MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kamil Durczok???

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 6 z 36 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ... 34 | 35 | 36 ] - Skocz do strony

Str 6 z 36

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

karjo1

Post #1 Ocena: 0

2015-02-11 11:56:29 (10 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Bardziej chodzi o to, ze ktos skorzysta z propozycji, po latach, jak sie nie da wiecej wycisnac ze zrodelka/uklad przestaje sie oplacac, wyskakuje z rewelacjami.
Jeszcze raz, w przypadku Durczoka chodzi o doroslych, swiadomych czynu ludzi. Nie ma obowiazku robienia tu i teraz i w taki sposob kariery, mozna dac w pysk i odwrocic sie na piecie.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

SweetLiar

Post #2 Ocena: 0

2015-02-11 12:04:21 (10 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Czyli nie ma problemu. A właściwie jest problem tylko, że to Durczok jest tu ofiarą. Można i tak.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

krakn

Post #3 Ocena: 0

2015-02-11 12:05:16 (10 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Nie, po prostu ta druga, zrobiła by tak jak ta, jak to ją sama nazwałaś Normalna, i poszła by gdzie indziej, sprowokowanie do powtórzenia propozycji? czy to aż tak trudne?

Nie waha się?
Bo co?
wchodzisz na rozmowę, facet mówi stanowisko za tyłek i co?
Od razu kiecka w górę, czy są jakieś hamulce i trzeba się zastanowić?

Bo jak nie ma nad czym się zastanawiać to chyba uważa że jest to naturalne i dupa nie mydło, jak trzeba to się używa, a się nie zużywa,
jest to normalne zachowanie?

Dla mnie nie, nie pi@ bym się z kobietą tylko dlatego że chce mi dać robotę.
Choć jestem facetem i PODOBNO zgodnie z naturą podobno naturalne jest że facet pi@@ kilkanaście kobiet dziennie ... w swojej wyobraźni :)))

Ale od wyobraźni do czynów jeszcze daleka droga, przynajmniej tak jak powiedziałaś, dla normalnych.
I choć uwielbiam kobiety i cycki to sorry, są granice, sex to nie biznes, na dziwki nie chodziłem, szefowej też bym nie ruszył, jeżeli miało by to być tylko dla pracy.

Cytat:

2015-02-11 12:04:21, SweetLiar napisał(a):
Czyli nie ma problemu. A właściwie jest problem tylko, że to Durczok jest tu ofiarą. Można i tak.

A kto powiedział że jest ofiarą?
Jeżeli faktycznie sprawa miała miejsce to po prostu był to układ gdzie wilk syty i owca cała.
:-8 ruch w interesie , i interes w ruchu, czyli wspólnie ubili biznes, świadomi, dorośli ludzie :>
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #4 Ocena: 0

2015-02-11 13:03:24 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2015-02-11 13:12:29 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #6 Ocena: +1

2015-02-11 13:16:02 (10 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z komentarza Karjo wynika, że poniekąd jest ofiarą. Biedny, dał sie zwabić na pokuszenie niczym biblijny Adam, a teraz ktoś wyskakuje z rewelacjami.
Po pierwsze dobrze, że wyskakuje bo przez to nie będzie czuł się bezkarny.
Po drugie, piszecie że dorośli ludzie i nic na siłę. Z jednej strony racja. Prostytucja nie jest nielegalna, ale nakłanianie do niej już tak. Są kobiety dla których praca w burdelu czy robienie kariery przez łóżko nie jest niczym nadzwyczajnym, ale to nie powód, żeby w każdej kobiecie widzieć prostytutkę.
Kiedyś Durczakowi ktoś zarzucał, że był na wizji pod wpływem i wtedy całe środowisko stanęło za nim murem. Teraz to samo środowisko milczy.

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #7 Ocena: 0

2015-02-11 13:21:02 (10 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Nie obwiniam kogokolwiek na podstawie paru newsow prasowych i tyle.
Bardzo wyraznie rozgraniczam uklad intymny doroslych, swiadomych swego postepowania i konsekwencji od wykorzystania zaufania i skrzywdzenia dzieci w pelni zaleznych od opiekunow.

Do góry stronyOffline

ynop79

Post #8 Ocena: +1

2015-02-11 15:35:23 (10 lat temu)

ynop79

Mężczyzna

Z nami od: 15-03-2013

Cytat:

2015-02-11 14:15:53, wiciazkruzewnik napisał(a):
... Zreszta guzik mnie Durczok obchodzi, dziennikarstwo tvn to i tak prostytucja i Nic mnie nie zdziwi

piwko dla tego Pana

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #9 Ocena: +1

2015-02-11 21:15:07 (10 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 29-03-2013

Cytat:

2015-02-11 21:07:37, mancun napisał(a):
A co, zazdrościsz im poziomu testosteronu?
W sumie nie dziwi, mężczyźni z wysokim poziomem testosteronu nie przesiadują w internetach - oni używają życia, zamiast tracić czas na jałowe dyskusje.
To i ja ide poużywać, życzę miłego dalszego bicia piany :)

Tak patrze na twoje wypowiedzi, napisalbym ci cos o twoim nadmiarze testosteronu, ale... po co.

Panu samcowi alfa durczokowi juz dziekujemy, polegl na polu chwaly, grunt ze zaatakowal w dobra strone *ROFL*

http://naszeblogi.pl/52138-durczok-do-cna-skompromitowal-premier-kopacz

[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 11-02-2015 21:16 ]

Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #10 Ocena: 0

2015-02-11 22:59:56 (10 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Ten wywiad Durczoka z Kopacz to z kiedy jest? Bo w faktach go dzisiaj nie było, ani wczoraj, ani przed wczoraj...
Ten link do bloga MK dodałam bo wiedziałam, że coś na W o tym pierwsze pisało, nie byłam pewna czy Wyborcza czy Wprost, więc żeby uprzedzić "argumenty" w rodzaju "Wybiórcza napisała"... A że nikt blogerowi nie odpisał to dziwi mnie mniej niż to, że stacja milczy i nawet cienia oświadczenia żadnego nie widać. Widocznie czekają aż sprawa przycichnie, ale internet nie zapomina.

Do góry stronyOffline

Strona 6 z 36 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ... 34 | 35 | 36 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,