Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Dom i Rodzina » samlotem z dzieckiem!!!

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Dom i Rodzina" opiekują się: marcheweczka

Strona główna » Dom i Rodzina » samlotem z dzieckiem!!!

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 6)
stokrotka_monika

Post #1

2008-05-21 03:46:31 (6 miesięcy temu)

stokrotka_monika

Kobieta

Z nami od: 23-09-2007

za tydzień lecę pierwszy raz samolotem-Ryanair- do Polski z moim maluszkiem(5m-cy) i mam pytanie: czy on ma osobno bagaż podręczny 10kg czy dzieli go razem ze mną?????

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

Nenna1

Post #2

2008-05-21 07:34:20 (6 miesięcy temu)

Nenna1

Kobieta

Z nami od: 22-05-2007

Witam...poczytaj tutaj Bagaz w Ryanair
Kliknij tez na szczegolowe informacje dotyczace oplat za bagaz ;-)

Czy można wziąć ze sobą wyposażenie dla niemowląt?

Niemowlętom nie przysługuje limit odprawianego bagażu. Na jedno niemowlę można jednak przewieźć bezpłatnie jeden w pełni składany wózek spacerowy. Za inne akcesoria dziecięce jest pobierana osobna opłata według stawki za sztukę.

Pozdrawiam Nenna1
...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas.. Jak latwo - w milczeniu pochylic twarz.. "

Do góry stronyOffline

Arikowa_zona

Post #3

2008-05-22 10:35:52 (6 miesięcy temu)

Arikowa_zona

Kobieta

Z nami od: 08-05-2008

Z tego co wiem, to bagaż podręczny dzieli z Tobą. Ja osobiście miałam swoją dużą torebkę i jeszcze torbę z wózka wypchaną po brzegi i nie doczepili się.
Pozdrawiam
Take me as I am And don't try to understand Where love is hard to find I'll keep it in my mind ...

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Nenna1

Post #4

2008-05-22 10:42:07 (6 miesięcy temu)

Nenna1

Kobieta

Arikowa_zono...nie mozna liczyc na to, czy sie doczepia czy tez nie...Polecam mimo wszystko ,przestrzegania ustalonego regulaminu, obowiazujacego w danych liniach lotniczych...zeby po prostu nie miec zadnych problemow przy odprawie.;-)

Pozdrawiam Nenna1
...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas.. Jak latwo - w milczeniu pochylic twarz.. "

Do góry stronyOffline

Arikowa_zona

Post #5

2008-05-22 10:47:23 (6 miesięcy temu)

Arikowa_zona

Kobieta

Z nami od: 08-05-2008

Nenna1 masz rację. Najlepiej zapytać w lotniskowym biurze Ryanair. Osobiście jestem zdania, że powinni przepuścić autorkę postu z jedną torą podręczną i niewielką torebką na ramieniu. W końcu dla dziecka pieluszki i mleko trzeba gdzieś schować.
Take me as I am And don't try to understand Where love is hard to find I'll keep it in my mind ...

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Nenna1

Post #6

2008-05-22 10:55:14 (6 miesięcy temu)

Nenna1

Kobieta

;-) nie bede "gdybac" co powinni a czego nie...dalam juz odpowiedz na postawione pytanie,wydaje mi sie , ze dosc szczegolowa...podajac link bezposrednio dotyczacy przepisow tychze linii..bagaz -jaki , ile ,co...i ewentualnie jaka oplata za dodatkowy...wydaje mi sie to w pelni wystarczajace.Oczywiscie ,tylko od autorki postu zalezy czy /oprocz informacji na ich stronie internetowej podanej przeze mnie/bedzie sie dowiadywala osobiscie na lotnisku czy tez dodatkowo przez telefon...
:-D:-D
Pozdrawiam a stokrotka_monika..Tobie zycze milego i spokojnego lotu:-D - Nenna1

Do góry stronyOffline

londonderry

Post #7

2008-05-22 14:03:59 (6 miesięcy temu)

londonderry

Kobieta

Z nami od: 20-05-2008

no niestety dzieli bagaż z Tobą,dla niuni mozesz wziasc tylko wozek,i musisz go zostawic przed wejsciem do samolotu a oni sie nim zajma,ja tez lecialam 1.5 miesiaca temu:-)
wiki michalowska

Do góry stronyOffline