MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Będe mamą - jestem mamą.

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 1501 z 9770 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1500 | 1501 | 1502 ... 9768 | 9769 | 9770 ] - Skocz do strony

Str 1501 z 9770

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2010-01-13 17:31:26 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2010-01-13 17:35:39 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Aniczka

Post #3 Ocena: 0

2010-01-13 17:55:50 (16 lat temu)

Aniczka

Kobieta

Z nami od: 06-03-2009

ALFER 74 wiem że można kupic i ja je kupuje ale mała buteleczka starcza mi na 5 kąpań i kosztuje 5f a wiem ze jak przepisują na recepte to duzą butle i za free więc jak tez chciałam ale nic wiec dalej będę kupowała. Dziewczyny za miesiąc przylatuje moja teściówka i tak sie zastanawiam co zrobic na kolacje w ten wieczór jak przyjadą z lotniska,macie jakieś fajne pomysły na cos pysznego,nie bardzo skomplikowanego no i taniego. MAKO,FELCIA wy macie fajne przepisy polećcie coś dobrego.Bo wiecie chce zrobic dobre wrażenie na teściowej,nie widziałyśmy sie ponad rok.Niech wie ze jej syn dobra ma żonke,a co....:-]:-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

frelcia

Post #4 Ocena: 0

2010-01-13 18:08:33 (16 lat temu)

frelcia

Kobieta

Z nami od: 01-05-2007

Cytat:

2010-01-13 17:35:39, miecia102 napisał(a):
dziekuje frelcia za pomoc ciesz e sie ze napisalas co nie co. Nie jest tak zle, musze pogadac z mezem jak wroci i go przekonac.:-)

Kochana nie ma za co. Wiesz podam Ci swietny powod zeby maz sie przekonal do przedszkola. Po prostu powiedz mu, ze jak mala bedzie musiala isc do szkoly to przynajmniej bedzie rozumiala co do niej mowi po angielsku bo moja mimo ze moja chodzi tylko dwa razy w tygodniu bardzo ladnie lapie jezyk.

ANiczka serce ty moje co Ja ci moge polecic. Na obiad bym zrobila lososia z ziemniaczkami z piekarnika. Ja lososia tylko myje sole i zostawiam na pol godzinki i smaze bez panierki na oleju. Jesli masz lososia ze kora to usmaz ze sora a potem dopiero ja zdejmij, schodzi rewelacyjnie. A ziemniaczki kroje w talarki, wegeta, sol, jakies ziola i do piekarnika, trzeba je mieszac co jakis czas. Ale danie rewelka. Moj maz je uwielbi. Albo ja czsto robi pieczarki w panierce, pieczarki myje, obtaczam w jajku, bulce tartej i smaze na glebokim oleju a do tego salatke z brokulow, kalafiora i piersi z kurczaka.

Salatka:

2-3 piersi z kurczaka
1 brokul
1 kalafior
majonez
sol, pieprz

Piersi gotuje w wegecie na nie bardzo az miekkie ale nie surowe. Brokulki i kalafior tez, ale chwilke zeby sie nie rozgotowaly. Wszystko kroje, mieszam razem, dodaje majonez, przyprawy i...........smacznego.

Robie tez kotlety z kalafiora albo jak robie mielone to zawsze dodaje lyzeczke musztardy i podsmazone, odcisniete pieczarki. Musz byc najlepeij starte na duzych oczkach.

Aha Miecia jak bedziesz chciala pogadac o tym przedszkolu to zapraszam na gg. Jak cos to ci wysle na pw.
:-)

Do góry stronyOffline

kama101

Post #5 Ocena: 0

2010-01-13 18:09:06 (16 lat temu)

kama101

Kobieta

Z nami od: 25-08-2009

bardzo ciekawe jest to forum, czytam i czytam i postanowilam ze tez sie podlacze. jestem w 29 tygodniu ciazy i powoli zaczynam przygotowywac sie do rozwiazania, moj synek chyba tez bo daje mi niezle popalic w brzuszku. w sumie to nie wiem co zapakowac do szpitala dla mnie i dla malego bo kazdy mowi co innego,prosze doradzcie mi co jest potrzebne, ile czego mam zabrac, czy w koncu tzw.rozek mam zabierac czy nie, bo tez roznie slyszalam ale kupilam wkoncu???? pozdrowki

Do góry stronyOffline

anetka_sweet

Post #6 Ocena: 0

2010-01-13 18:23:28 (16 lat temu)

anetka_sweet

Kobieta

Z nami od: 15-06-2009

czesc dziewczyny.ale mam dzis dzien.jechalam kawal drogi do polskiego sklepo po mleczko dla kuby a tu zamkniete.wrocilam o 4 zjadlam,wykapalam sie,pomoglam przyjaciolce i gadalam z mama.i to najgorsze.jej facet ma raka trzustki z przezutami na watrobe i wlasnie czytam o tym.ona nie zna sie na komputerze wiec sama nie sprawdzi a ja teraz jak przeczytalam to wszystko to az boje sie jej powiedziec i nie wiem czy mowic jej jak grozne to ejst i ze niewiele mu zostalo zycia czy lepiej jej nie uswiadamiac

Do góry stronyOffline

frelcia

Post #7 Ocena: 0

2010-01-13 18:25:09 (16 lat temu)

frelcia

Kobieta

Cytat:

2010-01-13 18:09:06, kama101 napisał(a):
bardzo ciekawe jest to forum, czytam i czytam i postanowilam ze tez sie podlacze. jestem w 29 tygodniu ciazy i powoli zaczynam przygotowywac sie do rozwiazania, moj synek chyba tez bo daje mi niezle popalic w brzuszku. w sumie to nie wiem co zapakowac do szpitala dla mnie i dla malego bo kazdy mowi co innego,prosze doradzcie mi co jest potrzebne, ile czego mam zabrac, czy w koncu tzw.rozek mam zabierac czy nie, bo tez roznie slyszalam ale kupilam wkoncu???? pozdrowki

Witam nowa mamusie. Kurde kochana bylo to juz tutaj pisane setki razy. W skrocie napisze ci co ja bralam do moich porodow:

- koszule
- podpaski
- majtki takie jednorazowe
- przybory toaletowe
- aparat
- telefon komorkowy
- ubranie na wyjscie
- cos do czytania
- stani do karmienia (mi sie przydal)

Dla dzidzi:

- ubranka (najlepiej wiecej na zmiane: kaftaniki, spioszki, czapeczki, rekawiczki)
- pampersy
- w razie W smoczek
- koniecznie fotelik samochodowy bo u mnie nie wypuszczaja bez tego ze szpitala
- przybory toaletowe dla dzidzi

Jak cos to kolezanki dopisza bo ja juz nie pamietam. Stara jestem i skleroze mam.:-]:-]

Do góry stronyOffline

frelcia

Post #8 Ocena: 0

2010-01-13 18:27:31 (16 lat temu)

frelcia

Kobieta

Cytat:

2010-01-13 18:23:28, anetka_sweet napisał(a):
czesc dziewczyny.ale mam dzis dzien.jechalam kawal drogi do polskiego sklepo po mleczko dla kuby a tu zamkniete.wrocilam o 4 zjadlam,wykapalam sie,pomoglam przyjaciolce i gadalam z mama.i to najgorsze.jej facet ma raka trzustki z przezutami na watrobe i wlasnie czytam o tym.ona nie zna sie na komputerze wiec sama nie sprawdzi a ja teraz jak przeczytalam to wszystko to az boje sie jej powiedziec i nie wiem czy mowic jej jak grozne to ejst i ze niewiele mu zostalo zycia czy lepiej jej nie uswiadamiac

WIesz co Aneta. Mi zawsze mowili zeby mowic prawde. Jak nie chcesz mowic to wydrukuj i daj jej poczytac. A moze ona jest swiadoma tego. ALe ja bym powiedziala. Potem moze miec pretensje jak kiedys opanuje kompa i poczyta. Zapyta czemu jej nie powiedzialas.

Dobra ide powiesic pranko.I biore sie za te moje potworki male. Kapanko, lulanko i pewnie padne.:-]:-]

Do góry stronyOffline

anetka_sweet

Post #9 Ocena: 0

2010-01-13 18:31:00 (16 lat temu)

anetka_sweet

Kobieta

Z nami od: 15-06-2009

frelcia tez m sie tak wydaje ale cieszy sie tym ze przyjezdza do nas i moze poczekam do soboty i sama zobaczy.ech...
aaa i wpadnij do mnie wywiesic pranie bo ja sie cos zabrac nie moge

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2010-01-13 18:31:59 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 1501 z 9770 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1500 | 1501 | 1502 ... 9768 | 9769 | 9770 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,