MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zamieszki w Londynie

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 33 z 79 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 32 | 33 | 34 ... 77 | 78 | 79 ] - Skocz do strony

Str 33 z 79

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

znowu-ciupek

Post #1 Ocena: 0

2011-08-09 18:49:44 (14 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Inaczej niż siła sie tego nie powstrzyma...połamanych szmatlawcow nie powinni przyjmować do szpitala.dorośli powinni pokazać szczeniakom ze wpr od dorosłego jest skuteczniejszy i jak im sie nudzi we wakacje to maja do wyboru;
Siedzieć na dupie albo zbierać prawdziwy wpierd****l

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Adacymru

Post #2 Ocena: 0

2011-08-09 18:53:05 (14 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:
Zawsze byłam przeciwko przemocy, ale tutaj trzeba strzelać bez ostrzeżenia.

Cytat:
A z kalachami wyjsc naprzeciw gowniarstwa, czolgami i armatkami wodnymi :-o ZOMO by sie zdalo jak nic...

Cytat:
kule gumowe i armaty wodne, palki jestem za - tyle ze znajac spoleczenstwo zaraz to bedzie ze policja brutalna jest

Wczoraj jedna z osob na forum martwila sie bo dziecko utknelo w centrum z powodu zamieszek, ciekawe czy gdyby wprowadzili powyzsze metody, dzisiaj pojawilyby sie te same wpisy z zalaczenioem kondolencji na matki, skoro zasada "najpierw strzelac/bic etc a potem zadawac pytania" wydaje sie popularna.

Nie wiem czy moj ekran jest rozstrojony, ale ja widzialam i czernoskorych i bialych, bandytyzm w wydaniu zadnej rasy nie jest lepszy ani gorszy, to jest zwykle chuliganstwo.

Mi zaimponowali mieszkancy chyba Croydon w relacjach z tv, jak opowiadali jak staneli sasiedzi razem na ulicy, i grupa chuliganow zrezygnowala z atakowania ich okolicy.
Ada

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2011-08-09 18:58:10 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2011-08-09 18:59:20 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #5 Ocena: 0

2011-08-09 19:00:56 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Ada,

Mi tez zaimponowali - ale jak chuliganeria mimo to zaatakowalaby ich to trupy sasiadow bylyby malo imponujace.

---

To nie dzieci rozwalaja sklepy - to zlodzieje i bandyci. Bo inaczej nie mozna nazwac kogos kto krada innych czy podpala domy w ktorych mieszkaja ludzie.
A z bandydatmi trzeba ostro zanim kogos zabija.

Kolor skory jest bez znaczenia - lapac tych bandziorow i przykladnie ukarac. To nie sa strajki gornikow czy hutnikow, to nie sa marsze protestacyjne pielegniarek - to zwykly bandytyzm.
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Dwunasty

Post #6 Ocena: 0

2011-08-09 19:04:27 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2011-08-09 18:59:20, Isskaa napisał(a):

P.S. Mam juz gratulowac?? 8-);-)

chyba jutro...

Tez sobie czas wymyślił...;-)

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2011-08-09 19:07:27 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #8 Ocena: 0

2011-08-09 19:08:27 (14 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Kilka fotek zrobionych dziś.

To widok z drogi przed wjazdem do Tunelu w Okolicach O2 Arena, od strony południowej.
Widać prawdopodobnie dym na Tottenham
Obrazek

A tu już godziny popołudniowe, widok z 13 piętra przy Putney br.
Gdzieś na północy coś płonie, nie jestem wstanie określić co.
Obrazek
Obrazek

Obrazek

Postanowiłem zlecieć na dół by kupić coś do jedzenia, chciałem też wejść do banku, była godzina przed 16tą
Wszystko pozamykane
Obrazek
Większość sklepów zabezpiecza się na tyle na ile to możliwe
Obrazek
O tej porze normalnie High Str. jest zakorkowana, dziś można powiedzieć pełny luz, niczym niedzielny poranek
Obrazek

A tu już bardziej na południe SW18 Garat lane, godzina 17ta, stacja benzynowa już zamknięta!
Obrazek

Ta sama droga, zazwyczaj o tej porze tu jest korek i stoi się po kilkanaście minut, dziś przejechaliśmy przekraczając nieco dozwoloną prędkość ;-) o całe 5 mil/h
wiecie lubię życie na krawędzi 8-):-]
Obrazek
Co ciekawe tu napotkaliśmy pierwszy i ostatni autobus na odcinku 20 kilometrów!
Ani wcześniej od Putney ani później do samego M25 na południu nie spotkaliśmy nic z komunikacji miejskiej.

A tu już Micham, te sklepy zazwyczaj są czynne do północy
Obrazek

Potem już jechaliśmy bocznymi drogami tak że trudno mi powiedzieć jak wygląda sprawa na obrzeżach miasta, ale wydaje się być spokojnie.

Natomiast niedaleko nas, około 15-17km na wschód jest New Adincton, miasteczko właśnie typowo beneficiarskie, z czynszowymi blokami.
Cały czas słychać gnające w tamtym kierunku wozy policyjne. Możliwe że jadą z innych miast i przecinają tylko drogę i kierują się dalej na Croydon, być może ...
Sprawdzać nie będe 8-)
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Dwunasty

Post #9 Ocena: 0

2011-08-09 19:11:48 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2011-08-09 18:53:05, Adacymru napisał(a):

Mi zaimponowali mieszkancy chyba Croydon w relacjach z tv, jak opowiadali jak staneli sasiedzi razem na ulicy, i grupa chuliganow zrezygnowala z atakowania ich okolicy.

Może to metoda na debili, tylko że w centrum mało ludzi mieszka...:((

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #10 Ocena: 0

2011-08-09 19:12:07 (14 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Główna przewaga zasrancow jest to ze udało im sie wywołać strach a tak naprawdę to oni powinni sie bać....
Bo ilu jest tak naprawdę tych "rebeliantów"?10-20 tysięcy?niechby nawet 100k....
To w większości szczeniaki które doskonale wiedza ze jest małe szansa na wylapanie ich wszystkich a o skazaniu raczej nie ma mowy....
Gdyby ludzie wypowiedzieli im regularna wojnę ( do czego z cała świadomością podzegam) skonczyloby sie pewnie na kilkudziesięciu starciach po których niedobitki szczyli woły by sie we własnym gownie ( posraliby sie z bólu) i blagaly o niedobijanie....

Do góry stronyOffline

Strona 33 z 79 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 32 | 33 | 34 ... 77 | 78 | 79 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,