MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

"Ida" walczy o Nagrodę Publiczności Europejskiej Akademii Filmowej

« poprzednia strona

Strona 6 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

Str 6 z 6

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

SweetLiar

Post #1 Ocena: 0

2015-03-06 13:09:55 (10 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Nie Marky, ja w filmie tego gatunku widzę sztukę i uważam, że Ida powinna też dostać Oskara za zdjęcia bo w tej kategorii zasłużyła sobie jeszcze bardziej na nagrodę.
Z Ziarna Prawdy natomiast dowiedziałam się kilku interesujących rzeczy m.in o Sandomierzu. Przeczytaj kiszkę jeśli lubisz dobry kryminał, sam Miłoszewski jest znany na całym świecie, jego książki zostały przetłumaczone na wiele języków. Fajnie, że powstanie ekranizacja tej książki.
Wracając do filmu to Ida i Oscar dla niej potwierdza, że w Polsce powstaje coraz więcej dobrych filmów zamiast małpowanych amerykańskich komedii romantycznych.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

keramczak

Post #2 Ocena: 0

2015-03-06 13:28:32 (10 lat temu)

keramczak

Mężczyzna

Z nami od: 09-02-2010

Cytat:

2015-03-06 13:09:55, SweetLiar napisał(a):
Nie Marky, ja w filmie tego gatunku widzę sztukę i uważam, że Ida powinna też dostać Oskara za zdjęcia bo w tej kategorii zasłużyła sobie jeszcze bardziej na nagrodę.
Z Ziarna Prawdy natomiast dowiedziałam się kilku interesujących rzeczy m.in o Sandomierzu. Przeczytaj kiszkę jeśli lubisz dobry kryminał, sam Miłoszewski jest znany na całym świecie, jego książki zostały przetłumaczone na wiele języków. Fajnie, że powstanie ekranizacja tej książki.
Wracając do filmu to Ida i Oscar dla niej potwierdza, że w Polsce powstaje coraz więcej dobrych filmów zamiast małpowanych amerykańskich komedii romantycznych.

Film ekranizacja powieści "ziarno prawdy" już powstał główna rolę gra Wieckiewicz.

rawdy-2014-705248" target="_blank">http://www.filmweb.pl/film/Ziarno+prawdy-2014-705248
#MajsterNaStulecie

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

Strona 6 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,