MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Prof. Chazan czyli kłamstwo medialne

« poprzednia strona

Strona 11 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

Str 11 z 11

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

SweetLiar

Post #1 Ocena: 0

2015-05-01 14:33:52 (10 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Mówiłam ci, żebyś sobie odświeżył w wikipedii jak ci coś umknęło nt prawa pacjentów

"prawo do informacji: a) o stanie zdrowia, rozpoznaniu, proponowanych oraz możliwych metodach diagnostycznych i leczniczych, dających się przewidzieć następstwach ich zastosowania albo zaniechania"

Także nie zamierzam nikogo degradować, niech się każdy leczy jak chce, ale lekarz ma obowiązek pacjenta poinformować jak wyżej co pan Chazan najzwyczajniej w świecie olał bo jego sumienie jest ponad prawem.

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anthrax

Post #2 Ocena: 0

2015-05-01 16:29:39 (10 lat temu)

Anthrax

Z nami od: 31-01-2009

Cytat:

2015-05-01 13:08:25, SweetLiar napisał(a):
Cytat:

2015-05-01 11:41:11, Anthrax napisał(a):
Z twojego postu wynika ze to by byla jakas degradacja. Gdzie jest Twoj szacunek do ludzi tego zawodu?

Błędnie odebrałeś mój komentarz, nikogo nie miałam intencji degradować, napisałam o ziołolecznictwie w kontekście klauzuli sumienia. Jeśli komuś sumienie nie pozwala wykonywać zawodu zgodnie z obowiązującym prawem to powinien zająć się czymś co nie będzie generować tego rodzaju rozterek.

Hmm, nie sadze ze blednie cos odebralem, ale niech Ci bedzie.

Napisalas wyraznie

2015-05-01 11:03:44, SweetLiar napisał(a):

Lekarz, ktory ma w poważaniu prawa pacjenta powinien stracić prawo do wykonywania zawodu i zająć się np ziołolecznictwem.

Polemizujesz na temat szanowania praw pacjenta. Zielarze wlasnie pracuja z pacjentami. Nie proponuj wiec zeby ten ktos przerzucal sie do innej dziedziny medycyny. Gdybys faktycznie nie uwazala ziololecznictwa za degradacje - zaproponowalabys inna branze, np budowlanke lub kopanie rowow, zeby w ogole ta osoba z pacjentami nie miala nic wspolnego.

-----------.Bee alive!!..: w w w. s a v e o u r b e e s. o r g. u k --------------------- Support Bacteria - It's The Only Culture Some People Have

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona 11 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,