|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2011-10-20 13:10:02 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
esem18 | Post #2 Ocena: 0 2011-10-23 18:57:24 (14 lat temu) |
Z nami od: 01-09-2006 Skąd: Carlton-in-Lindrick |
witam podepnę się pod temat
nie wiem czy już jest taki chodzi oto ze mam zamiar zakupić jakaś polska tv ale nie wiem jaka wybrać co najlepiej sie oplaca teraz mysle o n moze ktos cos doradzi na pewno bede chcial na swieta cos kupic bo jak zawsze beda dobre oferty ale co wybrac |
clockwork_orang | Post #3 Ocena: 0 2011-10-23 19:21:07 (14 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2007 |
|
krakn | Post #4 Ocena: 0 2011-10-23 19:53:18 (14 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
dokładnie,
![]() tylko tak jak już wielokrotnie wspominałem, owszem cyfra nie chce wiedzieć że jej usługa jest poza granicami. Co nie przeszkadza im do nas dzwonić na angielski numer. Co prawda kilka lat temu trzeba było się z tym kryć, teraz tylko podaje się adres "instalacji" w polsce i w systemie wszysko gra :> Byli by idiotami jak by zrezygnowali z najlepszych klientów ![]() esem18 Trudno powiedzieć, po pierwsze zależy co cię interesuje. każda z platworm ma swoje smaczki. Ma też plusy i minusy. N-ka, wyprzedza technologicznie, zbliżona organizacją do TV Sky czy innych zachodnich stacji a to dzięki terminalowi jaki oferuje. Ale minusem są jakość tych tunerów nawet powiem że bardzo zawodne, i "mała wolność" jeżeli chodzi o konfiguracje. Bo to terminal czyli oni decydują co i jak w twoim tunerze będzie ustawione. O ich programach trudno mi powiedzieć, bo pakiet sobie mozesz sam wybrać i dość elastycznie dobrać pod siebie. Polsat, tu podobny cyrk z terminalami, ale jest też możliwosć kupienia lub dzierżawy lepszych dekoderów, są to już pełnoprawne dekodery. Można wiele sobie poukładać a nawet zastosować inną dodatkową karte z dodatkowymi uprawnieniami. Polsat przywiązuje karte do tunera, nie ma możliwości wymienić sam tunet na inny. Podobnie jak TVN Co do oferty programowej to mają wiele wyłaczności na sport typu siatkówka i koszykówka itp Cyfra, Jak powyżej terminale są nie najlepszej jakości, natomiast dają całkowity luz jezeli chodzi o zastosowanie tunera. Po prostu mozesz sobie kupić dowolny w sklepie i wkładasz karte i chodzi. Z programów to oni wyróżniają się piłką nożną. Mają też kilka programów polsatowskich, ale to szmiry, badziwiaki, czasami cycki pokażą i tyle. Akurat sport i te kanały mnie mało interesują czasami jak puszczą jakiś film z czasów małolata to się oglądnie z sentymentu. Ale jakość transmisji jest na poziomie sex kamerek i TV arabskiej ![]() Natomiast wszyscy własciwie oferują podobną oferte programową pozostałych kanałów. Osobiście mam full pakiet HD cyfry 14-15 funtow miesięcznie płacę przez net u nich na stronie. Teraz widzę że dają PS3 po prostu trzeba wejść i dokładnie przejrzeć ofertę, ja w tym roku olałem rezygnacje bo mi się nie chciało zawracać tyłka i po prostu lecimy na starej umowie. Promocja Cyfry http://cyfraplus.pl/oferta/promocje.html Polsat http://www.cyfrowypolsat.pl/oferta/index.cp N-ka Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
clockwork_orang | Post #5 Ocena: 0 2011-10-23 20:01:18 (14 lat temu) |
Krakn...
Cytat: § 2. Korzystanie ze Sprzętu przez Abonenta.
sam podpisujesz przeciez, wiec co - swiadomie lamiesz warunki umowy? 1. Używanie Sprzętu dopuszczalne jest wyłącznie na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej. ![]() [ Ostatnio edytowany przez: clockwork_orange 23-10-2011 20:01 ] |
|
|
krakn | Post #6 Ocena: 0 2011-10-23 20:33:55 (14 lat temu) |
Cytat: 2011-10-23 20:01:18, clockwork_orange napisał(a): Krakn... Cytat: § 2. Korzystanie ze Sprzętu przez Abonenta.
sam podpisujesz przeciez, wiec co - swiadomie lamiesz warunki umowy? 1. Używanie Sprzętu dopuszczalne jest wyłącznie na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej. ![]() co nie przeszkadza mi ich oglądać Odrobina adrenaliny w życiu jest potrzeba, płacić i piracić ![]() ![]() ![]() Nowe pojęcie, legalny pirat ![]() aaa to już było było, jestem Korsarz ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
clockwork_orang | Post #7 Ocena: 0 2011-10-23 21:00:04 (14 lat temu) |
Cytat: 2011-10-23 20:33:55, krakn napisał(a): co nie przeszkadza mi ich oglądać Odrobina adrenaliny w życiu jest potrzeba, płacić i piracić ![]() ![]() ![]() Nowe pojęcie, legalny pirat ![]() aaa to już było było, jestem Korsarz ![]() ![]() ps. jakos nie moge zrozumiec pedu do polskiej tv - nic tam nie ma przeciez, a co lepsze dawno lecialo w angielskiej... np. genialna adaptacja Ms. Marple wczoraj na BBC3 bodajze |
Post #8 Ocena: 0 2011-10-23 21:18:39 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #9 Ocena: 0 2011-10-23 21:36:29 (14 lat temu) |
w Cyfrze mam też kilka programów BBC
![]() wiele popularno naukowych przyrodniczych itd. I nie tylko że po polsku, ale przedewszystkim Takiego pakietu za 14 funtów to ja tu nie znajdę. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Post #10 Ocena: 0 2011-10-23 21:37:30 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|