MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mleko modyfikowane

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 4 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

go-siak

Post #1 Ocena: 0

2008-11-06 12:29:46 (17 lat temu)

go-siak

Kobieta

Z nami od: 15-09-2008

Witam mi sie wydaje ze Twoj dzidzius ma taki maly zoladek i po prostu wiecej nie wipije ale to jest moja opinia.Ja daje mojej coreczce cow gate comfort 1 z probiotykiem jest rewelwcyjne moja Emilka nie ma kolek robi czesto kupki zaznaczam ze to juz trzecie mleko.Fakt tez je czesto co 3- 4godz.wypija malo ale za to mleko ma duzo kalorii.Pozdrawiam moze takie sprobujesz?:-D
szcześliwa żona i mamusia 3-córeczek:))

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

PAJDUS

Post #2 Ocena: 0

2008-11-06 12:53:51 (17 lat temu)

PAJDUS

Kobieta

Z nami od: 08-01-2008

dzieki go-siak mam juz ostatnia puszke tego cow gate i rozejeze sie za innym mlekiem,w Polsce dalabym mu kleik ryzowy i by bylo to bardziej syte niz te wszystkie mleka ale tego to napewno tutaj nie dostane,jeszcze musze zobaczyc w polskim sklepie moze cos takiego jest.:-)

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

butterfly42

Post #3 Ocena: 0

2008-11-06 13:39:34 (17 lat temu)

butterfly42

Kobieta

Z nami od: 27-02-2008

Mozna kupic tutaj roznego rodzaju kaszki ale wiekszosc jest dopiero od czwartego miesiaca.Moja córeczka bardzo szybko przestała jesc mleko w ciagu dnia-po prostu nie chciała i juz.W wieku czterech miesiecy zaczełam podawac jej zupki i bardzo szybko zaczeła jesc normalne posiłki,czyli to co my;-)nie mam z nia najmniejszych problemów....no moze poza spaniem;-)

Do góry stronyOffline

eladudzia

Post #4 Ocena: 0

2008-11-06 20:39:40 (17 lat temu)

eladudzia

Kobieta

Z nami od: 09-06-2007

moja młodsza córcia ma już 3 miesiące a od 2 tygodni je stałe posiłki typu: obiadki, deserki. Przez pierwsze dni miała problem z kupką ale teraz potrafi zrobić mi 3 razy dziennie.
Szkrabusia, ja robiłam kaszę manną w proporcjach: 250ml mleka/3-4 łyżeczki kaszy mannej. Wsypywałam ją do zimnego mleka i czekałam aż się zagotuje. Może spróbuj najpierw wsypać mniej.
Pajdus, jeżeli Twój bobasek ma kolki to spróbuj upajać go wodą. Moje dziewczynki kolek nie miałay ale starsze pokolenia tak robiły. Poza tym, są kropelki na kolki.
Go-siak, dzieciątko karmione co 3-4h to jest dobry wynik. Wiele matek chciałoby aby ich pociechy tak rzadko jadły.

Do góry stronyOffline

madziark

Post #5 Ocena: 0

2008-11-07 08:06:01 (17 lat temu)

madziark

Konto usunięte

dziewczyny moja ma za 3 dni 3 misiące.Nie chce mi pić herbatek, wody nawet jej robiłam zwykłą herbatkę taką słomkową.Czy mogę jej dać soczek już, może by to piła.Pije tylko mleczko żeby wypiła coś poza tym to nie.Dawałam jej koperkową i rumiankową a teraz nie chce, powinno się przepajać gdzy dziecko pije mleko modyfikowane.

Do góry stronyOffline

butterfly42

Post #6 Ocena: 0

2008-11-07 09:15:11 (17 lat temu)

butterfly42

Kobieta

Z nami od: 27-02-2008

Ja moim dziewczynom w tym czasie zaczynałam dawac kubusia rozcienczonego woda(na poczatek tylko ten marchewka,jabłko,banan)...mozesz spróbowac raz podac niewielka ilosc i zobaczyc czy dziecku nic nie bedzie;-)

Do góry stronyOffline

eladudzia

Post #7 Ocena: 0

2008-11-07 09:38:32 (17 lat temu)

eladudzia

Kobieta

ja zaraz po urodzeniu dziewczynek dawałam im herbatkę Plantex. Później przeszłam na koperkową i rumiankową, no i na wodę. Starszej dawałam soczek już po miesiącu. Niestety moja 3-miesięczna nie chce teraz butli. Próbuję z kubkiem niekapkiem ale też nie przynosi to efektów. Wcześniej piła mi herbatkę i mleko z butelki a teraz nie chce. Wychodzą jej ząbale i pewnie dlatego. :-[

Do góry stronyOffline

PAJDUS

Post #8 Ocena: 0

2008-11-07 13:26:07 (17 lat temu)

PAJDUS

Kobieta

dzieki dziewczyny za rady.na kolki dla krzysia stosowalam juz wszystko infacol,lefax i to troche nawet pomaga ale maly juz wypil tego chyba z 6 butelek(razem)i nic mu nie przechodzi wszyscy mi mowia ze do 3 miesiecy i powinno samoistnie przejsc,zobaczymy.zakupilam mleko dla glodnych dzieci z cow gate i zobaczymy czy cos pomoze.juz niemoge sie doczekac kiedy malay bedzie mial 4 miesiace i wprowadzimy nowe produkty.:-D;-)

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

PAJDUS

Post #9 Ocena: 0

2008-11-20 11:44:03 (16 lat temu)

PAJDUS

Kobieta

dziekuje za rady wyprubowalam mleko cow gate dla glodnych dzieci poprostu rewelka maly w nocy potrafi przespac 6 godzin bez karmienia i co najlepsze kolki sie skonczyly.niewiem czy to od mleka ale jakos w tym samym czasie.szkada ze nie zajzalam na te forum wczesniej i nie popytaklam maly przeszlo 2 miesiace sie meczyl z kolkami i glodowal.ale teraz juz jest wporzadku.pozdrawiam.:-D

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

eladudzia

Post #10 Ocena: 0

2008-11-20 12:17:48 (16 lat temu)

eladudzia

Kobieta

a u mnie też nastąpił postęp. Wprawdzie mleka modyfikowanego nie chce pić ale kaszki z HEINZ`a badzo chętnie. No i deserki i obiadki z tej firmy. Mają duży wybór. Dzisiaj ją ważyłam w przychodni i waży mi już 6,5kg a za 5 dni skończy 4 miesiące. Faktem jest to, że duża się urodziła, bo 4,680 ale z jej apetytem tak różnie bywa. Dużo jej nie trzeba jak na tak duże dzicko.:-D

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,