Str 19 z 20 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
trytonniusz |
Post #1 Ocena: 0 2011-04-19 18:13:21 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 10-10-2010 Skąd: Exeter |
Cytat:
2011-04-19 18:05:24, Dwunasty napisał(a):
Cytat:
2011-04-19 17:51:54, trytonniusz napisał(a):
Nieco abstrahujac od glownego watka, czy ktos czytal jakies ciekawe ksiazki o nazistowskiej policji politycznej - GESTAPO ?
Ja osobiscie nic ciekawego o gestapo nie czytałem ale na forum bywa kolega komitetoppis lub komitetoppis2 i on dużo mówi o hitlerze oraz faszyzmie ,to może jego zapytaj czy na temat gestapo też ma coś ciekawego do powiedzenia i w kulturalny sposób sobie podyskutujcie.
Jego czasami co prawda ciężko zrozumieć, tak jakby tekst był w lustrze obrócony ale jak się dobrze wczytasz czy w patrzysz to dasz rade.
Przyjemnej kulturalnej dyskusji życzę.
Dziekuje za rade. A czy mod wypowie sie o zarzutach CC wobec stronniczosci drugiego moda i obrazaniu przez niego? Czy reka reke myje?
|

|

|
|
|
CapitalismConvi |
Post #2 Ocena: 0 2011-04-19 18:14:43 (14 lat temu) |
Z nami od: 02-02-2011 Skąd: Luton |
Marcinb, gdybyś jeszcze miał co do tego wątpliwości, moja uwaga (skarga) nie została skierowana do Ciebie. Ponieważ, byłeś i jesteś aktywnym uczestnikiem tego wątku oraz pozwoliłeś Sobie niejednokrotnie na obraźliwe wpisy i conajmniej raz trollowanie, nie traktuję Cię jako jakąś instancję mającą cokolwiek do powiedzenia w kwestii dalszego istnienia tego wątku.
Tematem wątku jest katastrofa smoleńska. Autorka wątku, poza pierwszym wpisem nie była zainteresowana partycypowaniem w dyskusji.
Po pierwszych mylnych interpretacjach obciążających PiS o jakiś udział w powstaniu książki, dyskusja powoli (nie dzięki Tobie) wkroczyła na tory wątpliwości wobec prowadzonego obecnie śledztwa. Uważam, ze temat jest ważny i aktualny, dlatego jest potrzebny. Poza przypadkami, które wymieniłem powyżej i miały miejsce na początku tego wątku, nie było wypadków obrażania NIKOGO.
Dlatego zwracam się do adminów o nieusuwanie wątku oraz ukaranie ostrzeżeniami obrażających.
|

|

|
|
marcinb |
Post #3 Ocena: 0 2011-04-19 18:17:41 (14 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
Drogi Tomaszu,
Sluszna uwaga. Jezeli masz problemy ze zrozumieniem fragmentu wypowiedzi opublikowanej w jezyku angielskim, postaramy sie umiescic tlumaczenie tejze na jezyk polski.
Cytowany fragment to tlumaczenie znaczenia i pochodzenia slowa ''moderator'', ktore przeszlo do jezyka polskiego z jezyka angielskiego tak jak na przyklad slowo: komputer czy weekend.
Mam nadzieje, ze powyzsze ulatwia Ci zrozumienie przekazu zanim udostepnimy tlumaczenie w jezyku polskim.
Zycze milej lektury. Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|

|

|
|
trytonniusz |
Post #4 Ocena: 0 2011-04-19 18:19:24 (14 lat temu) |
No co ty, CC? Przeciez Grono Moderatorow musialoby ukarac moderatorow !!!
Ukarac to kogos pewnie ukarza, ale na pewno nie siebie. Pewnie zaden bukmacher nie przyjmie zakladu. Mozna by sie niezle oblowic, bo to pewniak. To ty oberwiesz, a watek zostanie zamkniety ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
|

|

|
|
CapitalismConvi |
Post #5 Ocena: 0 2011-04-19 18:22:02 (14 lat temu) |
Marcinb zaczął się wyrażać w liczbie mnogiej. Widać ma pewność, że cały autorytet forum za Nim stoi
Przypomina się powiedzenie Pana Zagłoby: "Diabeł się przebrał w orant i ogonem na mszę dzwoni"
Poczekajmy i zobaczmy jak administracja zareaguje.
Cierpliwości chłopaki. Mamy czyste sumienia.
|

|

|
|
|
Dwunasty |
Post #6 Ocena: 0 2011-04-19 18:22:14 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2011-04-19 18:13:21, trytonniusz napisał(a):
Cytat:
2011-04-19 18:05:24, Dwunasty napisał(a):
Cytat:
2011-04-19 17:51:54, trytonniusz napisał(a):
Nieco abstrahujac od glownego watka, czy ktos czytal jakies ciekawe ksiazki o nazistowskiej policji politycznej - GESTAPO ?
Ja osobiscie nic ciekawego o gestapo nie czytałem ale na forum bywa kolega komitetoppis lub komitetoppis2 i on dużo mówi o hitlerze oraz faszyzmie ,to może jego zapytaj czy na temat gestapo też ma coś ciekawego do powiedzenia i w kulturalny sposób sobie podyskutujcie.
Jego czasami co prawda ciężko zrozumieć, tak jakby tekst był w lustrze obrócony ale jak się dobrze wczytasz czy w patrzysz to dasz rade.
Przyjemnej kulturalnej dyskusji życzę.
Dziekuje za rade. A czy mod wypowie sie o zarzutach CC wobec stronniczosci drugiego moda i obrazaniu przez niego? Czy reka reke myje?
Oczywiście że się nie wypowiem.
Masz zastrzeżenia do kogokolwiek zgłoś to do moderacji a w przypadku modów możesz również pisać do administratora forum lub redakcji.
Jeśli nie masz odwagi możesz to zrobić anonimowo lub np. użyć innego nicka.
Milego wieczoru życzę. Idę na spacer.
|

|

|
|
trytonniusz |
Post #7 Ocena: 0 2011-04-19 18:23:37 (14 lat temu) |
Mam odwage, tylko ze wiem ze nic z tym nie zrobicie.
Po co sie meczyc pisaniem?
|

|

|
|
CapitalismConvi |
Post #8 Ocena: 0 2011-04-19 18:24:31 (14 lat temu) |
Cytat:
2011-04-19 18:19:24, trytonniusz napisał(a):
No co ty, CC? Przeciez Grono Moderatorow musialoby ukarac moderatorow !!!
Ukarac to kogos pewnie ukarza, ale na pewno nie siebie. Pewnie zaden bukmacher nie przyjmie zakladu. Mozna by sie niezle oblowic, bo to pewniak. To ty oberwiesz, a watek zostanie zamkniety ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Modowie wczoraj się deklarowali politycznie w temacie komitetu. Dlatego broniłem tam Komitetu.
Ja liczę, że administracja przeczyta wątek od początku i zajmie stanowisko. Nie widzę żadnych nieprawidłowości ani po Waszej, ani mojej stronie. Poczekajmy.
|

|

|
|
marcinb |
Post #9 Ocena: 0 2011-04-19 18:25:18 (14 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
Drogi CC,
Watek byl prowadzony przez osoby zainteresowany w sposob, ktory doprowadzil do konfliktu.
Dlatego tez Grono Moderatorow podejmie decyzje czy watek zamknac czy zostawic.
Przypominam poza tym, ze jesli jestes niezadowolony z dzialalnosci Forum, zrozumiemy Twoja decyzje o opuszczeniu tegoz.
Zycze Interesujacego Wieczoru. Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|

|

|
|
trytonniusz |
Post #10 Ocena: 0 2011-04-19 18:26:33 (14 lat temu) |
Cytat:
2011-04-19 18:22:02, CapitalismConvict napisał(a):
Mamy czyste sumienia.
Chyba wiesz z historii czym grozi takie wyznanie? Polecam lekture "Archipelagu Gulag".
|

|

|
|