MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Będe mamą - jestem mamą.

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 1480 z 9770 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1479 | 1480 | 1481 ... 9768 | 9769 | 9770 ] - Skocz do strony

Str 1480 z 9770

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2010-01-12 10:48:48 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Aniczka

Post #2 Ocena: 0

2010-01-12 11:25:50 (16 lat temu)

Aniczka

Kobieta

Z nami od: 06-03-2009

Hej kobietki,witam was bardzo ciepło bo u mnie wieje jak cholera!!! U mnie choróbsko sie przyplatało do męża i biedny spał dzisiaj na kanapie w salonie bo boje sie żeby mi dzieci nie zarazil a i mnie cos gardelko pobolewa.Wczoraj kolezanka wziela mi aplikacje do szkoly i musza ja wypełnic do 29 stycznia zanieść,ale cholera nie wiem jak sie do niej zabrac,zwłaszcza do drógiej części.Wkurza mnie to bo wszystkie sprawy urzedowe mąż zala na mnie a jak cos jest nie tak to kto dostaje opier....l oczywiście JA,ale zeby usiadł i mi pomógł wypełniać to nie bo on nie umie czyta cpo ang,a ja niby mniem.....siedze caly dzień ze słownikiem zeby wiedzić co pisze.Ja to sie mam,miłego i ciepłego dzionka wam życze!!!

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2010-01-12 11:45:38 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2010-01-12 12:02:35 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kksiezniczka

Post #5 Ocena: 0

2010-01-12 12:11:26 (16 lat temu)

kksiezniczka

Kobieta

Z nami od: 22-12-2006

a w Lidlu promocja Pampersów 2economy pck za 10:)
...Wehikuł czasu to byłby cud...

Do góry stronyOnline

anetka_sweet

Post #6 Ocena: 0

2010-01-12 12:29:37 (16 lat temu)

anetka_sweet

Kobieta

Z nami od: 15-06-2009

Cytat:

2010-01-12 12:02:35, NowaMama napisał(a):
mam pytanie tylko mnie nie zlinczujcie tutaj bo ja tak wlasciewie to nigdy nie bylam na zadnym playgroup powiedzcie mi cos wiecej o tym co tam robicie, ile kosztuje itp bo ja naprawde zielona jestem w tym temacie
nie wiem jak w innych miastach ale ja u siebie mam te zajecia za darmo.2 razy w tygodniu po 2h.i sa tam opiekunki i glownie one sie zajmuja dziecmi,bawia sie,sa tez zajecia manualne dla ciut starszych dzieci,ale prawie wszystkie mamy chetnie w tym uczestnicza,sa gry,zabawy,spiewanie,czytanie ksiazeczek.no super sprawa.polecam

Do góry stronyOffline

anetka_sweet

Post #7 Ocena: 0

2010-01-12 12:31:58 (16 lat temu)

anetka_sweet

Kobieta

Z nami od: 15-06-2009

dziewczyny i prosba.jak znajdziecie czas to wyslijcie prosze dzis te ciuszki:)

Do góry stronyOffline

frelcia

Post #8 Ocena: 0

2010-01-12 12:50:54 (16 lat temu)

frelcia

Kobieta

Z nami od: 01-05-2007

Dziewczyny musze sie wam pochwalic. Maz zaprowadzil corcie do przedszkola i pani powiedziala, ze od przyszlego tygodnia Viki idzie do szkoly juz bo da sobie rade. Jeja ale jestem dumna. Przeraza mnie tylko wstawanie i szykowanie dwojki zeby odprowadzic Vikusie ale co tam, dam rade.

Chrupka super ze Nikusia bedzie miala pomocnika przy nauce siedzenia, mowie o chodaczku.

Aniczka bedzie dobrze, kuruj sie. Ja jestem zdania ze jak dzieci beda mialy byc chore to i tak sie zaraza. Ale trzymam kciuki zeby je choroba minela szerokim lukiem.

Justyna jak tam Oliwka w przedszkolu sama??

tondekaga gratuluje postepow coruni.

Nowamama ja chodze z moimi dziecmi na polskie playgroup ale na angielskie tez chodzilam. Nie place nic. Siedze tam razem z moimi dziecmi. Mam tylko na nie oko bo nauczycielki same sie nimi zajmuja. Moja Vikusia jest wniebowzieta. A co sie tam robi hmmm bawi, uczy, poznaje rozne rzeczy. Naprawde te panie nauczycielki maja tyle pomyslow zeby zajac dzieci ze ja sama sie dziwie skad one je biora. Nie mowiac o podejsciu do dziecka. Moja Vikusia na poczatku jak zaczela chodzic do przedszkola to strasznie plakala. Zaraz po przyjsciu pani nauczycielka brala ja na rece, tulila, nosila az minelo i teraz Vikusia troszke poplakuje a dzis nie plakala w ogole.

kksiezniczka chyba zrobie sobie wycieczke do Lidla, dziekuje za namiar.

Uff ale sie rozpisalam.

Mako a ta moja synowa to po prostu taka zdolniacha ze szok. Teraz to pewno oczy dookola glowy.
:-)

Do góry stronyOffline

emilcia282

Post #9 Ocena: 0

2010-01-12 13:19:50 (16 lat temu)

emilcia282

Kobieta

Z nami od: 06-04-2008

Witam i ja:-D
Nocka super maz ma dzis wolne wiec on wstal nad ranem i karmil malutka, wiec ja juz bardziej wyspana to byc niemoge:-] za to ja prowadzilam dzis Sebika do szkoly, i razem bylam na zakupach w matalanie bo musialam cos na prezent dla nowej dzidzi kupic no i jeszcze u kumpeli na kawie, maz w domu z Karolinka wiec ja freeee:-] A moja ksiezniczka konczy dzis 3 miesiace:-P:-P

Grambros wszystkiego naj dla twojej niuni:-P
Frelcia gratuluje Vikuni no duza szkola to duze wydazenie:-P

Milego dziewczynki;-)

[ Ostatnio edytowany przez: emilcia282 12-01-2010 13:23 ]

Sebastian(003) Karolina(009)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Kiliana

Post #10 Ocena: 0

2010-01-12 13:30:37 (16 lat temu)

Kiliana

Kobieta

Z nami od: 05-07-2009

Witam :-)

grambros wszystkiego naj dla niuni na ten czwarty miesiaczek :-)

frelcia to super, ze Viki pojdzie do szkoly. Zdolna dziewczynka z niej :-) A co do codziennego wybierania sie rano to kto ma dac rade jak nie Ty? Sama chcialabym byc tak zorganizowana jak Ty i pewnie nie tylko ja to powiem :-)
Sama musze sie kazdego dnia wybierac do szkoly z dwojka i to autem, a Hania po powrocie z Polski ma jakis uraz co do jazdy autem, wiec nie jest latwo niestety i chwilami wrzeszczy jak nakrecona :-?

emilka wszystkiego naj na trzeci miesiaczek dla Karolinki :-)

Hania wlasnie zasnela, wiec pedze zupke ugotowac bo o 3 znow do szkoly po Ole.
W sprawie tego szczepienia przeciw gruzlicy to nazywa sie BCG (skrotem), i dzwonilam dzisiaj by umowic nowy termin, ale niesety nikt nie odbieral. Pojde jutro zwazyc Hanie to przy okazji zrobie drugi appointment.

Mam do Was pytanko. Otoz moj tesc miesiac temu uderzyl sie w glowe w pracy. Po jakims czasie zaczely sie u niego bole glowy i zawroty. Chwilami nawet przy takim zawrocie to po schodach nie moze wejsc. Umowilam go do GP i mam nadzieje, ze wysle nas na tomografie do szpitala. No i moje pytanie brzmi jak nazywaja sie takie zawroty glowy??
Z gory dziekuje za pomoc :-)
Zmykam i do pozniej :-)
Dziecko jest księgą, którą powinniśmy czytać i w której powinniśmy pisać. ~ Peter Rosegger

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 1480 z 9770 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1479 | 1480 | 1481 ... 9768 | 9769 | 9770 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,