Str 4 z 13 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2011-12-15 08:54:29 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #2 Ocena: 0 2011-12-15 08:58:23 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #3 Ocena: 0 2011-12-15 09:00:29 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
znowu-ciupek | Post #4 Ocena: 0 2011-12-15 09:16:43 (13 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Cytat: 2011-12-15 08:54:29, x_fish napisał(a): Cytat: 2011-12-14 20:56:58, galadriel napisał(a): Z dostępem, to jest tak, że jak komuś zależy, to i tak drogę znajdzie. I będzie wspierał finansowo przestępców. Jak ktos uwaza, ze kupowanie dragow na ulicy od handlarza w ciemnej uliczce albo w kiblu w dyskotece jest tak samo proste jak kupowanie papierosow czy alkoholu w sklepie to nie mamy o czym gadac. Troszkę za dużo Hamerykańskich filmów.To kupowanie na ulicy od handlarza to taki gryps...coś na wzór dres w 3 paski i stara 3ka (beta). Nikt teraz nie buja się po ulicy z towarem jak nie przymierzając starej babie cyce.... Chcesz zioło czy co co tam jeszcze to dzwonek i ktos Ci to podrzuci albo da cynk gdzie masz podlkepać.Zadne ciemne zakamarki i takie sprawy rodem z Hollywodzkich produkcji. Chyba że grubasy jak sprzedają grubsze ilości ale takich się nie spotyka.Maja gdzieś swój świat i się z niego pewnie nie wychylają. |
Post #5 Ocena: 0 2011-12-15 09:37:51 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2011-12-15 09:50:40 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
znowu-ciupek | Post #7 Ocena: 0 2011-12-15 10:04:45 (13 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Cytat: 2011-12-15 09:37:51, x_fish napisał(a): No widzisz dzieki temu, ze sa nielegalne nie mam pojecia jak i gdzie je kupic i nigdy ich nie probowalem. Jakby byly w sklepie to pewnie bym za mlodu testowal jak fajki czy alkohol. Dosyć że uzal;eżniłem się od fajek i ni huhu nie mogę sie z tego wymiksować.Alkoholu niby nie piję w duzych ilościach ale piwko codziennie musi być więc jakby nie patrzeć kolejne uzależnienie. Trawsko spróbowałem dopiero tutaj 6 lat temu.Raz paliłem codziennie(jak było towarzystwo) teraz tylko wtedykiedy naprawdę mam ochotę.Gdyby uzależniało miałbym kolejny nałóg.Ale nie uzależnia i to jest fakt.Jak paliłem codziennie to po jakims czasie strasznie zamulało i nie chciało sie tego do rąk brać(w przeciwieństwie do fajek czy piwska).Kolejne miesiące nie paliłem.Teraz palę tylko jak mam szczególną ochotę i odpowiednie towarzystwo.Palenie samemu wogóle nie kręci bo się zawiesisz jak Atari.Piwsko smakuje nawet do lustra albo z byle kim.Mam parę osób z którymi lubię palić bo to wesołe typki i jest tak jak być powinno.Cięzko nam się zgadać bo jak ja mam wolne to oni tyrają i na odwrót.Ale jak palimy to jest grubo.Nikt wtedy nie szuka flaszki bo po tym gównie się tylko zdycha na drugi dzień a jak mam chorować za własne ciężko zarobione pieniądze to ja to ***. Fakt że są typy co pala codziennie a czego za dużo tego i świnia nie chce.Zielsko ryje beret tak samo jak gorzała jak będziesz spożywał codziennie.Taki co jara codziennie będzie się zapominał "Gandzia zostawia ślady jak sanek płoza ,ma pamięć zawodna jak prognoza-to skleroza jak to dawno temu Rach nawinął. Ale powiedzcie szczerze jakie są skutki nadmiernego spożywania wódy?Beret poryty wcale nie gorzej niż po gandzi... W mej dzielnicy jest wielu pijanych To zwykłe ch**e trochę ich żałuję Alkoholizm ooo to jest choroba Wymięka żołądek, a później głowa Więc piją (piją!) śmierdzą i srają Pieniądze się dupy nie trzymają A w sklepach i pod sklepami Załatwiają swe rachunki tłuczonymi butelkami Nie słuchaj ich po to wpadniesz to samo co oni błoto. Z dwojga złego wolę się upalić niż nachlać. P.S. Pmarcyś jak ja byłem szczylem to też nie było zielska dostępnego dla takich łbów.Gdzieś już tam sie pojawiało ale drogie było jak cholera.No i Narkotyk.Każdemu kojarzyło sie że jarać toto to jakby klej kirać...( w 7mej klasie podstawówki byliśmy na pogrzebie Kacpra co sie udusił własną ślina po tym jak kirał butapren ze zmywaczem do paznokci).Każdy wolał tradycyjnie jak "normalny człowiek" nachlać się i rano obudzić sie uboższym o parę zębów albo na dołku... [ Ostatnio edytowany przez: znowu-ciupek 15-12-2011 10:17 ] |
stanislawski | Post #8 Ocena: 0 2011-12-15 10:34:26 (13 lat temu) |
Z nami od: 10-04-2008 Skąd: Narnia |
Cytat: 2011-12-15 08:54:29, x_fish napisał(a): Cytat: 2011-12-14 20:56:58, galadriel napisał(a): Z dostępem, to jest tak, że jak komuś zależy, to i tak drogę znajdzie. I będzie wspierał finansowo przestępców. Jak ktos uwaza, ze kupowanie dragow na ulicy od handlarza w ciemnej uliczce albo w kiblu w dyskotece jest tak samo proste jak kupowanie papierosow czy alkoholu w sklepie to nie mamy o czym gadac. Jak komus zalezy to i spod ziemi wykopie. Tylko nie o takich ludzi chodzi. Chodzi o tych, ktorzy moze by i chcieli sprobowac ale nie szukaja dilerow bo to nielegalne, mozna miec problemy z policja albo jakis bandzior cie kosa przejedzie. Jak taka osoba bedzie mogla kupic dragi w sklepie czy aptece bez problemow to sprobuje. Czesci sie nie spodoba a czesci jak najbardziej i wpadnie. I zamiast kilkaset tysiecy bedziemy mieli kilka milionow uzaleznionych, na ktorych bedziemy placic, przez ktorych nie jedna rodzina bedzie miala przesrane w domu. Ale co tam "Kto powiedział, że ta impreza ma być tania." [ Ostatnio edytowany przez: <i>x_fish</i> 15-12-2011 08:55 ] Popieram. A do tego legalizacja po to, aby odebrać ten handel kryminalistom, to chybiony pomysł. Oni i tak będą - dostarczą towar inny, lepszy albo w konkurencyjnych cenach. No i można też zalegalizować handel ludźmi, aby się nim nie zajmowali gangsterzy... |
Post #9 Ocena: 0 2011-12-15 10:39:04 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #10 Ocena: 0 2011-12-15 10:49:17 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|