Cytat:
2010-01-11 09:02:59, kksiezniczka napisał(a):
Cytat:
2010-01-11 08:32:06, mako123 napisał(a):
Cytat:
2010-01-11 08:26:11, kksiezniczka napisał(a):
A ja już chyba nie mam wyjścia i musze robić prawo jazdy.Mąż wystawił naszą Hondę na soprzedaż i wczoraj przyjechał kupiec i dał zaliczkę.Teraz kupimy jakiś malutki automacik specjalnie do mojej nauki.I jak sie wycofam to stary powiedział,że mi łeb ukręci
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Czyli Justynka,szykują sie niezłe jaja na drogach naszego Grays.
Nooo to gratuluję Ksieżniczka
ja czekam na przesyłkę z płytą i testami a idzie to w żółwim tempie. No to razem będziemy się uczyć
a dlaczego automat?
Mako a automat dlatego,bo łatwiej

a ja chcę jak najłatwiej i najszybciej zrobić i mieć z głowy.Już taka młoda nie jestem i głowa nie ta...
a testy juz mam ,teraz tylko sie zabrać.A że ostatnio uczyłam sie jakies 5 lat temu na studiach to może być ciężko
Kksieżniczka ja Cię rozumię że łatwiej bo też takie myślenie miałam na początku tylko nie wiem jak wygląda sprawa w polsce? czy Ci później uznają takie prawko tylko na automaty bo w polsce tego nie ma, trzeba zdawać na normalnej skrzyni biegów. W rzeczywistości nie jest ciężko więc zachęcam do zrobienia na normalnej skrzyni...
A najlepiej gdzieś poczytać lub zadzwonić do wydziału komunikacji czy faktycznie by je uznali w polsce.
Ja to mam stracha bo 17 stycznia wyjadę pierwszy raz samochodem na miasto. Oczywiście jak że to pierwszy raz to dopiero późnym wieczorem. Muszę małą komuś zostawić lub kogoś załatwić aby przyszedł do nas chociaż na godzinkę z nią posiedział jak już będzie spała.
A no właśnie?? mój stary ma 4 lata zniżek ja nie mam tego wieku po którym jest większa zniżka a za ubezpieczenie płacimy 421 funtów

(na rok) to naprawdę mało bo w jednej ubezpieczalni (tylko się nie śmiać bo to szczera prawda) krzykneli nam 9000 tyś funtów (za rok)
Także zaciskam zwieracze bo potrzebuję tego prawka i oby jak najszybciej

Rodzisz się oryginalny nie umieraj jako czyjaś kopia, bądz sobą....
"Temple of Love"