Str 18 z 20 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
trytonniusz |
Post #1 Ocena: 0 2011-04-19 17:43:37 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 10-10-2010 Skąd: Exeter |
Cytat:
2011-04-19 17:42:07, marcinb napisał(a):
Drogi CC,
Twoje uwagi zostaly zanotowane i przekazane Gronu Moderatorow.
Z uwagi na konflikty powstale na watku sugeruje jego zamkniecie.
Mam nadzieje ze podjeta decyzja usatysfakcjonuje wszystkie osoby wyrazajace ubolewanie z powodu niskiego poziomu watku.
Niezadowolonym z dzialanosci Forum, ktorzy podjeli decyzje o usunieciu kont z Mojej Wyspy zyczymy powodzenia na innych Forach.
Dziekuje i zycze milego wieczoru.
A tropic po IP i rozstrzeliwac tez bedziecie?
|

|

|
|
|
trytonniusz |
Post #2 Ocena: 0 2011-04-19 17:51:54 (14 lat temu) |
Nieco abstrahujac od glownego watka, czy ktos czytal jakies ciekawe ksiazki o nazistowskiej policji politycznej - GESTAPO ?
|

|

|
|
CapitalismConvi |
Post #3 Ocena: 0 2011-04-19 17:58:59 (14 lat temu) |
Z nami od: 02-02-2011 Skąd: Luton |
Cytat:
2011-04-19 17:42:07, marcinb napisał(a):
Drogi CC,
Twoje uwagi zostaly zanotowane i przekazane Gronu Moderatorow.
Z uwagi na konflikty powstale na watku sugeruje jego zamkniecie.
Mam nadzieje ze podjeta decyzja usatysfakcjonuje wszystkie osoby wyrazajace ubolewanie z powodu niskiego poziomu watku.
Niezadowolonym z dzialanosci Forum, ktorzy podjeli decyzje o usunieciu kont z Mojej Wyspy zyczymy powodzenia na innych Forach.
Dziekuje i zycze milego wieczoru.
Drogi Marcinieb,
chciałbym wiedzieć, kto zajmie się moimi skargami, na obrażanie zwolenników PiSu w tym wątku. Ponadto również, kto oceni, czy użycie sformułowania Radio MaRyja, nie obraża osób wyznających wyznania katolickiego czytających to forum.
Kto życzy sobie zamknięcia tego wątku z powodu jego rzekomo niskiego poziomu? Czy jest wśród nich osoba, która dla kpiny umieściła w nim wpis o wargach sromowych?
Zwracam się do admimów o udzielenie ostrzeżenia tejże osobie i objęcie jej na tym forum życzliwą opieką i obserwacją osób bardziej dojrzałych.
Chciałbym prosić kogoś z adminów o zajęcie się tą sprawą.
Miłego wieczoru.
|

|

|
|
marcinb |
Post #4 Ocena: 0 2011-04-19 17:59:19 (14 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
|

|

|
|
CapitalismConvi |
Post #5 Ocena: 0 2011-04-19 18:02:11 (14 lat temu) |
Z nami od: 02-02-2011 Skąd: Luton |
No to czekamy na zamknięcie tego wątku
|

|

|
|
|
marcinb |
Post #6 Ocena: 0 2011-04-19 18:03:17 (14 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
Drogi CC,
Twoja uwaga zostala przyjeta do wiadomosci.
Pragne tez zwrocic uwage, ze sposob prowadzenia watku przez jego autora znajduje odbicie w komentarzach osob bioracych udzial w dyskusji.
Dlatego sugeruje autorowi moderowanie watku zgodnie z definicja tego slowa.
Tutaj pozwalam sobie przytoczyc w/w definicje:
–noun
6.
a person who is moderate in opinion or opposed to extreme views and actions, especially in politics or religion.
7.
( usually initial capital letter ) a member of a political party advocating moderate reform.
–verb (used with object)
8.
to reduce the excessiveness of; make less violent, severe, intense, or rigorous: to moderate the sharpness of one's words.
9.
to preside over or at (a public forum, meeting, discussion, etc.).
–verb (used without object)
10.
to become less violent, severe, intense, or rigorous.
11.
to act as moderator; preside.
Origin:
1350–1400; Middle English moderate (adj.), moderaten (v.) < Latin moderātus (past participle of moderārī to restrain, control), equivalent to moderā- verb stem ( see modest) + -tus past participle suffix
Mam nadzieje ze powyzsze pomoze.
Zycze milego wieczoru. Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|

|

|
|
Dwunasty |
Post #7 Ocena: 0 2011-04-19 18:05:24 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2011-04-19 17:51:54, trytonniusz napisał(a):
Nieco abstrahujac od glownego watka, czy ktos czytal jakies ciekawe ksiazki o nazistowskiej policji politycznej - GESTAPO ?
Ja osobiscie nic ciekawego o gestapo nie czytałem ale na forum bywa kolega komitetoppis lub komitetoppis2 i on dużo mówi o hitlerze oraz faszyzmie ,to może jego zapytaj czy na temat gestapo też ma coś ciekawego do powiedzenia i w kulturalny sposób sobie podyskutujcie.
Jego czasami co prawda ciężko zrozumieć, tak jakby tekst był w lustrze obrócony ale jak się dobrze wczytasz czy w patrzysz to dasz rade.
Przyjemnej kulturalnej dyskusji życzę.
|

|

|
|
Mis_Koralgol |
Post #8 Ocena: 0 2011-04-19 18:07:11 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 15-04-2011 Skąd: Warwick |
Cytat:
no i po co samemu robisz tu chlew?
|

|

|
|
tomaszzet |
Post #9 Ocena: 0 2011-04-19 18:09:04 (14 lat temu) |
Z nami od: 09-05-2010 Skąd: South Yorkshire |
Cytat:
2011-04-19 18:03:17, marcinb napisał(a):
Drogi CC,
Twoja uwaga zostala przyjeta do wiadomosci.
Pragne tez zwrocic uwage, ze sposob prowadzenia watku przez jego autora znajduje odbicie w komentarzach osob bioracych udzial w dyskusji.
Dlatego sugeruje autorowi moderowanie watku zgodnie z definicja tego slowa.
Tutaj pozwalam sobie przytoczyc w/w definicje:
–noun
6.
a person who is moderate in opinion or opposed to extreme views and actions, especially in politics or religion.
7.
( usually initial capital letter ) a member of a political party advocating moderate reform.
–verb (used with object)
8.
to reduce the excessiveness of; make less violent, severe, intense, or rigorous: to moderate the sharpness of one's words.
9.
to preside over or at (a public forum, meeting, discussion, etc.).
–verb (used without object)
10.
to become less violent, severe, intense, or rigorous.
11.
to act as moderator; preside.
Origin:
1350–1400; Middle English moderate (adj.), moderaten (v.) < Latin moderātus (past participle of moderārī to restrain, control), equivalent to moderā- verb stem ( see modest) + -tus past participle suffix
Mam nadzieje ze powyzsze pomoze.
Zycze milego wieczoru.
No i mamy dyskryminację. A gdzie w j. polskim? Czyżby to było forum angielskojęzyczne? Nie ma się co dziwić, że znajdzie się kilka osób nie znających regulaminu, nawet jesli go przeczytały, to mają prawo nie wiedzieć o co chodzi na tym forum.
To nie jest cytat z regulaminu, który ostatnio czytałem. Polityczny inaczej. Czytam w radiu bajki dla dzieci.
|

|

|
|
trytonniusz |
Post #10 Ocena: 0 2011-04-19 18:09:21 (14 lat temu) |
Cytat:
2011-04-19 18:07:11, Mis_Koralgol napisał(a):
Cytat:
no i po co samemu robisz tu chlew?
Nie przesadzaj, Colargol. Po prostu bylem ciekaw czy marcinb czytuje takie ksiazki? ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Choc wlasciwie mozna bylo uznac to pytanie za retoryczne w jego przypadku ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) [ Ostatnio edytowany przez: trytonniusz 19-04-2011 18:11 ]
|

|

|
|