Str 1381 z 9770 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
curiosa |
Post #1 Ocena: 0 2010-01-01 21:19:45 (16 lat temu) |
Z nami od: 27-03-2007 Skąd: Londyn / Wimbledon |
witam w Nowym Roku ta wieczorowa pora
ja nie nialam tak wesolo jak Wy...ale ciesze sie ze dobrze sie bawilyscie
u nas niestety katar paniuje i Sandi nie mogla spac, wieczor byl ciezki potem 3godz spokoju jak wreszcie usnela, bidulka, a ok 2giej wybudzila sie i nie mogla usnac  meczyla sie bardzo;-( w efekcie spala z nia w pozycji polsiedzacej i trzymalam na sobie tak 2 godz potem polozylam ja do lozeczka(podniesione pod katem o stos ksiazek ze 20cm.) i pospalam jeszcze godzinke zanim sie obudzila wiec znawu musialam wstac bo to juz byla jej pora (ok6tej  ) po poltorej godz byla padnieta i polozylysmy sie razem tzn on u siebie w lozeczku bo na plaskim by ie dala rady. Tak usnelam ze nawet nie wiem kiedy sie obudzili z tatusiem i wyszli z sypialni  ale bylo mi to potrzene,niby tylko kolejne poltorej godz ale wiecie ze w takich syt.to na wage zlota jest kazdy kwadrans
dobra nie zanudzam Was, mam nadziej ze jej sie poprawi szybciutko bo 10go lecimy na tydzien do kraju
Jutka najlepszosci dla Andiego
milego wieczorku kobitki
|

|

|
|
|
mako123 |
Post #2 Ocena: 0 2010-01-01 21:31:45 (16 lat temu) |
Z nami od: 23-02-2008 Skąd: Preston |
Jutka naj naj naj dla Andrzejka  Rodzisz się oryginalny nie umieraj jako czyjaś kopia, bądz sobą....
"Temple of Love"
|

|
 |
|
mako123 |
Post #3 Ocena: 0 2010-01-01 21:52:47 (16 lat temu) |
Z nami od: 23-02-2008 Skąd: Preston |
A tak wogóle to moja mała obudziła się z płaczem teraz (tatuś ją teraz uspokaja) biedna...ledwo jej się jeden ząbek wykluł a teraz następna lewa górna dwójka daje popalić. Teraz jak jej smarowałam to takie nabrzmiałe to dziąsełko i czuć tego zęba że jeszcze ciut ciut i będzie...
... więc może jutro pochwalę się kolejnym ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) oby tylko nocka była nie co spokojniejsza  Rodzisz się oryginalny nie umieraj jako czyjaś kopia, bądz sobą....
"Temple of Love"
|

|
 |
|
ciszaa |
Post #4 Ocena: 0 2010-01-01 22:08:01 (16 lat temu) |
Z nami od: 06-12-2009 Skąd: Coventry |
Jutka dwa miesiaczki..toz to mezczyzna prawie  wszystkiego dobrego dla Synka
Jak o zabkach rozprawiacie to ja Wam powiem, ze Julka ma 4 haha  , pierwsza jedynka wyszla jak miala niespelna 5 miesiecy i zaraz pojawila sie druga...pozniej dlugo, dlugo nic..tak ze dwa miesiaczki..i pojawily sie dwie gorne jedynki. I znowu ciszaaa  to ja nie wiem..co dwa miesiace beda jej wychodzic czy co?  W ciszy Twoje serce znajdzie odpowiedzi, ktorych rozum znalezc nie potrafi...
|

|

|
|
|
Post #5 Ocena: 0 2010-01-01 22:10:44 (16 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
|
Myszka789 |
Post #6 Ocena: 0 2010-01-01 22:51:54 (16 lat temu) |
Z nami od: 04-07-2009 Skąd: Londyn |
Witajcie dziewczyny w 2010 roku,
ja ten rok zaczynam od bolacych piersi , i kucia w brodawkach nie jestem pewna czy to zapalenie piersi i jak sobie z tym radzic.
Bol odczuwam od okolicy pachy. Sciagam pokarm pompka ale coraz bardziej mnie boli. Od poczatku nie mam zbyt duzo pokamu.
Czekam na Wasze porady.
Pozdrawiam
Ps. Max byl dzis na 3 godzinnym spacerku  [ Ostatnio edytowany przez: Myszka789 01-01-2010 22:55 ]
|

|
 |
|
nedieee |
Post #7 Ocena: 0 2010-01-01 22:52:32 (16 lat temu) |
Z nami od: 27-07-2008 Skąd: Londyn |
hej a my wrocialsmy nie jakies 30 min temu
napierw u rodzicow do 18 a pozniej pojechalismy do znajomych, bo nas zapraszali a teraz niunia spi jak zabita, bo wybawila sie z 2 letnim chlpczykiem.
Curiosa zdroweczka dla Sandio i moze w koncu w nastepnym tygodniu odwiedzi Amelcie i pobawia sie    Wiec jak???? "Radocha największa na świecie jest nie z bogactwa a z tego że żyjesz jak chcesz ......mam załoge co płynie i miłośc też : )"
|

|
 |
|
nedieee |
Post #8 Ocena: 0 2010-01-01 22:54:57 (16 lat temu) |
Wogole jak w sywlka nie wypilam tak moj maz dzis prowadzil a zona troszke wypila  "Radocha największa na świecie jest nie z bogactwa a z tego że żyjesz jak chcesz ......mam załoge co płynie i miłośc też : )"
|

|
 |
|
justys22 |
Post #9 Ocena: 0 2010-01-01 23:07:33 (16 lat temu) |
Z nami od: 31-08-2007 Skąd: Basildon, Essex |
Cytat:
2010-01-01 22:52:32, nedieee napisał(a):
hej a my wrocialsmy nie jakies 30 min temu
napierw u rodzicow do 18 a pozniej pojechalismy do znajomych, bo nas zapraszali a teraz niunia spi jak zabita, bo wybawila sie z 2 letnim chlpczykiem.
Curiosa zdroweczka dla Sandio i moze w koncu w nastepnym tygodniu odwiedzi Amelcie i pobawia sie    Wiec jak????
Ojj Nadiee co ja bym dala,zeby miec rodzicow przy sobie-chociaz mamusie.U mnie dzis nastroj grobowy,bo rodzinka z rana juz na prom pojechala,maz do pracy poszedl.Olivka nie wiedziala co sie dzieje,niby sie ladnie pozegnala-tlumaczylysmy jej z mama od 2 dni,ze dziadki i chrzestny jada do domku ale jednak.Ladnie sie pozegnala ale pozniej stala woknie,plakala i krzyczala gdzie baba,gdzie dziadzia i gdzie Artur...No a maz jeszcze na 14 do pracy.O 15 wszystkie poszlysmy spac,bo Olivka z Alicja wczoraj Nowy Rok witaly:D i wstalysmy po 18-Olivka z placzem,ze nie ma baby,dziadzi i dady(wujka),no i taty-myslala,ze z nimi pojechal a jak weszla do pokoju,co oni spali to sie poplakala bo sie zapomina,ze ich juz nie ma.No a mi smutno jak cholera,bo bardzo tesknie...Nie nawidze rozstan-szczegolnie z moja mama,bo mi serce peka.Oby do kwietnia/maja bo na ten okres planujemy chrzciny.Juz nie marudze w tym Nowym Roku,ale musialam sie podzielic moim zalem
Alicja jutro konczy miesiac a dla Andrzejka dzis wszystkiego naj  Ja tem czas leci...
Aniczka,Dudzia jak wasze najmlodsze Szkraby,jak sobie radzicie?
Doti jak sie czujesz?
|

|
 |
|
nedieee |
Post #10 Ocena: 0 2010-01-01 23:17:40 (16 lat temu) |
Justys ja wiem jednak ze sa tego plusy i minusy> A czlowiekowi nigdy nikt nie dogodzil, wiec zawsze mownie cieszy sie z rtego co mamy zawsze moglo byc gorzej.
Podam pare powodow aby cie pocieszy:
Ropieszcaja wnuki
Dyktuja co macie robic
Dzis dostalam zjebe ze wrocilam o 22 z corcia prawie 11 msc
Ze od 4 smc wypilam 3 drinki
Wiecej mowic nie bede, ale Cie rozumie jeszcze rok temu moja mama przylecial z siosrami na 3 tyg i poleciala tylko tato zostal. Tez plakalam tesknilam rozpaczlam dopiero w czerwcu zjelala tutaj i czasem czuje sie opeta. Poreszta teraz w wszytkim (jesli chodzi o jezyk) my z mezem musimy im pomagac a z tego troche jest zwlaszcza ze dzieczynki chodza do szkoly. W szkole jestem czesto.Z jednej strony ciesze sie przygotowuje sie na kolejne lata.
£ maj sie kochana wystarczy wpasc w monotonie wiem ze to ciezko , ale my twrdfe jestesmy
[ Ostatnio edytowany przez: nedieee 02-01-2010 01:22 ] "Radocha największa na świecie jest nie z bogactwa a z tego że żyjesz jak chcesz ......mam załoge co płynie i miłośc też : )"
|

|
 |
|