Str 2 z 2 |
|
---|---|
ciesza | Post #1 Ocena: 0 2007-12-18 22:26 (18 lat temu) |
Z nami od: 29-08-2007 Skąd: MANCHESTER |
czy bedzie dobrze? Bedzie bo musi innego wyjscia nie ma i koniec!
czy beda kolejne kryzysy? beda i to nie jeden, ale po kazdym podniesiesz sie silniejsza. Bo tego ze sie podniesiesz jestem pewna bo masz dla kogo. Do dziela kobieto zyj, po prostu zyj. |
ulan1982 | Post #2 Ocena: 0 2007-12-19 19:52 (18 lat temu) |
Z nami od: 08-12-2007 Skąd: kettering |
SISTER niesluchaj gadki o tabletkach sorki ale to i tak nie pomoze tylko mozesz sie uzalerznic dobra rada co nas nie zabija to nas wzmacnia i po kolejnym kryzysie bedziesz silniejsza wiem ze nie jest latwo ale musisz to zniesc dla dzieciakow i dla siebie wierze w ciebie ze dasz rade pamietaj o rodzinie oni sie od ciebie nie odwroca a zawsze ci powiedza dobre slowo Inwestuj w siebie zaslogujesz!!!!! PAMIETAJ RODZINA
|
skibiki | Post #3 Ocena: 0 2007-12-19 20:39 (18 lat temu) |
Z nami od: 27-12-2006 Skąd: Liverpool |
Cytat: 2007-12-19 19:52, ulan1982 napisał(a): SISTER niesluchaj gadki o tabletkach sorki ale to i tak nie pomoze tylko mozesz sie uzalerznic dobra rada co nas nie zabija to nas wzmacnia i po kolejnym kryzysie bedziesz silniejsza wiem ze nie jest latwo ale musisz to zniesc dla dzieciakow i dla siebie wierze w ciebie ze dasz rade pamietaj o rodzinie oni sie od ciebie nie odwroca a zawsze ci powiedza dobre slowo Inwestuj w siebie zaslogujesz!!!!! PAMIETAJ RODZINA ![]() ![]() ![]() [url=][img][/img][/url]
|
skibiki | Post #4 Ocena: 0 2008-01-14 22:04 (17 lat temu) |
Z nami od: 27-12-2006 Skąd: Liverpool |
Wiem ze temat sie ciagnie i niektorych nawet drazni ale sa tu tylko 4 sciany ktore nawet nie slysza moich mysli,dlatego pisze.Znowu jest"ten dzien"zupelnie przypadkiem(a moze i nie)dowiedzialam sie(od brata) co sodzi o mnie brat i rodzina mojego meza.Otoz jestem s....a ktora chciala wykonczyc psychicznie matke i owego brata,podczas jego wakacji tutaj ponoc wyliczalam mu wode,i kupilam sandaly za ktore musialam potem wygrac w toto-lotka.Moj maz byl niesczesliwy ze mna i musial uciec a mazenstwo nasze trwalo bo on zrobil to dla dzieci.O kase mam sie nie martwic bo maz juz obliczyl ze bede ustawiona jak dostane taxy O BOZE nie mam sil naprawde mam dosyc,nie wiem co z tym robic z tymi myslami.Za miesiac jade z dziecmi do Polski chcialam isc to tesciow zeby nacieszyli sie wnukami ale w tej sytuacji gdzie maz mnie tak oczernil..:-WDlaczego tak jest ze ON odszedl i jeszcze gada takie bzdury,nie rozumiem nie poznaje go.Czy w ten sposob zaglusza swoje wyzuty sumienia????
![]() ![]() [url=][img][/img][/url]
|
reivilo | Post #5 Ocena: 0 2008-01-14 22:51 (17 lat temu) |
Z nami od: 09-09-2007 Skąd: inąd |
Cytat: 2008-01-14 22:04, skibiki napisał(a): O kase mam sie nie martwic bo maz juz obliczyl ze bede ustawiona jak dostane taxy O ......................nie wiem co z tym robic z tymi myslami. jezeli twoj jescze maz ma takie podejscie do wlasnych dzieci i ciebie to ....moze dobrze ze odszedl......przeciez to szmaciarz a nie facet ...... a co zrobic z myslami - dam ci bardzo dobra rade chos bardzo trudna Jezeli beda przychodzic mysli zwiazane z malzonikiem - wu=yrzucaj je ze swojego umyslu, zajmuj umysl innymi sprawami. Ciagle grzebanie sie w przykrym zdarzeniu to takie ciagle drapanie rany - wiec jak sie ma zagoic? Wywalaj z mozgu, nie rozmyslaj, nie gadaj o tym gadaj o wielu innych fajnych sprawach ...a jak tylko zle mysli beda wracac....znowu zastap je czyms milym moze zwiazanym z dziecmi praca? Z czyms co daje ci satysfakcje. Filmowe pytanie amerykanskiego psychoanalityka ...Chcesz o tym pogadac....wyrzuc to z siebie to plapka. Ludzie myślcie ....to nie boli !!
|
|
|
pawcio1978 | Post #6 Ocena: 0 2008-01-14 22:57 (17 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 23-06-2007 Skąd: Leicester |
"Z kazdej ciemnej doliny jest jakies wyjscie, jakis teczowy szlak". (Piesn Indian Navajo).
|