Str 2 z 2 |
|
---|---|
zuzana | Post #1 Ocena: 0 2007-12-06 21:11 (17 lat temu) |
Z nami od: 01-12-2007 |
jesji jobcenterplus przyznaje income support skladam wszystkie dokumenty. Oraz od lekarza rodzinnego zwolnienia opisy choroby .Lekarz ma napisc ze umiera ,mowiac i tak by nic nie dalo .Maz jest bardzo ciezko chory po wypadku diagnozy lekarzy nie sa obiecujace .Dzieciaki i ja smiejemy sie ale wiemy ze mozemy stracic najblysza osobe kochana nam
|
Richmond | Post #2 Ocena: 0 2007-12-06 21:14 (17 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Na podanej wczesniej stronie jest tez adres do instytucji regulujacej Housing A. Tyle, ze najpierw musisz wyczerpac droge reklamacji w HA, a dopiero potem mozesz pisac wyzej. "The Ombudsman will only consider complaints that have been through the full internal complaint procedure first."
Najlepsza droga reklamacji jest pisemna, list warto wyslac za potwierdzeniem odbioru by miec dowod w dalszym postepowaniu. Mozesz tez interweniowac w gminie lub swojego posla (MP). A tak w ogole dlaczego zalatwiasz sprawy przez te HA? Czy tam Cie przekierowano z gminy? Jesli tak to mozesz tez probowac rozmawiac z wydzialem mieszkaniowym swojego urzedu. Carpe diem.
|
zuzana | Post #3 Ocena: 0 2007-12-06 21:27 (17 lat temu) |
przepraszam smiejemy sie i traktujemy chorobe jak grype nie wiem jak na pisac .Pierwszy raz jak usluszelismy jaka jest choroba to szok lzy smutek .Nawet nie wiedzielismy jak zachowac wiem ze kocham dana osobe i nie dopuszczam do mysli ze jest chory ,dzieciaki rowniez wiedza lekarz tlumaczyl im oraz tlumacz .Wiem jedno ze jstesmy razem i kochamy sie na zle dobre
|
zuzana | Post #4 Ocena: 0 2007-12-06 21:44 (17 lat temu) |
Richmond dziekuje mysle zglosic do jakiegos biura opisac sytulacje. Sama nie dam rady nie starcza mi juz sil.Wytlumacze dzieci ze bedziemy jesc chleb suchy i wode pic.Mowiac nie dlugo bedziemy mieszkac na ulicy .Tylko czym zasluzylismy bedac uczciwym wobec wszystkich pomagajac ,zostalo nam cierpienie i bol
|
zuzana | Post #5 Ocena: 0 2007-12-06 22:07 (17 lat temu) |
richmaond mam prosbe jak z panem skontaktowac sie jesli istnieje mozliwosc dziekuje serdecznie moj gg 5941865
![]() |