MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Joe Cocker nie żyje ;-(

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Nie_z_tej_bajki

Post #1 Ocena: 0

2014-12-22 18:54:26 (10 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Dopiero co usłyszałam w radio...
Tak mi przykro...
:-(
"Legendarny angielski wokalista rockowy i popowy. Miał 70 lat. Od dłuższego czasu walczył z rakiem płuc...
Niestety walkę przegrał :-[

Taki GŁOS!! *SORRY*
Kolejny raz w tym roku, coś mi się w głowie nie mieści... czas płynie, ja wiem.... ale coraz więcej Wielkich ( przynajmniej dla mnie ) ludzi odchodzi...

Żegnam Cię Mistrzu moich wzruszeń...

[***]

[ Ostatnio edytowany przez: Nie_z_tej_bajki 22-12-2014 19:01 ]

Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

Post #2 Ocena: 0

2014-12-22 19:30:56 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #3 Ocena: 0

2014-12-22 21:21:39 (10 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Dla mnie ten jego "zachrypnięty" głos, był po prostu wspaniały...

Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

ewamik

Post #4 Ocena: 0

2014-12-23 02:44:56 (10 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

1,5roku temu byłam na jego koncercie w Londynie. To było moje marzenie od.....nie pamiętam ilu lat.I uwierzcie mi,gdy zaczął śpiewać ja sie wzruszyłam. Sala była zapchana.
Spiewał bez playbacku,z bisami...z tą swoją energią,charakterystycznym machaniem rękoma,ubrany na czarno. Nie dał na siebie czekać,nie spóźnił się...a pod koniec były 2-3 bisy.
Pomimo smutku ciesze się,że dane mi było go zobaczyć,usłyszeć. To był artysta po którym zostanie puste miejsce i chyba nikt go nie zapełni.
szkoda,że prawdziwe gwiazdy odchodzą...zostaja komercyjne gwiazdeczki,gwiazdeczki jednego sezonu,jednej piosenki,płyty.

Znalazłma gdzieś filmik właśnie z tego koncertu,który odbył sie w Hammersmith Apollo

[ Ostatnio edytowany przez: ewamik 23-12-2014 03:03 ]

Do góry stronyOffline

kasik62

Post #5 Ocena: 0

2014-12-23 07:33:40 (10 lat temu)

kasik62

Kobieta

Z nami od: 24-09-2008

Ja pamiętam jego koncert w Poznaniu z 17 lat temu, wyszedł z marynarce, którą zdjął po pierwszym utworze, podwinął rękawy od koszuli i bez migdalenia się do publiczności, bez żadnych sztucznych "i love you", " you are the best" zabrał całą publikę zgromadzoną w poznańskiej arenie w cudowną podróż muzyczną.

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,