MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wlasnie mam kryzys!!!

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ciesza

Post #1 Ocena: 0

2007-12-18 22:26 (18 lat temu)

ciesza

Kobieta

Z nami od: 29-08-2007

czy bedzie dobrze? Bedzie bo musi innego wyjscia nie ma i koniec!
czy beda kolejne kryzysy? beda i to nie jeden, ale po kazdym podniesiesz sie silniejsza. Bo tego ze sie podniesiesz jestem pewna bo masz dla kogo.
Do dziela kobieto zyj, po prostu zyj.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ulan1982

Post #2 Ocena: 0

2007-12-19 19:52 (18 lat temu)

ulan1982

Mężczyzna

Z nami od: 08-12-2007

SISTER niesluchaj gadki o tabletkach sorki ale to i tak nie pomoze tylko mozesz sie uzalerznic dobra rada co nas nie zabija to nas wzmacnia i po kolejnym kryzysie bedziesz silniejsza wiem ze nie jest latwo ale musisz to zniesc dla dzieciakow i dla siebie wierze w ciebie ze dasz rade pamietaj o rodzinie oni sie od ciebie nie odwroca a zawsze ci powiedza dobre slowo Inwestuj w siebie zaslogujesz!!!!! PAMIETAJ RODZINA

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

skibiki

Post #3 Ocena: 0

2007-12-19 20:39 (18 lat temu)

skibiki

Kobieta

Z nami od: 27-12-2006

Cytat:

2007-12-19 19:52, ulan1982 napisał(a):
SISTER niesluchaj gadki o tabletkach sorki ale to i tak nie pomoze tylko mozesz sie uzalerznic dobra rada co nas nie zabija to nas wzmacnia i po kolejnym kryzysie bedziesz silniejsza wiem ze nie jest latwo ale musisz to zniesc dla dzieciakow i dla siebie wierze w ciebie ze dasz rade pamietaj o rodzinie oni sie od ciebie nie odwroca a zawsze ci powiedza dobre slowo Inwestuj w siebie zaslogujesz!!!!! PAMIETAJ RODZINA
Dzieki brat Ty to wiesz jak mnie pocieszyc:-DNie martw sie tabletek nie wezme (bo nie moge),a ze RODZINA NAJWAZNIEJSZA to wiem i teraz tylko dzieki niej daje rade,kazdy pomaga i pociesza dobrym slowem jak tylko moze,wiem ze jestescie ze mna.DZIEKI ale ta sprawa tez dotyczy Ciebie i tak samo sie martwie jak Ty sobie radzisz z ta sytuacja.POZDRAWIAM:-]:-]
[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

skibiki

Post #4 Ocena: 0

2008-01-14 22:04 (17 lat temu)

skibiki

Kobieta

Z nami od: 27-12-2006

Wiem ze temat sie ciagnie i niektorych nawet drazni ale sa tu tylko 4 sciany ktore nawet nie slysza moich mysli,dlatego pisze.Znowu jest"ten dzien"zupelnie przypadkiem(a moze i nie)dowiedzialam sie(od brata) co sodzi o mnie brat i rodzina mojego meza.Otoz jestem s....a ktora chciala wykonczyc psychicznie matke i owego brata,podczas jego wakacji tutaj ponoc wyliczalam mu wode,i kupilam sandaly za ktore musialam potem wygrac w toto-lotka.Moj maz byl niesczesliwy ze mna i musial uciec a mazenstwo nasze trwalo bo on zrobil to dla dzieci.O kase mam sie nie martwic bo maz juz obliczyl ze bede ustawiona jak dostane taxy O BOZE nie mam sil naprawde mam dosyc,nie wiem co z tym robic z tymi myslami.Za miesiac jade z dziecmi do Polski chcialam isc to tesciow zeby nacieszyli sie wnukami ale w tej sytuacji gdzie maz mnie tak oczernil..:-WDlaczego tak jest ze ON odszedl i jeszcze gada takie bzdury,nie rozumiem nie poznaje go.Czy w ten sposob zaglusza swoje wyzuty sumienia????:-(:-[
[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

reivilo

Post #5 Ocena: 0

2008-01-14 22:51 (17 lat temu)

reivilo

Kobieta

Z nami od: 09-09-2007

Cytat:

2008-01-14 22:04, skibiki napisał(a):
O kase mam sie nie martwic bo maz juz obliczyl ze bede ustawiona jak dostane taxy O ......................nie wiem co z tym robic z tymi myslami.

jezeli twoj jescze maz ma takie podejscie do wlasnych dzieci i ciebie to ....moze dobrze ze odszedl......przeciez to szmaciarz a nie facet ......

a co zrobic z myslami - dam ci bardzo dobra rade chos bardzo trudna
Jezeli beda przychodzic mysli zwiazane z malzonikiem - wu=yrzucaj je ze swojego umyslu, zajmuj umysl innymi sprawami. Ciagle grzebanie sie w przykrym zdarzeniu to takie ciagle drapanie rany - wiec jak sie ma zagoic? Wywalaj z mozgu, nie rozmyslaj, nie gadaj o tym gadaj o wielu innych fajnych sprawach ...a jak tylko zle mysli beda wracac....znowu zastap je czyms milym moze zwiazanym z dziecmi praca? Z czyms co daje ci satysfakcje. Filmowe pytanie amerykanskiego psychoanalityka ...Chcesz o tym pogadac....wyrzuc to z siebie to plapka.
Ludzie myślcie ....to nie boli !!

Do góry stronyOffline

pawcio1978

Post #6 Ocena: 0

2008-01-14 22:57 (17 lat temu)

pawcio1978

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 23-06-2007

"Z kazdej ciemnej doliny jest jakies wyjscie, jakis teczowy szlak". (Piesn Indian Navajo).

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,