż to praca.

Dobranoc babeczki.Miłych snów
...Wehikuł czasu to byłby cud...

Do góry stronyOffline

kamix1234

Post #8 Ocena: 0

2010-01-13 20:19:52 (16 lat temu)

kamix1234

Kobieta

Z nami od: 02-10-2008

Cytat:

2010-01-13 19:08:22, misiamisia1 napisał(a):
Witajcie wieczorkiem ,dziewczyny dostałam z Bounty Clubu jakiś voucher i jest do odbioru w sainsbury's lub asda ,czy któraś też dostała coś takiego na e-maila to jest imienne:-P Moja mała znowu zaczeła się budzić w nocy na jedzonko jestem normalnie nie wyspana ,a w dzień też nie da rady ona przymknąć bo to obiad to po dzieci do szkoły .Pozdrawiam mamuśki i pociechy:-P:-P:-P

Ja dostawalam przez cala ciaze i po.tylko ze ja odbieralam w Bootsie.Wiem ze w Asdzie jest ciezko z tymi upominkami bo dostarczaja rzadko i w malych ilosciach
Często gonimy za czymś, co wydaje się nam dobre. Myślimy,że jeśli to osiągniemy poczujemy się spełnieni. Ale tak się nie dzieje, bo nie zauważamy,że szczęście jest tuż obok nas...

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

doti24

Post #9 Ocena: 0

2010-01-13 20:22:27 (16 lat temu)

doti24

Kobieta

Z nami od: 16-06-2009

Ja też bym się wtuliła w kołderkę, ale książki mi brak więc wlepię ślepia w telewizor i poczekam na mój grzejniczek :-D
Spokojnych snów dziewczynki i nie naskrobcie za dużo do rana, to taka prośba od ciężarówki :-]
D.J.D.A.D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

mako123

Post #10 Ocena: 0

2010-01-13 20:28:07 (16 lat temu)

mako123

Kobieta

Z nami od: 23-02-2008

ooo mamo już się zmęczyłam tymi testami :-] musiałam zajrzeć :-]

Robiłam ten test przypadku...czyli jadę sobie autem (oczywiście na DVD:-]) i kiedy zobaczę że coś jest nie tak na drodze klikam myszką. Muszę wyłapać niebezpieczeństwa.

Pierwszy test: TEST PASSED :-]
Rodzisz się oryginalny nie umieraj jako czyjaś kopia, bądz sobą.... "Temple of Love"

Do góry stronyOffline

Strona 1503 z 9770 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1502 | 1503 | 1504 ... 9768 | 9769 | 9770 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,