Str 33 z 79 |
|
---|---|
znowu-ciupek | Post #1 Ocena: 0 2011-08-09 18:49:44 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Inaczej niż siła sie tego nie powstrzyma...połamanych szmatlawcow nie powinni przyjmować do szpitala.dorośli powinni pokazać szczeniakom ze wpr od dorosłego jest skuteczniejszy i jak im sie nudzi we wakacje to maja do wyboru;
Siedzieć na dupie albo zbierać prawdziwy wpierd****l |
Adacymru | Post #2 Ocena: 0 2011-08-09 18:53:05 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: Zawsze byłam przeciwko przemocy, ale tutaj trzeba strzelać bez ostrzeżenia.
Cytat: A z kalachami wyjsc naprzeciw gowniarstwa, czolgami i armatkami wodnymi
![]() Cytat: kule gumowe i armaty wodne, palki jestem za - tyle ze znajac spoleczenstwo zaraz to bedzie ze policja brutalna jest
Wczoraj jedna z osob na forum martwila sie bo dziecko utknelo w centrum z powodu zamieszek, ciekawe czy gdyby wprowadzili powyzsze metody, dzisiaj pojawilyby sie te same wpisy z zalaczenioem kondolencji na matki, skoro zasada "najpierw strzelac/bic etc a potem zadawac pytania" wydaje sie popularna. Nie wiem czy moj ekran jest rozstrojony, ale ja widzialam i czernoskorych i bialych, bandytyzm w wydaniu zadnej rasy nie jest lepszy ani gorszy, to jest zwykle chuliganstwo. Mi zaimponowali mieszkancy chyba Croydon w relacjach z tv, jak opowiadali jak staneli sasiedzi razem na ulicy, i grupa chuliganow zrezygnowala z atakowania ich okolicy.
Ada
|
Post #3 Ocena: 0 2011-08-09 18:58:10 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #4 Ocena: 0 2011-08-09 18:59:20 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
marcinb | Post #5 Ocena: 0 2011-08-09 19:00:56 (14 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
Ada,
Mi tez zaimponowali - ale jak chuliganeria mimo to zaatakowalaby ich to trupy sasiadow bylyby malo imponujace. --- To nie dzieci rozwalaja sklepy - to zlodzieje i bandyci. Bo inaczej nie mozna nazwac kogos kto krada innych czy podpala domy w ktorych mieszkaja ludzie. A z bandydatmi trzeba ostro zanim kogos zabija. Kolor skory jest bez znaczenia - lapac tych bandziorow i przykladnie ukarac. To nie sa strajki gornikow czy hutnikow, to nie sa marsze protestacyjne pielegniarek - to zwykly bandytyzm. Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|
|
|
Dwunasty | Post #6 Ocena: 0 2011-08-09 19:04:27 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2011-08-09 18:59:20, Isskaa napisał(a): P.S. Mam juz gratulowac?? ![]() ![]() chyba jutro... Tez sobie czas wymyślił... ![]() |
Post #7 Ocena: 0 2011-08-09 19:07:27 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #8 Ocena: 0 2011-08-09 19:08:27 (14 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Kilka fotek zrobionych dziś.
To widok z drogi przed wjazdem do Tunelu w Okolicach O2 Arena, od strony południowej. Widać prawdopodobnie dym na Tottenham ![]() A tu już godziny popołudniowe, widok z 13 piętra przy Putney br. Gdzieś na północy coś płonie, nie jestem wstanie określić co. ![]() ![]() ![]() Postanowiłem zlecieć na dół by kupić coś do jedzenia, chciałem też wejść do banku, była godzina przed 16tą Wszystko pozamykane ![]() Większość sklepów zabezpiecza się na tyle na ile to możliwe ![]() O tej porze normalnie High Str. jest zakorkowana, dziś można powiedzieć pełny luz, niczym niedzielny poranek ![]() A tu już bardziej na południe SW18 Garat lane, godzina 17ta, stacja benzynowa już zamknięta! ![]() Ta sama droga, zazwyczaj o tej porze tu jest korek i stoi się po kilkanaście minut, dziś przejechaliśmy przekraczając nieco dozwoloną prędkość ![]() wiecie lubię życie na krawędzi ![]() ![]() ![]() Co ciekawe tu napotkaliśmy pierwszy i ostatni autobus na odcinku 20 kilometrów! Ani wcześniej od Putney ani później do samego M25 na południu nie spotkaliśmy nic z komunikacji miejskiej. A tu już Micham, te sklepy zazwyczaj są czynne do północy ![]() Potem już jechaliśmy bocznymi drogami tak że trudno mi powiedzieć jak wygląda sprawa na obrzeżach miasta, ale wydaje się być spokojnie. Natomiast niedaleko nas, około 15-17km na wschód jest New Adincton, miasteczko właśnie typowo beneficiarskie, z czynszowymi blokami. Cały czas słychać gnające w tamtym kierunku wozy policyjne. Możliwe że jadą z innych miast i przecinają tylko drogę i kierują się dalej na Croydon, być może ... Sprawdzać nie będe ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Dwunasty | Post #9 Ocena: 0 2011-08-09 19:11:48 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2011-08-09 18:53:05, Adacymru napisał(a): Mi zaimponowali mieszkancy chyba Croydon w relacjach z tv, jak opowiadali jak staneli sasiedzi razem na ulicy, i grupa chuliganow zrezygnowala z atakowania ich okolicy. Może to metoda na debili, tylko że w centrum mało ludzi mieszka... ![]() |
znowu-ciupek | Post #10 Ocena: 0 2011-08-09 19:12:07 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Główna przewaga zasrancow jest to ze udało im sie wywołać strach a tak naprawdę to oni powinni sie bać....
Bo ilu jest tak naprawdę tych "rebeliantów"?10-20 tysięcy?niechby nawet 100k.... To w większości szczeniaki które doskonale wiedza ze jest małe szansa na wylapanie ich wszystkich a o skazaniu raczej nie ma mowy.... Gdyby ludzie wypowiedzieli im regularna wojnę ( do czego z cała świadomością podzegam) skonczyloby sie pewnie na kilkudziesięciu starciach po których niedobitki szczyli woły by sie we własnym gownie ( posraliby sie z bólu) i blagaly o niedobijanie.... |