MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Będe mamą - jestem mamą.

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 1387 z 9770 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1386 | 1387 | 1388 ... 9768 | 9769 | 9770 ] - Skocz do strony

Str 1387 z 9770

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

aguska3335

Post #1 Ocena: 0

2010-01-03 09:31:33 (16 lat temu)

aguska3335

Kobieta

Z nami od: 26-07-2009

Dzien dobry mamusie.Niedziela jakas u nas zapowiada sie zimna,soneczka jeszcze nie widac.Z przeziebieniem to ja juz nie wiem,chyba jak mnie nie rozlozy na dobre to nic z tego nie bedzie,kuruje sie juz tyle i nic,dzis wstalam z zapchanym nosem,kreci i wierci,Olisia tez i na dodatek kaszel sie trzyma,kicha i kaszle,znow wprowadze syrop,Co to jest ze tak sie trzyma i jeszcze kazdego dopada z tego co widze i czytam!Dziewczyny nie dajmy sie:)
Milej niedzieli dla Was:)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

aguska3335

Post #2 Ocena: 0

2010-01-03 09:37:41 (16 lat temu)

aguska3335

Kobieta

Z nami od: 26-07-2009

aaa i bym znow zapomniala,gratulacje dla spryciarzy,Amelki i Maksia:)

Do góry stronyOffline

mako123

Post #3 Ocena: 0

2010-01-03 10:17:54 (16 lat temu)

mako123

Kobieta

Z nami od: 23-02-2008

Witam...a ja na nogach od 5.45 :-o nockę mam ciężką za sobą ale za to Sonia ma nowy nabytek w buźce :-] mamy lewą górną dwójeczkę :-]

A u nas było już sniadańko, była kawa i kupka małej więc pora na spacerek i jakieś zakupki. No a później jakiś szybki obiadzik może gulasz z indyka i będzie a co :-]

Słonecznego takie jak ja mam ;-)
Rodzisz się oryginalny nie umieraj jako czyjaś kopia, bądz sobą.... "Temple of Love"

Do góry stronyOffline

emilcia282

Post #4 Ocena: 0

2010-01-03 10:20:39 (16 lat temu)

emilcia282

Kobieta

Z nami od: 06-04-2008

Witam:-)

Dzis sie nie wyspalam mojej Karolinie cos sie przestawilo i budzi sie jesc co 3 godz.:-?, i mysle ze to wina mleczka chyba jest za malo tluste, musze kupic te dla glodniejszych dzieci.
My dzis na zakupy ostatnie bo moja mamcia jutro do domu wraca:-[ i nawet nie bede mogla jej odwiezc na Heatrow bo maz wolnego nie dostal:-|
Dobra juz sie nie uzalam milego dnia dziewczyny.:-)
Sebastian(003) Karolina(009)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

emilcia282

Post #5 Ocena: 0

2010-01-03 10:22:58 (16 lat temu)

emilcia282

Kobieta

Z nami od: 06-04-2008

Gratuluje dla Soniulki kolejnego zabka:-P:-P:-P
Sebastian(003) Karolina(009)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

justys22

Post #6 Ocena: 0

2010-01-03 11:48:25 (16 lat temu)

justys22

Kobieta

Z nami od: 31-08-2007

A ja dzis humorku nie mam:(Okazalo sie,ze bratu sie samochod w Drezden zepsul(bus) jak jechali z mama od taty z Francji i spedzili noc w aucie(zanim tata do nich 800km przyjechal) przy -12 stopniach:( Mogli zamarznac...Dobrze,ze mamie ciuchow nadawalam,dobrze ze mieli termos z herbata i kilka kocy ale i tak ryczalam caly ranek,bo serce mi sie kraja...(dopiero dzis sie dowiedzialam)A tata na 22 do pracy,nie chca dac mu wolnego i znow tyle kilometrow i w pracy tez jezdzi-a zmeczenie to najgorsza rzecz dla kierowcy:(Do siebie ma ponad 1050km...Bus brata zostal w Niemczech,same problemy w tym nowym roku:(Ehh

Do góry stronyOffline

nedieee

Post #7 Ocena: 0

2010-01-03 12:03:22 (16 lat temu)

nedieee

Kobieta

Z nami od: 27-07-2008

A my pobudka standardowo po 8. Pozniej ogladalismy bajki a teraz konczy sie obiadek gotowac. Niuna pospacerowala troche z tata rano po mieszkanku a jaka zadowolona.

Gratulacje dla Maksika wspinaczkowych wyczynow.
I dla Soni kolejnego zabalka i zyczymy wiecej ich, ale bezbolesnych.
Justys to rzeczywiscie rodzice mieli pech. Na szczescie, ze wszystko z nimi dobrze. Zycze duzo zdrowka:)

pozdrawiam
"Radocha największa na świecie jest nie z bogactwa a z tego że żyjesz jak chcesz ......mam załoge co płynie i miłośc też : )"

Do góry stronyOffline

ciszaa

Post #8 Ocena: 0

2010-01-03 15:04:20 (16 lat temu)

ciszaa

Kobieta

Z nami od: 06-12-2009

czesc dziewczyny :-)
ojjj, zeby dowiedziec sie co u Was musialam kilka stron przewinac ;-)
Gratuluje wszystkich sukcesikow i duzych i malych i nowych zabkow. U nas 4 i nadal nic.
Juz przed swietami kupilismy malej taki bajer o ktorym pisala kamix , rewelacja, mozna wkladac owoce, gotowane warzywka..choc przyznaje, ze lodu nie probowalam, ale to moze byc swietny sposob na dziaselka.
Amiczka pisala o pryszczykach, to faktycznie moze byc tradzik niemowlecy...Julka tez to miala..podobno, bo pozniej sie okazalo, ze to egzema :-[ leczenie w Polsce masakra, stracilismy mnostwo kasy na "specjalistow" i rozne kremy, masci i inne wynalazki. Tutaj dawali nam tylko Oilatum w kremie i plyn do kapieli, ale niewiele pomoglo, poszlam do innego lekarza, ktory powiedzial, ze zglosi nas do szpitala do specjalisty, przyslali do domu informacje, ze danego dnia i godzinie mamy przyjechac/. I co sie okazalo, ze pani doktor to Polka, baaardzo sympatyczna babka. Wytlumaczyla nam wszystko, powiedziala jak leczyc, zapisala masc, wazeline do natluszczania i co? Kilka dni i nic nie ma...JUlka spi spokojnie, przy rozbieraniu sie nie drapie...a to okropnie swedzialo. Mamy spokoj i malej jest znacznie lepiej.
nedieee i mako kupilyscie buciki, powiedzcie mi jaki rozmiarek? szczerze mowiac zupelnie sie w tym nie orientuje, a mala tez potrzebuje bucikow, przy lawie chodzi sama i mamy takiego pchacza to tez potrafi z tym sie poruszac.
justys podroz faktycznie z problemami, ale najwazniejsze, ze nic im sie nie stalo..moja kolezanka w zeszlym roku wracala z Polski i na niemieckiej autostradzie popsul im sie samochod, a z dzieckiem jechali..bardzo to przezyla.
Tym, ktore sa chore to zdrooowia zycze, dbajcie o siebie dziewczyny, bo malenstwa Was potrzebuja :-)
Mam pytanie jeszcze..co robicie z ciuszkami z ktorych Wasze pociechy juz wyrosly?
W ciszy Twoje serce znajdzie odpowiedzi, ktorych rozum znalezc nie potrafi...

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Adacymru

Post #9 Ocena: 0

2010-01-03 15:13:35 (16 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Buty dla dzieci jak chcesz kupic w Clarks mierza dziecku stope, bo szerokowsc jest wazna rowniez. Mierza za kazdym razem jako ze stopa sie zmienia.

Sa bardzo dobre jakosciowo, i trzymaja stope. Musze soe wlasnie wybrac, bo nasz wnuczek gdzies "schowal" jednego buta, a jak zalozylismy takie inne "dziecinne" to widac bylo jak zle mu sie chodzilo, a wlasnie niedawno zaczal sam chodzic.

W Clarks jak powiesz, ze to sa pierwsze buty, to jeszcze robia na pamiatke zdjecie.
Ada

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2010-01-03 15:25:15 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 1387 z 9770 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1386 | 1387 | 1388 ... 9768 | 9769 | 9770 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,