Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Dom i Rodzina » Jak siedziec w domu z dzieckiem i nie ...

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Dom i Rodzina" opiekują się: frelcia, Nenna1

Strona główna » Dom i Rodzina » Jak siedziec w domu z dzieckiem i nie zwariowac z nudy

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 4)
piczon581

Post #1

2008-06-21 14:36:00 (2 miesiące temu)

piczon581

Kobieta

Z nami od: 15-03-2008

witam.jestem po raz pierwszy na tym forum.mysle ze moj problem jest takze problemem wielu mam mieszkajacych w UK.obecnie nie pracuje i siedze w domu z pelnym energi czterolatkiem.mieszkam w okolicy bedfont gdzie nie ma placow zabaw ani jakis szczegolnych atrakcji dla dziecka(bys moze tak tylko mi sie wydaje)moze ktos mi pordzi co zrobic.czy sa jakies miejsca gdzie w czasie wakacji mozna zaprowadac dziecko?moze istnieje cos takiego jak grupy spotkan matek,gdzie mozna sobie poplotkowac,pogadac,pomoc dobra rada,a dzieci moga w koncu sie pobawic z rowiesnikami.slyszalam ze w innych miastach takie grupy sa organizowane.jesli ktos moze mi cos poradzic prosze o kontakt.pozdrawiam:-D

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

karjo1

Post #2

2008-06-21 14:51:14 (2 miesiące temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Poszukaj w bibliotece, w okolicznych kosciolach, czasemw nursery, organizowane sa toddlers group. Placow jest tez sporo, poszukaj parku w okolicy, czasem sa "malpie gaje" - sale zabaw dla dzieci.
Roziwazan jest mnostwo, tylko sie rozejrzy dookola.
http://www.dayoutwiththekids.co.uk/
http://www.silversurfers.net/travel-daysoutlondon.html
na przyklad.

Do góry stronyOffline

ania_caterham

Post #3

2008-06-21 16:15:34 (2 miesiące temu)

ania_caterham

Kobieta

Z nami od: 06-05-2007

Zerknij tutaj Family Grapevine tam znajdziesz spis wiekszosci lokalnych playgroups, 'malpich gaji', basenow, okolicznych atrakcji dla dzieci itp
Zerknij tez na net mums... mozesz dac ogloszenie (w meet a mum) i spotkac sie z mamami z okolicy, ktore maja dzieci w podobnym wieku.
A moze tanie kino w sobote lub niedziele rano? Vue tylko £1.50 za dziecko a jeden dorosly wchodzi za darmo (dodatkwy dorosly to tylko kolejne £1.50)

[ Ostatnio edytowany przez: ania_caterham 21-06-2008 16:16 ]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

nuska

Post #4

2008-06-22 13:46:34 (2 miesiące temu)

nuska

Z nami od: 09-01-2007

Skoro dziecko ma 4 latka to kwalifikuje sie na 2,5 godziny na darmowe zajecia w przedszkolu.A Ty możesz sobie wtedy zaplanowac kosmetyczke,basen,albo jakis kurs---ja tez zaczynam siedzenie w domku i jestem z tego powodu bardzo szczęsliwa:-D: Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

JOY1980

Post #5

2008-06-25 23:23:47 (2 miesiące temu)

JOY1980

Kobieta

Z nami od: 02-01-2008

Ja też siedzę w domku - z tym, że moje Słońce ma dopiero 6 tygodni więc jeszcze nie zwariowałam ;-) Informacje na temat gdzie pójść z dzieckiem otrzymasz w swojej przychodni. Możesz o to zapytać GP lub Health Visitor. U mnie w mieście znam dwa miejsca gdzie można pójść z maluchem. Fajnie, że jest coś takiego - można poznać inne mamy :)
Mama majowego szczęścia :-) Izabeli - 10/05/2008

Do góry stronyOffline