Cytat:
2011-12-16 00:56:02, Adacymru napisał(a):
Mi chodzilo o kwestie, ze juz jeden srodek nieszczesc mamy, czy potrzeba nam kolejnego legalnego?
To może by zdelegalizowac ten który juz mamy żeby było sprawiedliwie?żeby alkoholik amator nie czuł się lepszy bo jego gówno jest legalne a moje nie.
Wyobraźmy sobie szanowanego wszem i wobec forumowicza siedzącego teraz przed komputerem popijającego browca czy łiskacza i mówiącego pod nosem...Narkomani **** palą trawkę.
Każdy powinien mieć prawo zniszczyć sobie życie po swojemu.
Pomimo ze Ty Ada masz dowody (prawdopodobnie jako jedyna na świecie) na agresję po spożyciu THC to mi nikt nie wmówi że tak jest.Używałem/nadużywałem jednego i drugiego i porównanie mam jakie mam.Po alkoholu pakowałem się albo w ręce milicji albo w inne kłopoty.Po trawce pakowałem się prosto do łóżka.
P.S. z kim bym tu nie rozmawiał na temat legalizacji Marihuany w PL to pukają sie w czoło ze to nigdy nie przejdzie.Nie zabija dojnej krowy...Największe łapówy dla milicji i urzędników/polityków ida z tej branży.Jakby sie to ukróciło to by sie musieli za robotą jakąś rozejrzeć żeby standard życia utrzymać.Nie mówią tego ludzie praworządni chodzący co niedziele do koscioła tylko nierzadko typy które takie łapówki płacili.
Ale ja tam wierzę że Palikot zagra na nosie nygusom.On jest ustawiony i jemu haracz z dragów do szczęścia niepotrzebny.
[ Ostatnio edytowany przez: znowu-ciupek 16-12-2011 01:31 ]