MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Będe mamą - jestem mamą.

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 1461 z 9770 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1460 | 1461 | 1462 ... 9768 | 9769 | 9770 ] - Skocz do strony

Str 1461 z 9770

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2010-01-10 12:47:49 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2010-01-10 13:11:34 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2010-01-10 13:26:54 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kamix1234

Post #4 Ocena: 0

2010-01-10 13:32:56 (16 lat temu)

kamix1234

Kobieta

Z nami od: 02-10-2008

Ojjjj,a ja niedawno wstalam z wielkim...kacem.Wczoraj goscie byli:-](min,Jutka z maluchem)no i nawet nie bylo mowy o zajrzeniu do komputera...
Dzis mielismy wyskoczyc na niedzielny spacerek ale niestety pogoda nie pozwala,nawet nie wiem jak nazwac to cos co pada,deszcz?snieg???
Marzenko jesli nie chca ci przyjac w sklepie to powinni w banku wymienic,z przedartym na pewno nie ma problemu z wymiana(nawet jak masz tylko jedna-wieksza czesc)

Ps.Jutka i po co wczoraj wino przynosilas?????!!!!:-]:-]:-];-);-)
Często gonimy za czymś, co wydaje się nam dobre. Myślimy,że jeśli to osiągniemy poczujemy się spełnieni. Ale tak się nie dzieje, bo nie zauważamy,że szczęście jest tuż obok nas...

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

justys22

Post #5 Ocena: 0

2010-01-10 13:33:10 (16 lat temu)

justys22

Kobieta

Z nami od: 31-08-2007

Dzieki dziewczyny:)Zostaje Alicja:)Nie umialabym do niej juz mowic np Emilka,tak ma na drugie-jak bedzie jej zle z Alicja to bedzie uzywala drugiego imienia i juz.Po to ono jest a dla mnie jak napisala NowaMama to zawsze bedzie Ala i juz:D

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2010-01-10 13:45:44 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2010-01-10 13:55:28 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Aniczka

Post #8 Ocena: 0

2010-01-10 13:58:04 (16 lat temu)

Aniczka

Kobieta

Z nami od: 06-03-2009

Cytat:

2010-01-10 12:41:53, NowaMama napisał(a):
wymienia tobie bez problemu
Justys tez mialam ten problem z synem bo dalam mu po polsku Michał tyle ze przez "l" na koncu i balam sie, ze beda wolali na niego Michael, ale o dziwo nie wszedzie pilnuje zeby dobrze pisali i nauczyli sie wolac Michal
Co do corci to juz tak bardzo tego nie przezywalam bo jest Martyna i nie wiem dlaczego tez moga przeksztalcic, ale nie przeszkadza mi tak bardzo
Nie zmienialabym tego na twoim mmiejscu dla ciebie i tak zawsze bedzie Ala

Jutka po skrocie to pisalysmy o wszystkim i o niczym chyba oprocz Soniulki nie ma nowych zabkow, Doti ma nadal zawroty glowy i jakos w krotce pierwszy scan, Nadiee szuka mieszkania dla mamy i walczy z prysznicem, Frelcia zapraszala na piwko, ale za daleko mieszka i niedawno odkopywala stare posty przypominajac dziewczynom czasy blogoslawione, Dudzia zrobila sobie nowa fryzurke, Kiliana wrocila z Polski i probuje wrocic do rzeczywistosci, Aniczka dalej oswaja sie z drugim malenstwem, bo jest jej ciezko, ale jest silna i da rade, Justys ma obecnie dylemat co do imienia, a ogolnie wszystksie jestesmy zasypane sniegiem z czego sie cieszymy, polowa na dietach, dzieci niektore z katarkami na co radzono cytrynke

Zapomnialam Nadiee wywinela orla po ikea... sorki musialam bo tak sie usmialam czytajac tamteo posta ze jeszcze brzuch mnie oli dobra dosc

[ Ostatnio edytowany przez: <i>NowaMama</i> 10-01-2010 12:45 ]

SUPER FLESZ. Justyś ja tez bym nie zmieniał bo później może bys żałowała. Mi z początku tez nie bardzo pasowało imie do dziecka ale juz sie przyzwyczaiłam,ale denewuje mnie sposób w jaki anglicy wymawiaja to imie zamiast Milena mówia MELINA i to dopiero katastrofa.Mąż stwierdził ze przy wyborze imienia trzeba było wziąśc pod uwagę sposób w jaki oni tutaj będą je wymaiać.

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2010-01-10 14:01:40 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

justys22

Post #10 Ocena: 0

2010-01-10 14:05:01 (16 lat temu)

justys22

Kobieta

Z nami od: 31-08-2007

Cytat:

2010-01-10 13:58:04, Aniczka napisał(a):
Cytat:

2010-01-10 12:41:53, NowaMama napisał(a):
wymienia tobie bez problemu
Justys tez mialam ten problem z synem bo dalam mu po polsku Michał tyle ze przez "l" na koncu i balam sie, ze beda wolali na niego Michael, ale o dziwo nie wszedzie pilnuje zeby dobrze pisali i nauczyli sie wolac Michal
Co do corci to juz tak bardzo tego nie przezywalam bo jest Martyna i nie wiem dlaczego tez moga przeksztalcic, ale nie przeszkadza mi tak bardzo
Nie zmienialabym tego na twoim mmiejscu dla ciebie i tak zawsze bedzie Ala

Jutka po skrocie to pisalysmy o wszystkim i o niczym chyba oprocz Soniulki nie ma nowych zabkow, Doti ma nadal zawroty glowy i jakos w krotce pierwszy scan, Nadiee szuka mieszkania dla mamy i walczy z prysznicem, Frelcia zapraszala na piwko, ale za daleko mieszka i niedawno odkopywala stare posty przypominajac dziewczynom czasy blogoslawione, Dudzia zrobila sobie nowa fryzurke, Kiliana wrocila z Polski i probuje wrocic do rzeczywistosci, Aniczka dalej oswaja sie z drugim malenstwem, bo jest jej ciezko, ale jest silna i da rade, Justys ma obecnie dylemat co do imienia, a ogolnie wszystksie jestesmy zasypane sniegiem z czego sie cieszymy, polowa na dietach, dzieci niektore z katarkami na co radzono cytrynke

Zapomnialam Nadiee wywinela orla po ikea... sorki musialam bo tak sie usmialam czytajac tamteo posta ze jeszcze brzuch mnie oli dobra dosc

[ Ostatnio edytowany przez: <i>NowaMama</i> 10-01-2010 12:45 ]

SUPER FLESZ. Justyś ja tez bym nie zmieniał bo później może bys żałowała. Mi z początku tez nie bardzo pasowało imie do dziecka ale juz sie przyzwyczaiłam,ale denewuje mnie sposób w jaki anglicy wymawiaja to imie zamiast Milena mówia MELINA i to dopiero katastrofa.Mąż stwierdził ze przy wyborze imienia trzeba było wziąśc pod uwagę sposób w jaki oni tutaj będą je wymaiać.

A no wlasnie...Mnie to sie zdawalo oczywiste,ze Alicja to Alicja,ew Alicia-najwyzej beda mowic Ala tzn Ejla i juz.

Do góry stronyOffline

Strona 1461 z 9770 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1460 | 1461 | 1462 ... 9768 | 9769 | 9770 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,