MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Jaka jest prawda? Smierc Magdy.

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 14 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 13 | 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

Str 14 z 16

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Antique

Post #1 Ocena: 0

2012-07-14 08:27:10 (13 lat temu)

Antique

Kobieta

Z nami od: 04-03-2012

Cytat:

2012-07-12 22:25:26, Sebek1980 napisał(a):
Cytat:

2012-07-12 15:59:55, ewelazk napisał(a):
no to potanczy jak jej zagraja w pierdlu!

Nie sadze, teraz takie kur**two trzymaja w odosobnieniu, zeby im sie krzywda nie stala, bo prawa czlowieka itp.
Jedynie co, to moze sie sama wyhustac, a juz raz niby probowala jakis proszek pozrec.

Jesli zarzuty sie potwierdza, a wszystko wskazuje na to ze tak, to jedyne co pozostaje, to nadzieja, ze ta ku**a nie bedzie zbyt dlugo zyla na koszt podatnikow.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Sebek1980</i> 12-07-2012 22:32 ]

oni znajsa sposob i chwile zeby z nia zatanczyc 8-)
Wole nie miec nic, niz miec cos na niby...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Antique

Post #2 Ocena: 0

2012-07-14 08:38:49 (13 lat temu)

Antique

Kobieta

Cytat:

2012-07-12 23:01:05, ie2ox4 napisał(a):
Cytat:

2012-07-12 20:17:09, grubasson napisał(a):
Ciekawe czy była na tyle bystra jak kapitan Frncisco Schettino, który także "nieumyślnie" zabił 32 osoby wprowadzając statek na skały?

Schettino ostatnio za wywiad zgarnął ponad 50 tysięcy euro a Kaśka paplała ozorem sporo, więc chyba kasę na papugę ma...

Cytat:

2012-07-12 21:15:03, treetwoone napisał(a):
powiem szczerze ze polecialy mi lzy jak sie dowiedzialam ze wkoncu postawili jej zarzuty. Mam gleboka nadzieje ze nie ujrzy swiatla dziennego juz nigdy. Zycze jej dlugiego okropnego zycia w pierdlu, tak samo matce z bedzina i tej co zabila 5letniego synka..NIECH SPRAWIEDLIWOSCI STANIE SIE ZADOSC
Cytat:

2012-07-12 22:25:26, Sebek1980 napisał(a):
Cytat:

2012-07-12 15:59:55, ewelazk napisał(a):
no to potanczy jak jej zagraja w pierdlu!

Nie sadze, teraz takie kur**two trzymaja w odosobnieniu, zeby im sie krzywda nie stala, bo prawa czlowieka itp.
Jedynie co, to moze sie sama wyhustac, a juz raz niby probowala jakis proszek pozrec.

Jesli zarzuty sie potwierdza, a wszystko wskazuje na to ze tak, to jedyne co pozostaje, to nadzieja, ze ta ku**a nie bedzie zbyt dlugo zyla na koszt podatnikow.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Sebek1980</i> 12-07-2012 22:32 ]

Jak tak się nakręcicie to wam na duszy lżej? Weselej?
Kim byliście w poprzednim wcieleniu że tego wam brakuje?

jest taka sprawiedliwosc, ktora nazywa sie oko za oko...sprawiedliwosc sluszna jesli dowiesc 100% winy. skad sie bierze w dzisiejszych czasach takie politowanie i obrona rzeczy nie wybaczalnych i ludzi ktorzy swoim postepkiem lamia najprostsze formy czlowieczenstwa. ta .... zabila wlasne dziecko. trzymala swoja mala coreczke na rekach patrzyla w jej ufne duzo piekne brazowe oczy, czula cieplo jej malego cialka. BEZBRONNEGO, kochajacego....i zgasila ja dla wlasnej wygody. bo miala taka moc, dokonala nieludzkiej decyzji. nalezy jej sie kara, najgorsza, najpodlejsza...sama mam coreczke niewiele mlodsza od madzi...nie wyobrazam sobie dnia w ktorym przypadkiem moglabym zrobic jej chocby malenka krzywde. od samego zla gorsze jest chyba tylko dobro, ktore pozostaje wobec zla obojetne...

Do góry stronyOffline

Antique

Post #3 Ocena: 0

2012-07-14 08:40:47 (13 lat temu)

Antique

Kobieta

Cytat:

2012-07-12 23:45:57, ie2ox4 napisał(a):
Cytat:

2012-07-12 23:29:18, izap721 napisał(a):
A Ty co,żałujesz jej czy zazdrościsz:-o:-?

Ta k...co udusiła swojego synka była w ciąży i w kwietniu podobno urodziła,ale dziecka też nie ma...

Czytając taki post widzę Cię jako osobę która w przypływie samo nakręcenia się złymi emocjami, emanuje niesamowicie złą energią, którą "karmi" otoczenie i może doprowadzić Ciebie do bardzo podłych czynów. Uważasz że ukręcenie łba bardzo złej osobie to jest chwalebny czyn? Ja uważam, że złej osobie, łeb może ukręcić tylko gorsza osoba.
No i co z tym "nie życz bliźniemu..."

ona prawdopodobine ukrecila glowke glowke swojej polrocznej coreczce...takie emocje sa zupelnie zrozumiale. i to nie znaczy ze wszyscy ktorzy daja sie im ponosic mogliby wogole cos takiego zrobic

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2012-07-14 09:44:18 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

OKidoki444

Post #5 Ocena: 0

2012-07-14 09:57:46 (13 lat temu)

OKidoki444

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 10-06-2012

mnie to bardzo poruszylo na samym poczatku kiedy zrobila tylu ludzi w konia mowiac ze ktos porwal jej dziecko,pozniej juz bylo dla mnie przynajmniej oczywiste ze ona dalej klamie i czekam spokojnie az sie sprawa wyjasni...po co sie nakrecac nie wiem nie ma to najmniejszego sensu bo w zaden sposob na wynik sledztwa wpynac na szczescie nie mozna a i dziecu juz nic zycia nie zwroci niestety...
[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #6 Ocena: 0

2012-07-14 10:12:47 (13 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Powiem wam tylko tyle. Dziwie się że jeszcze ktokolwiek ma ochotę gadać na temat "matki" tej małej kruszynki.
Nie warto po prostu. Lepiej spozytkowac energie zużytą na klikanie w klawiaturę na cokolwiek co może w przyszlosci chociażby w jakimkolwiek stopniu zapobiec takiej tragedii.
Wypełnijcie Direct debit na NSPC czy inną charytatywną organizacje wspomagającą dzieci które są lub były ofiarami przemocy, a nie bez sensu klikać i nakręcać spirale nienawiści.
Robicie z katarzyny w. gwiazdę internetu, negatywną ale gwiazdę. Nie warto o niej pisać, po prostu nie warto.To moje zdanie.

Do góry stronyOffline

macadi

Post #7 Ocena: 0

2012-07-14 10:48:50 (13 lat temu)

macadi

Kobieta

Z nami od: 02-12-2010

Cytat:

2012-07-14 10:12:47, Dwunasty napisał(a):
Powiem wam tylko tyle. Dziwie się że jeszcze ktokolwiek ma ochotę gadać na temat "matki" tej małej kruszynki.
Nie warto po prostu. Lepiej spozytkowac energie zużytą na klikanie w klawiaturę na cokolwiek co może w przyszlosci chociażby w jakimkolwiek stopniu zapobiec takiej tragedii.
Wypełnijcie Direct debit na NSPC czy inną charytatywną organizacje wspomagającą dzieci które są lub były ofiarami przemocy, a nie bez sensu klikać i nakręcać spirale nienawiści.
Robicie z katarzyny w. gwiazdę internetu, negatywną ale gwiazdę. Nie warto o niej pisać, po prostu nie warto.To moje zdanie.

Popieram. Ciekawa jestem czy chociaz czesc tych osob rzucajacych wyzwiska robi cos dla innych dzieci potrzebujacych, chocby wplacajac po pol funta na jakas organizacje. Nie sledze historii Katarzyny czy jak jej, wiec pewnie zostane zaraz zmieszana z blotem, ale nie rzucilabym w nia kamieniem bo nie wiem jak bylo naprawde. Dziwi mnie raczej, ze policja i prokuratura sa tak nieudolne, ze stawiaja zarzuty dopiero po wielu miesiacach. Moze nie doczytalam bo nie pasjonuje sie ta historia ale nie wiem jakie dowody niby nagle sie pojawily, czy zakladajac, ze byl to wypadek z uderzeniem w glowe smierc nie bylaby rownie 'nagla i gwaltowna'? czy specjalisci potrzebuja az pol roku, zeby zbadac przyczyne smierci? jakos nie bardzo to ogarniam, albo raczej wydaje mi sie, ze komus zalezy na utrzymywaniu taniej sensacji.

Do góry stronyOffline

kksiezniczka

Post #8 Ocena: 0

2012-07-14 11:50:20 (13 lat temu)

kksiezniczka

Kobieta

Z nami od: 22-12-2006

Cytat:

2012-07-14 10:12:47, Dwunasty napisał(a):

Bo ludzie zawsze byli żądni krwi.
Myślisz,że ktoś by oglądał wiadomości gdyby tam były tylko dobre,pozytywne informacje?
...Wehikuł czasu to byłby cud...

Do góry stronyOffline

kociefraszki

Post #9 Ocena: 0

2012-07-14 15:00:21 (13 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Z nami od: 24-03-2011

Niezla uwaga, kksiezniczko... Najlepiej sie sprzedaja krew i lzy.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Dangerous__girl

Post #10 Ocena: 0

2012-08-03 20:27:40 (13 lat temu)

Dangerous__girl

Kobieta

Z nami od: 13-02-2011

czytaliscie:-o
uduszona

[ Ostatnio edytowany przez: Dangerous__girl 03-08-2012 20:28 ]

Do góry stronyOffline

Strona 14 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 13 | 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,