MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Palikot mówi

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 8 z 13 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ... 11 | 12 | 13 ] - Skocz do strony

Str 8 z 13

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2011-12-16 13:02:29 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2011-12-16 13:05:43 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #3 Ocena: 0

2011-12-16 13:10:46 (13 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

No cóż x_fish. Między apoteozą anarchii, a moimi poglądami na różne tematy jest jednak różnica. I to dość spora. A tak a'propos to jazzu słucham. To dopiero środowisko jaraczy!

Marian masz rację, nie zajrzałam do linków. Laik w temacie nie musi mnie uświadamiać. Te lektury są zapewne bardzo interesujące i pewnie nadają się jako materiał uzupełniający do wcześniejszego źródła za i przeciw.

Oczywiście, że wolę jak ktoś ma własne zdanie i bez cytowania, linkowania potrafi się na dany temat wypowiedzieć. Jak najbardziej przez pryzmat swoich doświadczeń (jak w przypadku Ady od strony prawnej plus własne przemyślenia, Ciupka czy Wujka z autopsji).

edit: Odnoszę wrażenie, że tak na prawdę motyw przewodni niewiele was interesuje. Najistotniejszy jest dla was kontekst polityczny.
Tylko to was tu przyciągnęło, nie istota problemu.

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 16-12-2011 13:15 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOnline

Post #4 Ocena: 0

2011-12-16 13:16:33 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #5 Ocena: 0

2011-12-16 13:30:57 (13 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Dokładnie.

A tak poza tym, traktujesz ten wątek jako przekonywanie do swoich racji? Bo ja nie.

Ma 12ty, Ada, czy inni swoje zdanie. Niech sobie mają. Nic mi do tego.

;)

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOnline

Post #6 Ocena: 0

2011-12-16 13:33:36 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2011-12-16 14:20:44 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

stanislawski

Post #8 Ocena: 0

2011-12-16 15:07:16 (13 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Moje doswiadczenie jest dosć specyficzne. Ale dlatego nawet nie jaram grassu.
Na początku w ogóle nic po trawie nie odczuwałem albo minimalnie. Nie wiedziałem z czego moi kumple się cieszą.

Później zaczęła działać tak, że jestem zbyt podekscytowany, chce mi się np. bardzo chędożyć. Ale to pół biedy. Kiedy zapaliłem pierwszej nocy, na swoim pierwszym mieszkaniu w UK, byłem sam. Nie miałem telewizora, radia, tylko odtwarzacz CD z jedną płytą Metalliki. Wysłuchałem, wypaliłem... i nie zasnąłem do 6 rano. Słyszałem każdy szelest, każde odkształcenie drewna - nie mieszkałem nigdy wczesniej w chałupie z drewna. Do tego w kuchni włączyło się swiatło samo w srodku nocy (jak się okazało - nie duchy, ale sprytny, trójpozycjny wyłącznik). Cos strzeliło w łazience - to spadły do wanny moje jeansy, wiszące tam po praniu. Itd.
Dlatego pozostałem przy wódce.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

doritos

Post #9 Ocena: 0

2011-12-16 15:23:34 (13 lat temu)

doritos

Kobieta

Z nami od: 10-12-2009

Pmarcys1, przeczytalam Twoj znaleziony w necie artykul...:-)

Tym, ktorzy uwazaja zeby zalegalizowac narkotyki miekkie, chcialam tylko przekazac, ze od takich wlasnie sie zaczyna. Marihuana szybko sie nudzi i nastepuje chec na wieksze i dluzsze "halo". Do tego juz tylko krok do uzaleznienia sie...

Jestem przeciwna gwalcicielom, prostytutkom, pedofilom, zlodziejom, mordercom, alkoholikom, dealerom narkotykow i narkomanom tez.

Legalizacji narkotykow mowie NIE!

Ps. Czy Ci, ktorzy sa ZA, zdaja sobie sprawe ze ich dzieci beda miec pelny dostep do narkotykow? A moze Wasze pociechy skreca sobie blanta w domu razem z Wami lub na parapetach zamiast kwiatow bedziecie hodowac wspolnie liscie konopii narkotycznej?

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #10 Ocena: 0

2011-12-16 15:42:05 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 8 z 13 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ... 11 | 12 | 13 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,