Str 1461 z 9770 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2010-01-10 12:47:49 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #2 Ocena: 0 2010-01-10 13:11:34 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #3 Ocena: 0 2010-01-10 13:26:54 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
kamix1234 | Post #4 Ocena: 0 2010-01-10 13:32:56 (16 lat temu) |
Z nami od: 02-10-2008 Skąd: Oldbury |
Ojjjj,a ja niedawno wstalam z wielkim...kacem.Wczoraj goscie byli
![]() Dzis mielismy wyskoczyc na niedzielny spacerek ale niestety pogoda nie pozwala,nawet nie wiem jak nazwac to cos co pada,deszcz?snieg??? Marzenko jesli nie chca ci przyjac w sklepie to powinni w banku wymienic,z przedartym na pewno nie ma problemu z wymiana(nawet jak masz tylko jedna-wieksza czesc) Ps.Jutka i po co wczoraj wino przynosilas?????!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Często gonimy za czymś, co wydaje się nam dobre. Myślimy,że jeśli to osiągniemy poczujemy się spełnieni. Ale tak się nie dzieje, bo nie zauważamy,że szczęście jest tuż obok nas...
|
justys22 | Post #5 Ocena: 0 2010-01-10 13:33:10 (16 lat temu) |
Z nami od: 31-08-2007 Skąd: Basildon, Essex |
Dzieki dziewczyny
![]() ![]() |
|
|
Post #6 Ocena: 0 2010-01-10 13:45:44 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #7 Ocena: 0 2010-01-10 13:55:28 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Aniczka | Post #8 Ocena: 0 2010-01-10 13:58:04 (16 lat temu) |
Z nami od: 06-03-2009 Skąd: Strabane |
Cytat: 2010-01-10 12:41:53, NowaMama napisał(a): wymienia tobie bez problemu Justys tez mialam ten problem z synem bo dalam mu po polsku Michał tyle ze przez "l" na koncu i balam sie, ze beda wolali na niego Michael, ale o dziwo nie wszedzie pilnuje zeby dobrze pisali i nauczyli sie wolac Michal Co do corci to juz tak bardzo tego nie przezywalam bo jest Martyna i nie wiem dlaczego tez moga przeksztalcic, ale nie przeszkadza mi tak bardzo Nie zmienialabym tego na twoim mmiejscu dla ciebie i tak zawsze bedzie Ala Jutka po skrocie to pisalysmy o wszystkim i o niczym chyba oprocz Soniulki nie ma nowych zabkow, Doti ma nadal zawroty glowy i jakos w krotce pierwszy scan, Nadiee szuka mieszkania dla mamy i walczy z prysznicem, Frelcia zapraszala na piwko, ale za daleko mieszka i niedawno odkopywala stare posty przypominajac dziewczynom czasy blogoslawione, Dudzia zrobila sobie nowa fryzurke, Kiliana wrocila z Polski i probuje wrocic do rzeczywistosci, Aniczka dalej oswaja sie z drugim malenstwem, bo jest jej ciezko, ale jest silna i da rade, Justys ma obecnie dylemat co do imienia, a ogolnie wszystksie jestesmy zasypane sniegiem z czego sie cieszymy, polowa na dietach, dzieci niektore z katarkami na co radzono cytrynke Zapomnialam Nadiee wywinela orla po ikea... sorki musialam bo tak sie usmialam czytajac tamteo posta ze jeszcze brzuch mnie oli dobra dosc [ Ostatnio edytowany przez: <i>NowaMama</i> 10-01-2010 12:45 ] SUPER FLESZ. Justyś ja tez bym nie zmieniał bo później może bys żałowała. Mi z początku tez nie bardzo pasowało imie do dziecka ale juz sie przyzwyczaiłam,ale denewuje mnie sposób w jaki anglicy wymawiaja to imie zamiast Milena mówia MELINA i to dopiero katastrofa.Mąż stwierdził ze przy wyborze imienia trzeba było wziąśc pod uwagę sposób w jaki oni tutaj będą je wymaiać. |
Post #9 Ocena: 0 2010-01-10 14:01:40 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
justys22 | Post #10 Ocena: 0 2010-01-10 14:05:01 (16 lat temu) |
Z nami od: 31-08-2007 Skąd: Basildon, Essex |
Cytat: 2010-01-10 13:58:04, Aniczka napisał(a): Cytat: 2010-01-10 12:41:53, NowaMama napisał(a): wymienia tobie bez problemu Justys tez mialam ten problem z synem bo dalam mu po polsku Michał tyle ze przez "l" na koncu i balam sie, ze beda wolali na niego Michael, ale o dziwo nie wszedzie pilnuje zeby dobrze pisali i nauczyli sie wolac Michal Co do corci to juz tak bardzo tego nie przezywalam bo jest Martyna i nie wiem dlaczego tez moga przeksztalcic, ale nie przeszkadza mi tak bardzo Nie zmienialabym tego na twoim mmiejscu dla ciebie i tak zawsze bedzie Ala Jutka po skrocie to pisalysmy o wszystkim i o niczym chyba oprocz Soniulki nie ma nowych zabkow, Doti ma nadal zawroty glowy i jakos w krotce pierwszy scan, Nadiee szuka mieszkania dla mamy i walczy z prysznicem, Frelcia zapraszala na piwko, ale za daleko mieszka i niedawno odkopywala stare posty przypominajac dziewczynom czasy blogoslawione, Dudzia zrobila sobie nowa fryzurke, Kiliana wrocila z Polski i probuje wrocic do rzeczywistosci, Aniczka dalej oswaja sie z drugim malenstwem, bo jest jej ciezko, ale jest silna i da rade, Justys ma obecnie dylemat co do imienia, a ogolnie wszystksie jestesmy zasypane sniegiem z czego sie cieszymy, polowa na dietach, dzieci niektore z katarkami na co radzono cytrynke Zapomnialam Nadiee wywinela orla po ikea... sorki musialam bo tak sie usmialam czytajac tamteo posta ze jeszcze brzuch mnie oli dobra dosc [ Ostatnio edytowany przez: <i>NowaMama</i> 10-01-2010 12:45 ] SUPER FLESZ. Justyś ja tez bym nie zmieniał bo później może bys żałowała. Mi z początku tez nie bardzo pasowało imie do dziecka ale juz sie przyzwyczaiłam,ale denewuje mnie sposób w jaki anglicy wymawiaja to imie zamiast Milena mówia MELINA i to dopiero katastrofa.Mąż stwierdził ze przy wyborze imienia trzeba było wziąśc pod uwagę sposób w jaki oni tutaj będą je wymaiać. A no wlasnie...Mnie to sie zdawalo oczywiste,ze Alicja to Alicja,ew Alicia-najwyzej beda mowic Ala tzn Ejla i juz. |