MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Będe mamą - jestem mamą.

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 1361 z 9770 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1360 | 1361 | 1362 ... 9768 | 9769 | 9770 ] - Skocz do strony

Str 1361 z 9770

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

kksiezniczka

Post #1 Ocena: 0

2009-12-30 05:13:34 (16 lat temu)

kksiezniczka

Kobieta

Z nami od: 22-12-2006

Dzień dobry.wprawdzie jeszcze ciemno,ale niestety czas mi do pracy.Ale,że z nosa dalej mi leci jak nie wiem i gardło drapie to chyba szybciutko dzis wrócę do domku:-)

Witam nową mamusię:-)

Ale się wczoraj wieczorem rozpisałyście!Ja poszłam spac już o 8 razem z małym,ale dziś wszystko poczytałam.Brrrr jak sobie przypmnę bóle krzyżowe!I też miałam najpierw gaz(do d...),potem zastrzyk w udo(też nie bardzo,tylko mnie ogłupił),potem jeszcze raz w udo,no i w końcu epidural.I dopiero przestało boleć:-)

No nic,czas wstawać.Tak się czuję,że nawet kawy nie mogłam się napić:-(Ale ,że to pierwszy dzień po urlopie to muszę sie zjawić w pracy.

nedieee jak tam licytacja?Nie zapomniałaś?:-]
...Wehikuł czasu to byłby cud...

Do góry stronyOnline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

curiosa

Post #2 Ocena: 0

2009-12-30 07:48:34 (16 lat temu)

curiosa

Kobieta

Z nami od: 27-03-2007

dzien doberek:-) i ja sie przywitam.

i jak licytacja Paulinko? wygralas? my Cie nie zgadywalysmy dzisiaj ihihi
witamy u nas Lemoonka :-) napisz cos wiecej o sobie ;-)
a my przerwa na mala zabawe i sniadanko a niedlugo poranna drzemka bedzie :-P

no to milego :-]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

frelcia

Post #3 Ocena: 0

2009-12-30 08:24:06 (16 lat temu)

frelcia

Kobieta

Z nami od: 01-05-2007

Witam. My juz tez awno na nogach.

Witam nowa mamusie w Naszym gronie.

MAmo moj sobie smaczni spi po nocc a Ja musialam wstawac, jak Ja bym sobie polezala jeszcz, ale co zrobic. Moje dzici to chyba maja jakies poloaczenie miedzy soba bo o tej samej porze ida spac i o tej samej wstaja.

Ja dzis z racji ze robie imprese sylwstrowa to smigamy na zakupy. Maz kazal si obudzic wczesniej. Juz sie cisze bo kupie sobie w koncu ciuszek. A co do sylwestra to przyjzdza do mnie kolezanka z Derby z trojka dzieci a wiec dzieci w sylwestra to ci u mnie dostatek. Uciekam zrobic salatke i wgrac zdjecia na NK.
:-)

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2009-12-30 10:03:46 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

aguska3335

Post #5 Ocena: 0

2009-12-30 11:14:17 (16 lat temu)

aguska3335

Kobieta

Z nami od: 26-07-2009

Witam:) zwleklam sie w koncu z lozka!maz dzis w domciu wiec sniadanko nawet zrobil:) pozniej wybieramy sie na misato,moze cos sie znajdzie ciekawego,a i jedzenko trzeba na sylwestra kupic:) Dziewczyny to jutro balujemy!!!!!Wszystkim zycze udanych i wspanalych bali:))A i lepszego nowego 2010 roku,aby wszystkim nam sie spelnialy marzenia i plany a dzieciaczki niech nam rosna zdrowo i radosnie:)a i zeby byly bardzo grzeczne;)
Jutka24 to super ze u Ciebie porod tak sprawnie i szybko,zazdroszcze:)
Witam nowa mamusie,i tak tak czekamy na wiecej informacji!:)
Curiosa,kksiezniczka iwszystkie chorowitki zdrowka zycze,ja tez mam takie drapanie i suchosc w gardle i wlasnie na noc to wychodzi i kaszel meczy,ach,oby zdrowko nam wszystkim szybko wrocilo bo cos sie sypiemy po kolei za bardzo,hehe:)
Milego dnia dla wszystkich

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2009-12-30 11:21:41 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2009-12-30 11:49:58 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

nedieee

Post #8 Ocena: 0

2009-12-30 12:21:05 (16 lat temu)

nedieee

Kobieta

Z nami od: 27-07-2008

Cytat:

2009-12-30 05:13:34, kksiezniczka napisał(a):

nedieee jak tam licytacja?Nie zapomniałaś?:-]

Nie zapomnialam, ale skonczyla sie na 67£ wedlug mnie to za duzo:(:(::( poczekam mna lepsza okazje a najlepiej tak jak Twoja:).
Jak nie teraz to kiedys indziej. Teraz powinno byc duzo niechcianych prezentow. Ja iwem ze 3malyscie kciuki, wiec nie puszczajcie ich dopoki nie kupie heheh

Witam moje drogie panie no i nowa mamus tez witam

I my gonimy na zakupy dzis. A ja obioadu dfzis nie gotuje tralalala
idziemuy do meza siosrty na obiad. No a jutro ktora gotuje nam obiad heheheh?

udanych zakupw.
"Radocha największa na świecie jest nie z bogactwa a z tego że żyjesz jak chcesz ......mam załoge co płynie i miłośc też : )"

Do góry stronyOffline

kksiezniczka

Post #9 Ocena: 0

2009-12-30 12:25:38 (16 lat temu)

kksiezniczka

Kobieta

Z nami od: 22-12-2006

No to ja już po pracy:-) Zwolniłam się wcześniej,bo ten katar mnie dobija.Nos juz mnie boli jak cholera.a do tego jeszcze okres:-Y Ale przyjechał po mnie mąż i zajechaliśmy do Nexta.Kupiliśmy małemu fajne Adidasy:-)

A teraz wysłałam męża w ramach prezentu świątecznego do kina:-) On lubi ja nie bardzo,więc pojechał sam.A mnie czeka chyba przewijanie kupy.Coś mi to podpowiada mój nos:-D
...Wehikuł czasu to byłby cud...

Do góry stronyOnline

mako123

Post #10 Ocena: 0

2009-12-30 13:26:23 (16 lat temu)

mako123

Kobieta

Z nami od: 23-02-2008

Witam ,nie śpie:-] ale dzisiaj pospałam dłużej z racji że mąż na popołudniu do pracy :-] ahh nawet mi nie mówicie bo to moje dziecko śpi na raty w nocy :-? więc niewyspanie u mnie to żadna nowość. Na a później szybkie zakupy na sylwestra którego spędzam w domu z mężem :-D
Mieli przyjechać znajomi Ci którzy nas ucztowali na wigilię ale coś nam plan nie wypalił więc jak zresztą co roku siedzimy w domu.
I nie zabijcie mnie znowu za to co powiem ale jak nie święta i sylwester wpolsce to tego nie czuję :-] to jakaś miłość do ojczyzny i tęsknota do rodziny. Nie ma jak rodzina :-)

Doobra mykam coś zrobić póki móje diablątko śpi ;-)

No właśnie a co z Mariolą, Madzią, Chrupką, Kamilą i Malke??
Rodzisz się oryginalny nie umieraj jako czyjaś kopia, bądz sobą.... "Temple of Love"

Do góry stronyOffline

Strona 1361 z 9770 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1360 | 1361 | 1362 ... 9768 | 9769 | 9770 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,