Ja powinnam wlasnie zabierac sie za obiad ale męzulek wybyl do pracy bo zadzwonili,ze sobie nie radzą,Mikusia lula wiec ja sie lenie-a co

Str 1462 z 9770 |
|
---|---|
AgaiMika | Post #1 Ocena: 0 2010-01-10 14:20:44 (16 lat temu) |
Z nami od: 09-01-2010 Skąd: WARRINGTON |
hej dziewczyny,witam popołudniowo-matko ile wy tu piszecie,kilka stron mam do przeczytania
![]() ![]() Ja powinnam wlasnie zabierac sie za obiad ale męzulek wybyl do pracy bo zadzwonili,ze sobie nie radzą,Mikusia lula wiec ja sie lenie-a co ![]() ![]() |
Post #2 Ocena: 0 2010-01-10 14:25:42 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
mako123 | Post #3 Ocena: 0 2010-01-10 14:31:21 (16 lat temu) |
Z nami od: 23-02-2008 Skąd: Preston |
A ja mam Marzena i mówią do mnie Maźiena
![]() Gorzej z nazwiskiem bo dopiero na tym sobie język łamią ![]() ile ja już razy w szpitalu czy jakimś biurze musiałam powtarzać moje nazwisko bo chcieli je ładnie wypowiedzieć ale wychodził taki dżem że po chwili machneli ręka i powiedzieli że i tak nigdy tego nie wypowiedzą ![]() Rodzisz się oryginalny nie umieraj jako czyjaś kopia, bądz sobą....
"Temple of Love"
|
Post #4 Ocena: 0 2010-01-10 14:31:36 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
AgaiMika | Post #5 Ocena: 0 2010-01-10 14:55:13 (16 lat temu) |
Z nami od: 09-01-2010 Skąd: WARRINGTON |
oj u nas dosyc pozno sie zaczelo tzn jak Mikusia miala 8 mies ale za to wyszły odrazu 2 jedyneczki w ciagu 2 dni
![]() a z tym ich przekrecaniem to czasem sie smieje a czasem mnie wkurza bo ja swego czasu-kiedy jeszcze pracowałam byłam First Aid-erem i przy wejsciu do pracu wisiała lista osob do kórych w razie wypadku nalezy sie zgosic-ja miedzyinnymi ale oczywiscie tak bylo przekrecone,ze nawet mi trudno sie bylo domyslic ze ten alfabet na dwie linijki to moje imie i nazwisko ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
kamix1234 | Post #6 Ocena: 0 2010-01-10 14:56:46 (16 lat temu) |
Z nami od: 02-10-2008 Skąd: Oldbury |
Marzenka mam to samo z nazwisskiem...hehehe,zawsze jak bylam wywolywana(szpital itp) to tak:Kamila Psyzy...psyzy i w koncu zostawalo samo Kamila i bylo wiadomo o kogo chodzi
![]() ![]() Często gonimy za czymś, co wydaje się nam dobre. Myślimy,że jeśli to osiągniemy poczujemy się spełnieni. Ale tak się nie dzieje, bo nie zauważamy,że szczęście jest tuż obok nas...
|
dominika-essex | Post #7 Ocena: 0 2010-01-10 15:01:57 (16 lat temu) |
Z nami od: 19-10-2007 Skąd: Basildon |
To ja klikne, ze co do imiona to najpierw mojej starszej nadalam Maja ale zaczeli na nia wolac Madza i myslalam, ze oszalej bo brzmialo to fatalnie. Zmienilam w ostatniej chwili jej imie na Maya. Jednak w aktcia nadal jako pierwsze widnieje Maja a w ostatnim punkcie 17 jest zaznaczone, ze zostala wniesiona zmiana co do pisowni i widniej poprawne imie.Problem w tym, ze pokazujac lub wysylajac gdzies akt urodzenia musze zaznaczac, ze pisownia zostala zmieniona i tp.
A co do zabkow to Lilce wyszly dwie dolne jedynki za jednym razem. Jednak mam to szczescie, ze wogole nie jest marudna. Oby tak dalej z nastepnymi. Natomiast na Majke dzialaly tylko koraliki bursztynowe a zabki wychodzily parami tak co 2 miesiace. Justys i Aniczka ja pamietam o Was ale tak malo sie udzielam, jednak czytam codziennie. Taki tajniak ze mnie ![]() |
Aniczka | Post #8 Ocena: 0 2010-01-10 15:02:39 (16 lat temu) |
Z nami od: 06-03-2009 Skąd: Strabane |
Z nazwiskami to tu maja juz kompletny obłęd z wymawianiem,ja mam na nazwisko Czarnacka a jak mnie wywołują w szpitalu albo gdzies to jestem parnacka albo sanacka i tez komedie wychodzą. Ale juz sie przyzwyczaiłam ale jedno jest dobre bo nauczyłam sie literowac moje nazwisko i imiona dzieci po angielsku
![]() ![]() ![]() |
dominika-essex | Post #9 Ocena: 0 2010-01-10 15:20:27 (16 lat temu) |
Z nami od: 19-10-2007 Skąd: Basildon |
Cytat: 2010-01-10 15:02:39, Aniczka napisał(a): Bo ang to ja sie ucze ze słuchu i troche z filmów,powaznie wam mówie,włanczam film po ang i oglądam i zmuszam moje szare komórki to myslenia i zapamietywania i jak narazie idzie mi dobrze. To ja jeszcze Ci poradze abys sciagala np filmy z napisami lub wlaczala napisy w TV. Jeszcze lepiej wchodzi do glowy. ![]() |
emilcia282 | Post #10 Ocena: 0 2010-01-10 15:20:37 (16 lat temu) |
Z nami od: 06-04-2008 Skąd: Londyn |
WITAM
![]() Uff w koncu nadrobilam ![]() ![]() JUSTYS nie zmieniaj imienia Alicja jest tak ladnie! ![]() Ja niemam problemu z imionami dzieciaczkow mam Sebastiana i Karoline i angole zazwyczj dobrze wymawija no chyba ze sie jakis glupi znajdzie to wymawia Karoline jako Karolajn, moj stary jest Kamil to tez baz problemu a moje Emilia czesto wymawiaja jako Amylia ale to tez bez tragedii. A ja wlasnie czekam na wiadomosc od kumpeli bo pisala o 3 rano ze jedzie na porodowke (termin miala na 6 stycznia) i od tamtej pory zero odpowiedzi, tel wylaczony, a ja chodze i sie denerwuje czy aby wszystko ok. Ale sie napisalam milego cioteczki ![]() Aca jeszcze: MISIAMISIA gratulacje zabka dla niuni ![]() Tondekago gratuluje zgubionych kilogramow ![]() Sebastian(003)
Karolina(009)
|